لطفا بگین که باید اپدیت 1 بازی رو چه جوری نصب کنم. وقتی نصبش میکنم میره تو برنامه social club و هیج اتفاقی نمیافته. لطفا کمک کنین ممنون :n12:
Printable View
لطفا بگین که باید اپدیت 1 بازی رو چه جوری نصب کنم. وقتی نصبش میکنم میره تو برنامه social club و هیج اتفاقی نمیافته. لطفا کمک کنین ممنون :n12:
رزلوشن آخرین مقدار 1080*1920 و اینکه گزینه های پایینی رو ON کنی خودش اونجا میگه چقدر از حافظه گرافیکت استفاده میکنه :n02:نقل قول:
آپدیت رو نباید که نصب کنی باید کپی کنی :n02:نقل قول:
بعد کرک رو کپی کنی
بعد هم با لانچر بازی رو اجرا کنی .
محتوای مخفی: سوال
چندین بار گفتم در همین تاپیک کرک 700 مگی ریلودد بریزید مشکل برطرف میشه . البته یکی از دوستان تاکید داره اپدیت 1 رو بریزید فقط . باز انتخاب با خودتونهنقل قول:
وقتی میپره بیرون باید یک پیغام خطایی بده . خطا رو دقیقا بگو بگم چیکار کنی .نقل قول:
این مرحله باگ دارد دوستمان باید از جدید ترین کرک استفاده کند مشکلش حل میشهنقل قول:
از دوستان کسی تونسته روابط عاشقانه با کسی برقرار کنه ؟ :n02:
:n35::n27:نقل قول:
چه روابط عاشقانه ای میشه دقیقتربگی تو بازی چه کارایی میتونیم بکنیم:35:واقعیه پلیس گیر نمیده منظورم اینه ستاره پلیس بالای صفحه نمیاد من که میخوام برم وام بگیرم سیستم رو عوض کنمنقل قول:
سیستمم سی پی یو E8400 و 4 گیگ رم و گرافیک 430 1 گیگه به نظرت میکشه بازی رو ؟ فول اچ دی نمیخوام بازی کنم 1024در768 بازی میکنم:41: