سلام ، من یه سوال داشتم
در چه صورتی من برای سال بعد محروم میشم ، من امسال رتبه ام خوب نشد میخوام سال دیگه کنکور بدم اگه انتخاب رشته نکنم امسال ، سال بعد محروم میشم؟ اصلا در چه صورت یه داوطلب محروم میشه....
سلام ، من یه سوال داشتم
در چه صورتی من برای سال بعد محروم میشم ، من امسال رتبه ام خوب نشد میخوام سال دیگه کنکور بدم اگه انتخاب رشته نکنم امسال ، سال بعد محروم میشم؟ اصلا در چه صورت یه داوطلب محروم میشه....
اگه امسال دانشگاه دولتی روزانه قبول شی سال دیگه از کنکور محروم میشی... :27:نقل قول:
سلام ، دوستان رشته های علوم کامپیوتر ، مهندسی نرم افزار ، مهندسی سخت افراز و کاردانی علمی - کاربردی نرم افزار چه فرقی با هم دارند ؟ وشما پیشنهاد می کنید که من کدومو بخونم .
بچه ها اين دانشگاه بين المللي قزوين شهريش واسه رشته ي زبان چجوريه؟
من الان انتخاب 8 و 9 اما رو اينو نوشتم موردي نداره؟
من اول اومدم 13-14 تا روزانه زدم ... بعد 6 تا غير انتفاعي نزديك تهران و بعد دوباره روزانه ها رو زدم ... به نظرتون مشكلي نداره؟
اگه موقع انتخاب رشته روزانه بزنی بعد قبول شی ولی نری سال بعد محروم میشی دقت کن رشته ای که نمیخوای بری نزن ولی اون رشته و شهری که مورد علاقته بزن فوقش قبول نمیشینقل قول:
پیش از هر چیزی از پاسخت بسیار سپاسگزارم ... نماز و روزه ات قبول حق ...نقل قول:
اگر این پست رو دیدی لطفا سریع پاسخ بده چون بدلیل محدودیت های پی سی ورلد نمی تونم فعلا پیام خصوصی بدم و هم این که احتمالا پستم دیر ثبت میشه ...
1. اما درباره اینکه به نقل از شما کی گفته منطقه 3 بیشترین شرکت کننده رو داره ؟ بی زحمت کارنامه های گزینه 2 رو نگاه کن منطقه 1 پارسال 54601 نفر جمعیت داشت و منطقه 2 ( 141525 نفر ) و منطقه 3 هم 191556 که مجموع جمعیت میشه 392192 ... ( البته من دقیق جمع نزدم ) امسال هم زده رتبه در سهمیه من ( منطقه 3 ) بین 157957 نفر در زیر گروه 5 شده 795 ... و رتبه کشوری من ( بدون اعمای سهمیه ) در زیر گروه 5 هم شده 3326 و این یعنی در منطقه 3 ای که من شرکت کردم 157957 نفر از 323410 نفر بودند . ( و این یعنی جمعیت بیشتر منطقه 3 ) اگر اشتباه از منه که واقعا ممنون میشم که آگاهم کنی ...
در ضمن شما نوشتید :
من به اشتباه زمان ثبت نام منطقه 3 رو زدم یعنی باید از منطقه 3 بیام به 1 ( منطقه من باید 1 باشه ) به نظر شما در پاسختون چپه نوشتید ( نوشتید از منطقه 1 برم به 3 ) ...نقل قول:
2- اگه منطقه شما معادل سازی بشه یعنی از منطقه 1 به 3 بره رتبه شما به احتمال زیاد حدود 1000 میشه(بین 1000 تا 1100)
ایا منظورتون اینه که اگر از 3 بیام به 1 رتبه در سهمیه ام از 862 میرسه به 1000 ؟؟؟ ( روانشناسی دانشگاه فردوسی قبول میشم ؟ شما چه رشته های خوبی رو پیشنهاد می کنید در دانشگاه های بزرگ ؟ )
و در پایان آینکه آیا مطمئنا رتبه کشوری من بدون اعمال سهمیه در زیر گروه پنج 3326 ثابت خواهد ماند ؟؟
ببخشید تعداد پرسش ها زیاد شد
بازم از زمانی که برای پاسخ میگذاری واقعا سپـــــــــــــــــــــاس گزارم
دانشگاه قزوین دولتیه..نقل قول:
کسی نمیدونه تا کی واسه انتخاب رشته مهلت هست؟؟؟؟؟؟
مشکل خاصی نداره ولی چون انتخابات از 1 به ترتیب بررسی میشه ممکنه شما شرایط قبولی تو روزانه رو داشته باشی ولی مثلا 5 زدی غیر انتفاعی و6 روزانه چون تو انتخاب 5 قبول میشی انتخاب 6 اصلا بررسی نمیشه ولی نه اگه اون غیرانتفاعیا رو به روزانه های بعدشون ترجیح میدی هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
از تاریخ 17 ام تا 7 روز دیگشنقل قول:
موضوع این رتبه میانه که تو یادگار ماندگار قلمچی زده چیه؟
مثلا وقتی میگه رتبه میانه 3000 بوده یعنی تا چه رتبه ای میشه قبول شد؟