دوستان میشه بگید به کیا 512 میدن؟ من بابام توی وزارت بهداشت پست خوبی داره.بهم میدن؟با معرفی نامه؟
و اینکه میتونم از ار گاهی 1 مگ بکنم؟بدون دردسر؟
Printable View
دوستان میشه بگید به کیا 512 میدن؟ من بابام توی وزارت بهداشت پست خوبی داره.بهم میدن؟با معرفی نامه؟
و اینکه میتونم از ار گاهی 1 مگ بکنم؟بدون دردسر؟
512 نامه بگیری از بابات میتونی بگیری ولی سرعتای 1 مگ و 2 مگ فقط به خود وزارت بهداشت میدن:31:یعنی به شخص نمیدن:39:نقل قول:
اون مشکل "گیر کردن" رو منم دارم. خیلی اعصاب خورد کنه. هیچ جوره هم نمیشه به این مخابرات گفت این مشکل هست. از نظر اینها این چیزا مشکل حساب نمیشه.نقل قول:
پینگ تغییری نمیکنه. سند و رسیو کلا قطع میشه. من 512 دارمنقل قول:
به همه دوستانی که میخوان برای مخابرات اقدام کنن اکیدا توصیه میکنم به مخابرات منطقه خودتون برید و از اونها هر سوالی دارید و شرایط رو بپرسید. هر مرکزی طبق سلیقه خودش عمل میکنه. من در شرایط یکسان از یک مرکز میتونستم 1 مگ بگیرم به راحتی در حالی که مرکز دیگه قوانینش کلا فرق میکرد.نقل قول:
یک پیشنهاد دوستانه هم میکنم این هست که حتما بری پیش رئیس قسمت ای دی اس ال و دوستانه باهاش صحبت کنید. تا جایی که من برخورد کردم کارمندهاشون فقط بلدن بگن نمیشه!
ای وای :19:بدبختی من اینجاست که من اندیشه میشینم و اینجا به جز پارس آنلاین ، شرکت ADSL دیگه ای نداریم و پارس انلاین هم الان نزدیک 1 ساله که بهش پورت خالی داده نمیشه!! البته سرعت پارس آنلاین هم چنگی به دل نمیزنه پارسال که پورت داشت ازش 128 گرفتم سرعتش بین 8 تا 10 بود همش!! پینگ کانتر هم در بهترین حالت 100 بود! کلاً گویا هیچ راهی نیست که ما بشینیم مثه گذشته درست و حسابی یه کانتر بازی کنیم. دنیا هر روز پیشرفت میکنه ما اینجا هر روز سرعت اینترنتمون میاد پایین. همین پارس آنلاین من 3 سال پیش ازش سرویس میگرفتم (توی یه شهر دیگه) سرعت 128 ش از 180 پایینتر نمیومد!نقل قول:
مرسی از نرم افزار مفیدی که ارائه کردی . فقط تو ست کردن یک ذره مشکل داشتم که اونم حل شد .نقل قول:
سلام خدمت دوستان.
من 256 نا محدود شاتل دارم.32kb بدون هیچ مشکلی دانلود می کنم.می خوام 256 مخابرات بگیرم.مرکز جماران.می ارزه؟چه جوریاس؟
دیوانه شدی ؟:31: شما 256 نامحدود بدون مشکل داری بعد میخوای بیای مخابرات بگیری که چی بشه؟ دنبال مشکل میگردی؟ نه میتونی آنلاین بازی کنی نه سرویس دهی درست و حسابی ای دارن نه هیچی. کلاً آخرین ISP که به فکرت باید برسه مخابرات هست. من از سر ناچاری چون اینجا هیچ ISP دیگه ای نیست مجبور شدم مخابرات بگیرم.
من بعد 10 ماه به تهران برگشتم و امروز رفتم از مخابرات شهید منتظری اینترنت 512 گرفتم.
جالبه که اصلا اجاره نامه نخواستند و 40 تومن هم پیش پرداخت کردم تا وصلش کنن. گفتن چون خط به اسم خودم نیست این جوریه. همه جا همین طوریه ؟ این 40 تومن چی میشه اصلا ؟
کسی تا به حال از مخابرات تهران سرویس حجمی گرفته؟ سرعت و حجمش چقدره و چنده، مخصوصا کسانی که اول شمارشون هفته احتمالا چیزهایی بدونن.
بله عادیه بعضی مراکز برای اینکه گیر الکی به مدارک ندن میگن پیش پرداخت کنیدنقل قول:
اون پول رو هم میگن آخر سر وقتی خواستید سرویس کنسل بشه بهتون پس میدن (الله و اعلم)