من تو داستان اصلی به یک مشکلی خوردم رفتم یه مردی به نام اسبرن رو تو کانال های شهر ریفتن پیدا کردم باهاش حرف زدم مرحله کامل شد حالا باید در رو باز کنه برم باهاش حرف بزنم ولی در باز نمیشه پشتش موندم کسی همچین مشکلی پیدا کرده ؟ چیکار باید بکنم ؟ :20:
Printable View
من تو داستان اصلی به یک مشکلی خوردم رفتم یه مردی به نام اسبرن رو تو کانال های شهر ریفتن پیدا کردم باهاش حرف زدم مرحله کامل شد حالا باید در رو باز کنه برم باهاش حرف بزنم ولی در باز نمیشه پشتش موندم کسی همچین مشکلی پیدا کرده ؟ چیکار باید بکنم ؟ :20:
آقا من با استورم کلاکها solitude رو گرفتم، Tolius هم کشتم، ولی دیگه ماموریتی بهم نداد، یعنی همین بود فقط؟!!
اول برو اینجا :نقل قول:
Documents\My Games\Skyrimّ
دو تا فایل هست به نام های:
Skyrim.ini و SkyrimPrefs.ini
این دوتا فایل رو delete کن درست میشه. البته گرافیک بازی برمیگرده به حالت اولیه که باید بری توی option بازی گرافیک رو دوباره تنظیم کنی.
بله اینجا دیگه کوئست تموم میشه. البته چه طرف استورم کلوکها باشی چه طرف ایمپریالز هر دو طرف بعد از پایان این کوئست بهت میگن که قراره در آینده به thalmor حمله کنید. این احتمال میره که این کوئستها بعد از اومدن DLC برای بازی ادامه پیدا کنه و بتونیم به thalmor ها حمله کنیم که اصلا بعید نیست.نقل قول:
آقا من با استورم کلاکها solitude رو گرفتم، Tolius هم کشتم، ولی دیگه ماموریتی بهم نداد، یعنی همین بود فقط؟!!
توی اون یرج که باید کریستال رو بگذاری بعدش با کمک flame تنظیم کنی آینه ها رو کسی هست بمن بگه چه جوری هست چون اصلا چیزی بازتابش نمیشه کاملا گیج شدم ....
کسی نیست کمک بکنه من همه چیز رو درست انجام می دم ولی هیچ نوری نیست الیته هست ولی خیلی کم رنگ نمیتونم شعا اون رو دنبال کنم کسی هست کمک بکنه ؟نقل قول:
باید هم ice داشته هم flame بعد نور رو بالا پایین بکنی بعد با چرخوندن اینه ها نور میفته روی دیوار و یه نقشه یا همچین چیزی رو نشون میدهنقل قول:
من بازی رو تازه شروع کردم. تا جایی رفتم که داد زدن یاد میگیره (Dragon shout). میخواستم ببینم از کجا میتونم سلاح بخرم؟ من فقط از کسانی که میکشم سلاح جمع میکنم، الان هم کلی شده، میخوام هم بفروشم و هم 4 تا سلاح قوی بخرم
ابنجا کسی پی دی اف راهنمای این بازی داره بزاره برای دانلود :20:
سلام دوستان تریلر DLC بازی هم اومده. اگه قبلا کسی گذاشته ببخشید :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال، شما تو کوئست the taste of death (همون که یه نفر رو میکشی و گوشتش رو میخوری) چیکار کردید؟ من که برگشتم از save ام و verulus بیچاره رو نکشتم، به جاش حمله کردم به آدم خورها و verulus هم بهم 1000 گلد جایزه داد.
میخواستم ببینم اگه آدم خوار میشدم چی میشد؟ آیا مثه خون آشام شدن، بیماریه؟
راستی کسی werewolf یا خون آشام شده؟