با درود
دوستان یکی از رفیقانم می خوام به زودی ازدواج کنه و درخواست وام مسکن زوجین رو داره. به زبان ساده چه مراحلی رو باید پشت سر بزارن تا بتونن این وام خرید مسکن زوج ها رو بگیرن؟
با سپاس
Printable View
با درود
دوستان یکی از رفیقانم می خوام به زودی ازدواج کنه و درخواست وام مسکن زوجین رو داره. به زبان ساده چه مراحلی رو باید پشت سر بزارن تا بتونن این وام خرید مسکن زوج ها رو بگیرن؟
با سپاس
درود
الان در بین بانک ها موسسات کدام یک سه ماهه و شش ماهه سود بیشتری میدن؟
منم سوال ايشون رو دارمنقل قول:
البته براي من شبكه ي شتاب هم ملاكه :n16:
سلام بچه ها . یه راهنمایی اساسی لازم دارم :n02:
ببینین من ۲۰ تومن لازم دارم . حالا با ۱۸ تومنم میتونم کنار بیام . این قسمت اول
۲۴ تومن هم پول دارم .
حالا میخوام با گذاشتن این ۲۴ تومن وام بگیرم . مشکلی ندارم ۵ ساله باشه ۱۰ ساله باشه هرچی . فقط میخوام با سود پولم قسط وامم داده بشه. بانکی هست که بتونم این کارو کنم؟
خوب با این توافق جدید دیگه باید بیخیال سودهای بانکی بشیم!
محتوای مخفی: توافق جدید بانک ها/ نرخ سود بانکی در دامنه 10 تا 21 درصد
میگن شعبده باز با یک دستش تماشاگر رو منحرف میکنه و با دست دیگه اش کار خودش رو انجام میدهنقل قول:
به نظر من زیاد نباید به نرخ سود سپرده ها نگاه کنیم بلکه الان نرخ سود تسهیلات بانکی تو اون دست بانک مرکزی هست که باید بهش دقت بیشتری بشود
به نظر من هر چه قدر هم بانک مرکز سودشونو بیارن پایین بازم نمیتونه جلوی بانک ها خصوصی وایستن درسته که مثلا اینا میگن که نرخ سود ها همونی هست که بانک مرکزی گفته ولی زیر سبیلی به همون کارشون ادامه میدن.نقل قول:
دوستان بانک مهر اقتصاد یه سپرده داره که در سررسید 200 درصد سود میده یعنی اگر شما 10 میلیون بزارید
بعد از 5 سال 10 میلیون خودتون رو میده + 20 میلیون هم سود که جمعا میشه 30 میلیون یعنی پولتون 3 برابر میشه
نظر دوستان چیه خوبه میصرفه
این قضیه تمبرمالیاتی برای افتتاح حساب بلندمدت چیه؟؟؟
من توسامان حساب بازکردم بدون اینکه بهم بگن دوماه بعدش دیدم که 2000 تومن ازحسابم بااین عنوان کم شده قبلا توپاسارگاد حساب بلندمدت داشتم اینطوری نبود دزدی هم حدی داره ایناازخداشونم باشه که پولمونو بذاریم پیششون
اگه کسی اطلاعاتی درمورد بانکای دیگه داره بده که سمتشون نریم والکی به اسمای مختلف پولمونو بالا نکشن.
درضمن دوستان هرکی هرچی میخاددرمورد میزان سودها میگه یکی نیست که درمورد نرخ واقعی سود که یه بانک میده حرفی بزنه ناسلامتی خیلی هاتون بازاری هستین
کدوم یکی ازاین بانکا که سودبالای 20 درصد میدن واقعی هست وبصورت روزشمارهمونقدرو میدن وتوسررسید بابهونه های الکی پولوکم نمیکنن؟؟؟؟
بچه ها لطفا جواب منم بدیننقل قول: