آره , کار جالبیه من خیلیا رو دیدم این کارو میکنننقل قول:
من خودم تست کردم فایروال comodo با آنتی ویروس Avast چیز خوبی از اب در اومد
ولی همین Comodo تنها نیازمو براورده میکرد avast رو پاک کردم
comodo 2012 رو شخصا جز بهترینها قبول دارم
Printable View
آره , کار جالبیه من خیلیا رو دیدم این کارو میکنننقل قول:
من خودم تست کردم فایروال comodo با آنتی ویروس Avast چیز خوبی از اب در اومد
ولی همین Comodo تنها نیازمو براورده میکرد avast رو پاک کردم
comodo 2012 رو شخصا جز بهترینها قبول دارم
با سلام خدمت شمانقل قول:
دوست عزیز چون کرک شما احتمالا در خود برنامه تغییراتی ایجاد کرده کومودو اونو به عنوان یک برنامه شناخته شده و سالم نمیشناسه
اگه بتونید با اون روشی که توی ژست اشاره شده عمل کنید idm شما به راحتی فعال و بدون مشکل کار می کنه
و یا ببینید اگر از مسیر زیر به لیست برنامه هایی که اجازه دسترسی به اینترنت رو دارن اضافه کنید می تونید چیزی دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما به راحتی می تونید از ترکیب نسخه های انتی ویروس محصولاتی مثلا اواست . اویرا در کنار فایروال کومودو استفاده کنید البته به نظر من از نسخه های رایگان محصولات اشاره شده استفاده کنید چون تفاوت زیادی با نسخه های تجاری در ویروس یابی ندارن اینجوری محصولات امنیتی سیستم شما همگی قانونی هستننقل قول:
سلام
دوستان مد نظر داشته باشند وقتی IDM را نصب میکنیم این برنامه در لیست سفید کمودو قرار داره ...ولی وقتی از کرک استفاده میکنیم چون تغییر در MD5 فایل میده، بنابراین کمودو دیگه IDM را سالم نمیشناسه و به همین جهت میبره تو سندباکس و به همین دلیل نمیتونید با اون دانلود بکنید. راه حلش هم اینه که دوباره IDM را دستی ببریم در لیست سفید(راهش رو هم که بلدید) هر چند خیلی هم استفاده از کرک توصیه نمیشه. از همون روشی که مهران فرمودند برای رجیستر کردن IDM استفاده کنید خیلی بهتره.
==============
صفحات قبل رو الان خوندم، حس نبش قبر ندارم.....!!! ولی یک نکته را برای دوستانی بگم که از کمودو استفاده میکنن و لا غیر:
کمودو در دو حالت از اینترنت استفاده میکنه> 1- آپدیت 2- ارسال فایل ناشناخته برای کمودو جهت آنالیز
خب، آپدیت را که همه بلدیم.....و در مورد دومی باید بگم که کمودو گزینه هایی داره برای جلوگیری از این کار و اگر فعاله میتونید غیر فعالش کنید و ضمناً یادتون باشه وقتی HIPS سوالی میپرسه با همون گزینه :
Submit unknown files to COMODO for analysis
تیک نداشته باشه.( البته ماله من که همیشه تیک داره:31:)
شما خودتون از فایروال تنها استفاده می کنید؟ با چه آنتی ویروسی؟:10:نقل قول:
سلام دوستان
من الان یکی از نرم افزارهای پاک کننده محصولات کومودو رو نصب کردم به اسم: comodo system cleaner
به نظرم خیلی عالی اومد هم محیط مناسبی داشت هم برای رفع اشکال مناسب بود...از توضیح اینها بگذریم از طراحی محصولاتش خوشم اومد.
اما تا حالا از نرم افزارهای امنیتی اون استفاده نکردم.
چند صفحه ای رو خوندم سوالاتی دارم:
از نظر سرعت چطوره؟چقدر از حجم سیستم رو اشغال میکنه؟(کومودو اینترنت سکوریتی)
اگر بخواید مقایسه کنید از نظر سرعت با چی مثالش میزنید؟(من نود و کاسپر و بیت و نورتون و آواست و آویرا رو داشتم...)
از نظر قدرت پاک کنندگی و حجم آپدیت و اینها هم میشه برام توضیحی بدید
خسته شدم از بس نرم افزرهای مختلف امنیتی رو تست زدم و هر کدوم یه جوری مشکل ساز شدن.
قصد دارم کومودو رو هم نصب کنم ببینیم به کارم میاد یا نه
سلام.نقل قول:
از نظر سرعت مثل اوست سبک هستش.
حجم آپدیت:
نسخه 5.8= 100 مگابایت آپدیت اولیه
یکی از گزینه هایی که مناسب هم هست ترکیب Avast Free Antivirus 6.0.1367 با فایروال+دیفنس کومودو 5.8 هست.
البته اتوسندباکس اوست باید خاموش بشه. من هم از این ترکیب استفاده می کنم و تداخلی هم بین هم ندارند.
اما درباره آنتی ویروس کومودو:
COMODO Real Time Scan: هر ویروسی پیدا بشه پیام بهت میده درباره پاک کردنش و بدون اجازه کاربر عملیاتی انجام نمیشه. قدرتش هم خوب هستش و با کلود کامل تر هم شده.
با سلامنقل قول:
من از فایروال کومودو و انتی ویروس اواست استفاده می کنم البته قبلا نسخه free بود و الان نسخه تجاریش ( احتمالا برگردم به همون free) بهترین ترکیب همون نسخه free به همراه کومودو هست فقط قایلیت safezone رو نسخه free نداره که برای انجام کارهای اداری و بانکی در محیط اینترنت هست
سلام من comodo firewall دارم به همه چی گیر میده چی کار کنم به همه چی گیر نده
سلام
دوستان اخرین نسخه انتی ویروسو از کجا دانلود کنم؟؟؟
فکر می کنم منظورتون پیغام های hips هست خب اگر مایل به استفاده از این قابلیت نیستید می تونید سطح دیفنس رو پایین تر بیارین یا کلا دیفنس رو خاموش کنید و فقط از فایروال استفاده کنید. آدرس:نقل قول:
Defense+-Defense Settings- Deactivate defense permanently
با یک ریستارت غیرفعال خواهد شد.
البته پیشنهاد می کنم این کار رو نکنید و با hips کار کنید.
اگر هم منظورتون پیغام های فایروال هست که می تونید هنگام دادن پیغام. با زدن گزینه Remember this answer کاری کنید که این پیغام در دفعه بعدی نمایش داده نشه. یا اینکه سطح فایروال رو روی Safe Mode بگذارید.
از این آدرس می تونید دانلود کنیدنقل قول:
کد:http://downloads.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cav_installer.exe