قطع و وصل شدن مکرر میتونه از خط باشه .. نویز خط رو چک کن ببین ارتباطت با مرکز مخابراتی چطوره؟ چقدر خط نویز داره؟نقل قول:
Printable View
قطع و وصل شدن مکرر میتونه از خط باشه .. نویز خط رو چک کن ببین ارتباطت با مرکز مخابراتی چطوره؟ چقدر خط نویز داره؟نقل قول:
SNR Margin (dB): 14.1 15.5
این از snr
اما احساس می کنم چند روزه خط نویز داره
ولی هیچ راهکاری نیست:sq_5:
Attenuation Down/Up(dB چنده؟ چرا راهکار که هست فقط باید دید مشکل از تجهیزات مرکز مخابراتیه یا ... یا نداره همون مخابراته مشکل چون این وضع برای منم یه بار پیش اومده بود قبلاًنقل قول:
Attenuation (dB): 54.5 35.4
این از اول همین عدد ها بوده
نمی دونم والا
حالا امروز کلا نویز گیر رو از سر راه خط برداشتم و تلفن رو هم جدا کردم
باید فردا ظهر دوباره ببینم با این بساط مشکلات حل میشه یا نه
خود منم 50 هست و نویز هم کمی زیاد داری ولی دیگه اینقدر نیست که توجیه وصل نشدن باشه.... تو همین فروم هست آیدی فانوس طلایی که به خاطر اینکه نویزش رو 6 هست براش پایین تر بستن استریم داون و استریم آپ رو ولی مشکل قطع و وصلی نداره سرعتشم خوبه... (حداقل 512 رو داره) متخصص نیستم خیلی ولی یه جا تو این فروم خوندم مشکل میتونه از روتر یا سرور مخابرات که پهنای باند شما رو تامین میکنه باشهنقل قول:
با سلام می خواستم اگه ممکنه یک تست از پینگ google بزارید،سرویس مخابرات استان مازندران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
187 تا 200 و توی 20 تا یک تایم اوتنقل قول:
البته این خط من نویز داره و ملاک خوبی برای مقایسه نیست
نوین نت ساعت 14:46 روز شنبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی بدهنقل قول:
ازشون بپرس ببین با dns حل میشه یا نه
این سایت مخابرات چیه مثلا؟؟؟فقط یه صفحه اول داره دیگه هیچی نداره توش هیچکدوم از لینکایی که داده نمیاد و میره همون صفحه اول.فقط واسه من اینطوره یا واقعا اینجوریه؟
کسی میتونه به من انواع سرویس ها و تعرفه سرویسای مخابرات رو بگه؟