بک آپ گرفتن با Norton Ghost تقسیم کردن درایوها با Acronis
دوستان (آقا محسن) در مورد کار با نورتون قست یه سری سوال وجود داره:20:،
داداش کوچیکم هم همون سوالات رو پرسیده که من هم واسه اینکه بعدا که رفتم سربازی و نبودم بتونه با نورتون کار کنه یه فیلم درست کردم براش:41:.
شاید به درد شما هم خورد.
قضیه اینه که اگه یه دونه درایو داشته باشیم به نام C و بخوایم بک آپ تهیه کنیم، با استفاده از Norton Ghost 15 Boot Disk چه طوری میشه این کار رو انجام داد ؟ :13:
سوال دیگه اینکه یه درایو داشته باشیم و هارد اکسترنال هم نداشته باشیم، بک آپ رو کجا ذخیره کنیم ؟:13:
جوابش اینه که با Acronis اول درایو C رو دو تیکه میکنیم. بعد با نورتون قست بک آپ میگیریم. میتونیم موقع گرفتن بک آپ اون رو به قطعات 4 گیگی تقسیم کنیم و رو DVD بعدا رایتشون کنیم.:11:
این هم فیلمش که دیگه بیشتر از این فشرده نمیشد. 15 دقه فیلم رو کردم 8 مگابایت. رکورده ها !!! :31::
کد:
http://www.mediafire.com/?d5i5e3yae8eejb8
امیدوارم به درد بخوره.
:11::11::11::11:
من5 تا برنامه ی قوی برای بک آپ تست کردم. روی n61jq نتیجه اینه که:
Acronis True Image 11 : زمان بک آپ گیری 37 دقیقه تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 2.5 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 40 گیگ درجه فشرده سازی Normal
Norton Ghost 15 از طریق خود ویندوز : زمان بک آپ گیری 36 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 2 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 32 گیگ در حالت فشرده سازی Maximum
Norton Ghost 15 از طریق بوت دیسک : زمان بک آپ گیری 51 دقیقه تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 4 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 43 گیگ در حالت فشرده سازی Normal
امروز با دستاپ خودم هم تست کردم. پردازنده Intel e6750 و هاردش 7200 RPM هست. ویندوز رو ریختم و بلا فاصله شروع کردم به تست بک آپ گیری با این برنامه ها.:31: آخه سرچ کردم دیدم گفتن اکرونیس در کل بهتر از نورتون هست و میخواستم این موضوع رو خودم بررسی کنم. همه ی برنامه ها با سی دی بوت استفاده شده نه توی ویندوز.نتیجه اینه که:
Acronis True Image 11 : زمان بک آپ گیری 2:30 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 2 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 3.9 گیگ درجه فشرده سازی Normal
Acronis True Image 11 : زمان بک آپ گیری 7:30 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 2 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 3.35 گیگ درجه فشرده سازی Maximum
Norton Ghost 15 : زمان بک آپ گیری 4:12 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 4 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 4.25 گیگ در حالت فشرده سازی Standard
Paragon : زمان بک آپ گیری 3:55 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 7 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 4.16 گیگ درجه فشرده سازی Standard
Windows 7 از داخل خود ویندوز : زمان بک آپ گیری 6:40 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 1 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 6.5 گیگ درجه فشرده سازی Standard
تست بعدی هم رو پی سی داداشم با AMD 720 BE و هارد 7200 RPM:
Acronis True Image 11 : زمان بک آپ گیری 17 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 2 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 27 گیگ درجه فشرده سازی Normal
Norton Ghost 15 : زمان بک آپ گیری 25 تنظیمات برنامه و بوت شدن سی دیش هم کلا 4 دقیقه، حجم بک آپ هم شده 28.5 گیگ در حالت فشرده سازی Standard