من که یک سرویس 64 از صبانت گرفتم که الان پشیمونم. برای باز کردن صفحات وب باید هر صفحه رو 5 تا 6 بار go و Refresh بزنی تا باز بشه تازه آخرش هم کامل باز نمی کنه و عکسها رو لود نمی کنه و صفحات وب هم اصلا سیو نمی شوند. سرعت دانلودش هم اصلا تعریفی نداره.
Printable View
من که یک سرویس 64 از صبانت گرفتم که الان پشیمونم. برای باز کردن صفحات وب باید هر صفحه رو 5 تا 6 بار go و Refresh بزنی تا باز بشه تازه آخرش هم کامل باز نمی کنه و عکسها رو لود نمی کنه و صفحات وب هم اصلا سیو نمی شوند. سرعت دانلودش هم اصلا تعریفی نداره.
ما تو منطقه مخابراتی سیدالشهداء هستیم.خونمون امامزاده حسن هست(منطقه 17 تهران)نقل قول:
ببخشید که این رو میگم اما مورچه چی هست که کله پاچه اون چی باشه.من زمانی که دایال آپ استفاده میکردم بیشتر مواقع سرعت دانلودم 5.5 تا 6 بود.سرویس 64 ADSL نهایت سرعت دانلودش 8 هست که اون هم من تا به حال ندیدم کسی باشه که با 8 دانلود کرده باشه اکثرا" با 6 تا 6.5 یا خیلی زور بزنه 7 دانلود میکنند.نقل قول:
به نظر من ADSL 64 با Dial Up تفاوتی نداره.
تفاوتش اينه كه پول تلفن نمي دي ولي از نظر سرعت هيچ تفاوتي نداره !نقل قول:
ببخشید که این رو میگم اما مورچه چی هست که کله پاچه اون چی باشه.من زمانی که دایال آپ استفاده میکردم بیشتر مواقع سرعت دانلودم 5.5 تا 6 بود.سرویس 64 ADSL نهایت سرعت دانلودش 8 هست که اون هم من تا به حال ندیدم کسی باشه که با 8 دانلود کرده باشه اکثرا" با 6 تا 6.5 یا خیلی زور بزنه 7 دانلود میکنند.
به نظر من ADSL 64 با Dial Up تفاوتی نداره.
سلام
عذر می خوام اگه سوالات خیلی ابتدایی می پرسم !
بعد از مدتها بالاخره مرکز تلفن پاسداران هم ADSL آورد. چند تا شرکت رو دیدم که در این مرکز هم خدمات می دن. حالا چند سوال دارم: (لطفا نگید تمام فاروم رو بخون تا جوابهاتو پیدا کنی ! تا اینجایی که خوندم فقط گیج تر شدم !)
1- کدام شرکت از نظر کیفیت ، خدمات پس از فروش و عدم محدودیت دانلود و بالاخره قیمت! بهتره؟
2- آیا هر مودمی به هر اتصالی می خوره؟ یا شرکتی که account رو می فروشه بهتره مودم رو هم از اون تهیه کنم؟ چه مدل و مارکی از مودم بهتره؟
3- آیا امکان اجاره مودم هم هست؟ مثلا اگه کسی فقط برای چند ماه بخواد ADSL داشته باشه بعدش باید مودم رو دور بیاندازه؟ یا اگه از یک شرکت دیگه account بگیرم ، مودم قبلی به درد می خوره؟
4 - اینکه می نویسن سرعت 128/128 ( مثلا داتک ) یعنی چی؟ منظور 128 send و recieve ؟ آیا واقعا 128 recive می کنه یا الکیه؟
5- آیا در مجتمع عای مسکونی هم میشه ADSL استفاده کرد؟ گرچه شماره تلفن ها جداست، اما شنیدم خطها مشترکه ؟!!! ببخشید که سوادم ناقصه !
ممنون می شم دقیق جوابمو بدین. مردم از بس با این خط لاکپشتی دیالآپ کار کردم .
1. بين نامحدود ها كه چند تا بيشتر نيستن داتك نسبتا بهتره ....نقل قول:
سلام
عذر می خوام اگه سوالات خیلی ابتدایی می پرسم !
بعد از مدتها بالاخره مرکز تلفن پاسداران هم ADSL آورد. چند تا شرکت رو دیدم که در این مرکز هم خدمات می دن. حالا چند سوال دارم: (لطفا نگید تمام فاروم رو بخون تا جوابهاتو پیدا کنی ! تا اینجایی که خوندم فقط گیج تر شدم !)
1- کدام شرکت از نظر کیفیت ، خدمات پس از فروش و عدم محدودیت دانلود و بالاخره قیمت! بهتره؟
2- آیا هر مودمی به هر اتصالی می خوره؟ یا شرکتی که account رو می فروشه بهتره مودم رو هم از اون تهیه کنم؟ چه مدل و مارکی از مودم بهتره؟
3- آیا امکان اجاره مودم هم هست؟ مثلا اگه کسی فقط برای چند ماه بخواد ADSL داشته باشه بعدش باید مودم رو دور بیاندازه؟ یا اگه از یک شرکت دیگه account بگیرم ، مودم قبلی به درد می خوره؟
4 - اینکه می نویسن سرعت 128/128 ( مثلا داتک ) یعنی چی؟ منظور 128 send و recieve ؟ آیا واقعا 128 recive می کنه یا الکیه؟
5- آیا در مجتمع عای مسکونی هم میشه ADSL استفاده کرد؟ گرچه شماره تلفن ها جداست، اما شنیدم خطها مشترکه ؟!!! ببخشید که سوادم ناقصه !
ممنون می شم دقیق جوابمو بدین. مردم از بس با این خط لاکپشتی دیالآپ کار کردم .
2. منظورتون چيه كه به هر اتصالي مي خوره ؟!؟ لازم نيست مودم رو حتما از شركتي كه دي اس ال مي گيريد تهيه كنيد با توجه به اينكه معمولا شركت ها مودم رو حداقل ده هزار تومن گرون تر از بازار مي فروشن ! مارك هاي زيادي هم تو بازار هست ، چون با مارك هاي زيادي كار نكردم چيزي پيشنهاد نمي دم ...
3. نديدم شركتي مودم رو اجاره بده قبلانا اجاره مي دادن ولي الان نديدم ... لازم نيست مودم رو بندازيد دور اگه از شركت ديگه اي هم اكانت بگيريد مي تونيد از همون مودم قبلي استفاده كنيد ... اين تفكري كه تو ذهن اكثريت هست كه براي هر شركت بايد از مودم خاصي استفاده كرد مودم ها انحصاري نيستن !!!!
4. دقيقا همينه كه مي فرماييد البته سرعت دانلود رو بخوايد بدست بياريد بايد سرعت اينترنت رو تقسيم بر هشت كنيد مثلا 128 تقسيم بر هشت مي شه 16 يعني تو بهترين حالت سرعت شما 16 ولي معمولا به اين حالت نمي رسيد !!! البته شركت هايي كه محدوديت حجمي دارن سرعت بيشتري نسبت به چيزي كه مي گن مي دن ...
5. بله مي شه تو مجتمع هاي مسكوني از دي اس ال استفاده كرد ولي با توجه به چيزي كه شما مي گيد من فكر كنم منظورتون خط هاي PCM باشه كه در اينصورت نمي تونيد از دي اس ال استفاده كنيد براي اينكه بفهميد خططونPCM هست يا نه دو تا راه داريد بريد از مخابرات منطقتون بپرسيد و ديگري اگه وقتي با ديال آپ به اينترنت وصل مي شيد سرعت شما از 33.6 بيشتر نمي شه هيچ وقت يعني اينكه شما خططون PCM بايد درخواست بدي مخابرات كه درستش كنن كه اونم معمولا خيلي طول مي كشه ....
سوالي بود بازم در خدمتم ....
موفق و پيروز باشيد
جاويد
اسیا تک خوب هست
دارین اشتباه می کنید چون من 3 ماه پیش با همین 64 کیلو صبانت با سرعت 50 کیلو دانلود می کردم. اما تازگی سرعتش کم شده.
نقل قول:
ممنون جاوید عزیز
پس در حالت عادی میشه فرض کرد که حدود 8 تا 10 بیشتر سرعت نداره ..یه چیزی حدود 2 برابر دایالآپ !:13:
نکته دیگه در مورد Pcm گفتی، متاسفانه سرعتی که مودم من نشون می ده از 31.2 بالاتر نمی ره ! یعنی یه جور فاجعه و عذاب الیم ! پس احتمالا همون مشکلی رو داره که گفتی . فکر می کنم باید قید ش رو بزنم و همینطوری بیت به بیت دانلود کنم :44:
خواهش مي كنم 128 معمولا سرعت دانلودش بين 12 تا 14 ...نقل قول:
براي PCM هم به مخابرات درخواست بدين كه درش بيارن ، طول مي كشه ولي در مي آرن اگه پورت خالي داشته باشن سريع درش مي آرن ولي اگه نداشته باشن طول مي كشه ... من خونه خودمون هم PCM بود بعد درخواست دادم ديدم خبري نشد ورداشتم از كل كوچه امضاء در خواست جمع كردم كه خطشون رو از PCM در بيارن دادم مخابرات يه ماه بعد اومدن شروع كردن كندنو اينا ، كل كوچه رو از PCM در آوردن !!!!! اگه در خواست زياد باشه عمل مي كنن ، ولي واسه يه نفر نمي آن بكننو اينا چون بايد سيم جديد بذارن ... با اين حال منم به مدت يه سال PCM بودم !!!! ولي دوستم يه هفته بعد از درخواستش اومدن درست كردن واسش كلا بستگي داره كه اونجا جا داشته باشن يا نه .....
موفق و پيروز باشيد
جاويد
دوستان در جمع ما کسی adsl ندا رایانه نداره چون هیچ خبری ازش تو انجمن نیست.