مقایسه ایندو صحیح نیست چون از نظر مشخصات سخت افزاری در دو کلاس کاملا متفاوت جای میگیرن هرچند بطور کلی محصولات ایسوس خرکارن !:n27:نقل قول:
Printable View
مقایسه ایندو صحیح نیست چون از نظر مشخصات سخت افزاری در دو کلاس کاملا متفاوت جای میگیرن هرچند بطور کلی محصولات ایسوس خرکارن !:n27:نقل قول:
دوستان عزیزی که 8968 ورژن 2 رو گرفتند چند عکس از جاهایی که زده ورژن 2 هست رو برای همه تو سایت اپلود کنید تا رفتیم بازار ورژن 1 روبهمون نندازند..
ممنون
دی لینک 2730 یا 2750؟چرا؟
ممنون
خب معلومه 2750 سفید.نقل قول:
چرا؟ چون تو خرید مودم وایرلس اولین اصل اینکه، تا جایی که بودجت اجازه میده خرج کن تا بعدا پشیمون نشی!
من امروز مدل w8968-v2 روخریدم،برای اینکه تشخیص بدیدورژن 1 هست یا 2 فقط کافیه زیر جعبه رو نگاه کنید،اون قسمتی که بارکد هست نوشته:نقل قول:
دوستان عزیزی که 8968 ورژن 2 رو گرفتند چند عکس از جاهایی که زده ورژن 2 هست رو برای همه تو سایت اپلود کنید تا رفتیم بازار ورژن 1 روبهمون نندازند..
ممنون
Version: 2.0
فروشنده های گرامی هم من تا اونجایی که پرسیدم نمیدونستن ورژن 1 و 2 داره :دی گفتم ورژن 2 میخوام گفت کلا یه مدل داریم که وقتی زیر جعبه رو دیدم و مطمئن شدم 2 هست خریدمش.........
قیمت مودم 2750 چنده تو دیجی کالا نزده؟
دوستان عزیز میشه تا 120 هم چندتا مودم خوب دیگه هم معرفی کنید که حداقل 30-40 متر جواب بده ممنون
زیر 100 تومنه سفیدش:n01: 8968 ورژن 2 هم 120 تومنه ! هردوشون هم 30 - 40 مترو راحت جواب میدننقل قول:
مبارک باشهنقل قول:
دوست من با چه گارانتی و از کجا با چه قیمتی خریدید ؟
نقل قول:نقل قول:من فیلم "هیس...دخترها فریاد نمی زنند" رو توی هاردم دارم ! kmplayer میگه Overall bit rate : 4 760 Kbps :n18:نقل قول:
خوب ديگه ٤٧٠٠ كيلو بيت هست ميشه حدود ٥٠٠ كيلو بايتنقل قول:
چيزي نيست ٥٠٠ كيلو بايت