الان یک و نیم ماهه شارژ نکردم و هر دو هفته اس ام اس میدن که بیا شارژ کن و استفاده کن ولی من ADSL گرفتم که خیلی بهتره. حالا این مودمشون با صد تومن هزینه مونده رو دستم. میخواستم یه طوری حتی به نصف قیمت ردش کنم بره.نقل قول:
Printable View
الان یک و نیم ماهه شارژ نکردم و هر دو هفته اس ام اس میدن که بیا شارژ کن و استفاده کن ولی من ADSL گرفتم که خیلی بهتره. حالا این مودمشون با صد تومن هزینه مونده رو دستم. میخواستم یه طوری حتی به نصف قیمت ردش کنم بره.نقل قول:
ولی فکر نمیکنم تقصیر ایرانسل باشه ... اقا ایرانسل و بیخیال فناوری وایمکس زمین تا اسمون با adsl فرق داره ... نکنه adsl و میزارین تو کیفتون میبرین اینور اونور... من نمیگم وایمکس خوبه میگم این 2 تا رو نباید با هم مقایسه کرد بحث این 2 تا کاملا جداست
البته اصلاح میکنم حرفمو من نمیگم وایمکس ایرانسل خوبه :31: وگرنه adsl مقابل وایمکس حرفی واسه گفتن نداره . چرا شرکت mtn تو کشورایه دیگه خسیس نیست فقط تو ایران اینجوریه ؟
خوب شد نمردیم و یه شرکتی به اسم cell هم اختراع شد محض اطلاعتون ایرانسل اسم اصلیش MTN هست و cell به معنی سلول هست یعنی اطلاعات سلولی که به موبایل و امواج اینترنت و ... میگننقل قول:
یه چیزی بگم. ایرانسل خداییش سرویس خوبی هست تو ایران. میتونم بگم به یه دلیل عجیب دیگه خوب آنتن نمیده مخصوصا تو تهران اونم ساخت و سازهای بی قانونه. مثلا طرف خونه ی دوست من انقدر دور و بر خونه شون برج ساختن که خونه شون توی روز اصلا آفتاب نداره!
امواج وایمکس درسته که قدرت بالایی دارن ولی بهرحال توی پهنای باند مخصوص خودشون هم دچار اختلال میشن!
الان یک هفته ای هست که من 256 دارم با مودم WIFI میتونم بگم عالیه. پینگم بین 250 تا 400 هست!!!!
البته خوب در بهترین شرایطش رو گفتم.
یه چیز دیگه. هرچی تعداد یوزرها توی منطقه بیشتر باشه سرعت هم می مراتب پایینتر میاد. بهترین کاری هم که میشه کرد که مودم رو جابه جا کنید که یه جای خوب واسه آنتن دادن پیدا کنید!
-
سرویس وایمکس توی ایران درست جا نیفتاده. توی کشور سنگاپور که از هر 2 نفر یک نفر به اینترنت پر سرعت دسترسی دارن طبق آمار خودشون از هر 10 نفر 4 نفر از سرویس وایمکس البته به صورت پرتابل استفاده میکنن!
امروز دیدم 4 گیگ ترافیکم تموم شده در صورتی که BWmeter نشون میده که حدود 3 گیگ استفاده کردم . حالا به نظرتون ایرانسل اشتباه کرده یا این نرم افزار BWmeter دقیق نیست ؟ . در کل چه نرم افزاری رو برای محاسبه مقدار مصرف پیشنهاد میکنید ؟
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این واسه امروزه. 4 تا آنتنم هم پره.256 با مودم Wifi
احتمالا باید بهتر بشه چون از پنجره یکم دورم
ممنون از راهنماییت اما به جای اشتباه گرفتن جوابمو بده مهندس :31:
من که تاحالا تو عمرم به برکت دولتهای خدمتگذار جمهوری اسلامی ADSL نداشتم!یه مرکز کخابرات درپيتي داریم که ميري توش شتر با بارش گم ميشه...نقل قول:
اما تعریف از بچه ها شنيدم.مثلا يکي شاتل 128 گرفته،ماهانه با محدودیت 3 گيگ و شبا دانلود آزاد...ميگفت تو روزها که نميتوني دانلود کنی سرعت خيلي زياده...اما شبا که مجانیه برعکس!ميگفت شب اول 3فقط تونسته بود 30 مگ دانلود کنه...
يکي هم صبا نت داشت...ميگفت شبا هر يک ساعت يکبار قطع ميشه!
ايرانسل سرعت رسمي و قانونی روميده،عوضش از اون طرف دزدی نميکنه...سرعت ثابته...
حالا خودتون بگيد...من 512 نا محدود دارم...ماه پیش که ماه اولم بود 107 گيگ دانلود کردم...شما که ADSL داری چقدر دانلود ميکني؟
CISCO بهترین برنده...شما اگه فاصله PC تا مودم وایمکست کمه...ميتوني ارزونتری چيزي که پیدا ميشه رو بخری...نقل قول: