آخرين شواهد حاكي از آن است كه سايت دانشگاه آزاد امروز صبح توسط يك گروه هكر ناشناس هك شد !!
کد:http://www.azmoon.net/?app=news&Sid=3447dfce0e7ad9ff74e76fc7e4a417c9&user=&newsid=100
Printable View
آخرين شواهد حاكي از آن است كه سايت دانشگاه آزاد امروز صبح توسط يك گروه هكر ناشناس هك شد !!
کد:http://www.azmoon.net/?app=news&Sid=3447dfce0e7ad9ff74e76fc7e4a417c9&user=&newsid=100
با سلام
واقعا -- شده ایول امنیت سایت:31:
با تشکر
فكر كنم يه گروه هكر پنج نفره هستن كه برا خودشون اسم مجازي انتخاب كردن مثل H!V يا Kiss_on_Blade. البته به نظر ميرسه نتونستن خيلي خوب سايت رو هك كنن چون اون آدرس اينترنتي كه تو متن خبر هست مربوط به خود سايت ميشه و كلمه Picestelam رو بايد به صورت Pic estelam بخونيم يه چيزي تو مايه هاي استعلام كه مربوط به اعلاميه هاي رسمي خود سايت ميشه. نظريه خوبي بود مگه نه ؟
------------
فقط خدا كنه دست از سر Azmoon.com بردارن ما بريم نتايجمونو بينيم بعد برن سايتو بيارن پايين !!
من تو تابستون تا حالا این موقع صبح رو ندیده بودم
نیمده که هنوز
همش خواب می دیدم همه ی درس ها رو 19 % زدم :19:
---------- Post added at 07:58 AM ---------- Previous post was at 07:54 AM ----------
واقعا اینا آماتور بودننقل قول:
معلومه که توانایی نداشتن سایت رو طوری -- کنن که بپکه :27:
شانس آوردیم :19:
ولی خیلی خنده دارن اینا
با این شعار مسخرشون
ها....من اومدم
اول از همه این روح که بود اومد به خواب ما چقدر ترسناک بود؟ :27:
-- شد!زرشک! گفتم این روحه چقدر ترسناکه!
هی من نمیخوام اول صبحی دهنم رو باز کنم وگرنه یه چیز میگفتم شایسته اون کسی که هکش کرده و اون سرورش که اسمش رو تو خبر آورده!
وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد ارتش دنیا نتواند که جوابم دهد
وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد ارتش دنیا نتواند که نجاتم دهد
مرتیکه بیبتشم اشتباه نوشته!
حالا امکانش هست تو کارنامه ها دست ببرن؟
بیخیال داداش 4 تا بچه سوسول جم شدن دور هم فک کردن چه خبره .... البته واقعا متاسفم که سایت دانشگاه آزاد رو یه همچین آدمایی میتونن دست کاری کنن ....:13::13:نقل قول:
اصلا شما طرز نگارش رو نگاه کن : !! This by Hacking Deltahacking ....:31:
ظاهرا خراب کاری نکردن ، البته مسئولین میتونن الکی اعلام کنن چون خراب شده فعلا نتایج رو نمیتونن بزارن ...:13:
عجیبه من که اول وارد شدم اصلا این خبرشون به چشمم نیومد :31:
الان که اینجا دیدم دوباره رفتم نگاه کردم متوجه شدم :31:
چه کار بزرگی کردن که اصلا به چشم نیومد :16:
نه azmoon.com رو نمیتونن بزنن همچنین azmoon.org چون زیر نظر افرانت هست afranet.comنقل قول:
اما azmoon.net ساخت دست خودشون بود.
بنده واقعا قضیه برام عجیبه که دانشگاه آزاد با این همه دارایی در روز اعلام نتایج 4 نفر رو نزاشته که با هکر ها بتونن مقابله کنن
نتایج و فکر کنم تو همون azmoon.com بزنن چون الان نتایج 88ه حتما اونجا میزنننقل قول:
ولی عجب استرسی داره میاد :31: گفتن ساعت 4 میزنیم ما از الان بست نشستیم اینجا :31: بنده به شخصه رفتم رو
ویبره :31: