سلام
من تازه اومدم اینجا.
فردا همگی بعد آزمون میاید؟
Printable View
سلام
من تازه اومدم اینجا.
فردا همگی بعد آزمون میاید؟
منطقه 2 راستشو بخوای یه کتاب خونه نزدیکمون هست خیلی ردیف فقط یه مشکل داره اونم قاطی بودن که مشکلات خودشو داره:31:نقل قول:
بچه ها قصد دلسرد کردن ندارم ولی با این پست هایی که در مورد ازمون این هفته قلم چی دادین یاد پارسال خودم افتادم تنها دلیلی هم که امسال ثبت نام نکردم همین موضوع بود یه چیزیم به جرات میگم الکی نگید این مبحث تو ازمون فلان تکرار میشه ... اینجوری بخواید پیش برید یه بارکی هیچی نخونید بگید این مباحث تو ازمون جامع تکرار میشه !!! اگه از الان این ازمون ها رو محکم نگیرید کلاتون پس معرکه هستاااا و سال بعد مثل من میاید قلمچی فحش میدید
پس هر طور که شده خودتون برسونید قلمچی یادم اولاش سرعتش کم بود یه دفعه زیاد میشه ها با یه برنامه ریزی درست و از روی واقعیات نه اینکه بیاید بگید هفته اول همرو تموم میکنم هفته دوم دوره (البته یکی از مشکلات قلمچی همینه که فرصتی برای دوره جمع بندی نمیده تا پنج شنبه قبل از ازمون باید مطالب جدید خوند )
به هر حال این تجربه یک شکست خورده در راه قلمچی و کنکور بود میتونم بگم ازمون بعد هم بگید نشد بخونم .... یه فکر درست حسابی واسه خودتون بکنید
سلام....نقل قول:
خوبی؟:31:
اول متشکرم ازت برای اون نکته های فیزیک...20 بود! دمت گرم!:46:
دوم اینکه به نظر من شرایط الان شما حداقل از من یکی خیلی خیلی بهتره...!:41::46:
امیدتو از دست نده همینجوری تلاشتو ادامه بده که انشالله موفق میشی!
بازم به خاطر فیزیک ممنون!:10:
مگه اینجا کارنامه هم میگذارین؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
همه ی این ها درست اما کافیه یک چیز رو بدونید ، وقتی جسم کوچکتر از تصویره ، سرعتش هم کمتره، وقتی جسم بزرگتر از تصویره، سرعتش هم بیشتره، یعنی هر چی بزرگتره سریع تره و بالعکس!
جالبه بدونید:
هر چه از آینه دورتره بزرگتره، و هرچی به آینه نزدیکتره کوچیکتره
والسلام:31:
دوستان ارزوي موفقيت ميكنم براتون...
منبع : اندیشه سازان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هر چه از آینه دورتره بزرگتره، و هرچی به آینه نزدیکتره کوچیکتره
والسلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم درسا خوندم تموم شد بعد اومدم آزمون پارسال 26 مهر رو یه نگاهی بندازم مقادیری گرخیدم: دی
منم تو لیست نفرات آخر بزارید plz :دی
فقط بگم این آزمون سطحش از آزمون قبلی( 10 مهر) بیشتره ها مواظب باشید
من که زبان فارسی و عربی رو زمین شناسی نخوندم خدا میدونه چه تاثیری رو کارنامم بذاره