ممنون از هر دوتون،اما یه چند تا چیز دیگه من دیشب پیدا کردم .درسته ؟
آینه های جانبی برقی + تنظیم خودکار سرعت برف پاک کن با سرعت ماشین ؟
و اینکه به جز اینا هم از این جور چیزای ریز هست که توش تفاوت داشته باشن ؟
Printable View
ممنون از هر دوتون،اما یه چند تا چیز دیگه من دیشب پیدا کردم .درسته ؟
آینه های جانبی برقی + تنظیم خودکار سرعت برف پاک کن با سرعت ماشین ؟
و اینکه به جز اینا هم از این جور چیزای ریز هست که توش تفاوت داشته باشن ؟
آینه های برقیر محمدجان هم اشاره کردن! فقط تیپ 3 به بالا داره!نقل قول:
تنظیم خودکار سرعت برف پاک کن هم تویه همه مدل ها هست:46:
سلام خدمت دوستای عزیز:20:
من206 ندارم ولی واسه یکی از دوستام یه مشکلی پیش آوردن.از بچه های همین p30 خودش چند روزی هست به اینترنت دسترسی نداره.
چند روز پیش دزد زده با ماشین اش ضبط که برده هیچ.خواسته ماشین رو روشن بکنه زده هر چی سیم زیر فرمون و دم فیوز قطع کرده.ماشین وقتی روشن میشه خود به خود همه چراغاش روشن میشه هیچی نه راهنما نو بوق نه هر چی که مربوط به دسته راهنماها وفرمون کارنمیکنه.برده یه جایی طرف نه نگاهی نه چیزی گفته راهنماهاشو راه بندازم 200 تومن میگیرم :|
اگه کسی ازقیمتا خبر دار میتونه کمک کنه ببینیم چقدر خرجشه!!!
دوستان قیمت روز و نقدی پژو 206 صندوقدار v9 اتوماتیک رو می خواستم رنگ سفید گیلاسی ( سفارشی)
202,525,000 تومان صفر (با رنگ سفارشی)نقل قول:
من امشب ماشین رو گرفتم 21.250 .صفر. سفید ( سفارشی) اگر گرون گرفتم پس بدم؟ از نمایشگاه گرفتم فکر کنم 1 تومن بالای فی گرفتم....نقل قول:
شما تحویل 1 روز رو میگی؟ یا 1 ماهه؟ چون کارخونه اگر تحویل 1 ماهه میده 700 تومن سود پولش میشه....
نزدیک همون 21 میفته ...
ولی اگر قیمت تحویل 1 روزه 20.250 حتما پس بدم 1 ملیون فرقشه؟ ممونت میشم امشب جواب بدی که فردا برم پس بدم
ظبطش هم مشکل داره....هم یو اس بیش خرابه ... هم سی دیش خرابه توش گیر کرد هم یو اس بیش انگار پایه های توش خراب شده
اصلا نمیشه جا زد...کلا ظبطش تعطیله...
مبارک باشهنقل قول:
نه عزیزم قیمت کارخونه اینه با تحویل 30 روزه نگران نباش تحویل فوری در نمایشگاه قیمتش همینه ضبط هم ببر نمایندگی برات درست میکنه.
یه سوال قدرت 206 هاچ بک در هنگام تصادف از پشت چه طوره عکسی چیزی دارید از جلو که عالییه از بغل وپشت چه طوره امنیت داره؟
اگر این ویدئو رو نگاه کنی جواب سوالت رو میگیرینقل قول:
206 در سال 2000 تونست 4 ستاره ایمنی از معتبر ترین موسسه تست تصادف جهان بگیره پس یعنی خودروی بسیار ایمنی هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ماشین من 206 تیپ دو هست . دو تا باند جلو روی در داره که صدا ازش میاد ولی دو تا باند عقب اونم روی در هستش که صدا ازش نمیاد؟
چه جوری میشه درستش کرد؟:20: