[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشبختانه آپلود عکس رو هم یاد گرفتم
Printable View
خوشبختانه آپلود عکس رو هم یاد گرفتم
سلام روی سیستم دانشگاه این انتی ویروس رو به طور قانونی ! خریدند. چطور میتونم کی یا شماره سریال رو از رو این سیستم بردارم.
بله حرف شما تایید میشهنقل قول:
نسخه جدید ویروس کظم غیض به محض ورود توسط AntiVir , Panda , F-Secure , DrWeb شناسایی شد که در این بین عملکر آویرا بهتر بود
اما بسیاری از آنتی ویروس ها قادر به شناسایی و نابودی اون نبودند
پس از گذشت زمان این ویروس به دیتابیس اکثر آنتی ویروس های مطرح اضافه شد
در حال حاضر آنتی ویروس های مطرح زیر به راحتی آن را شناسایی میکنند (حتی نسخه های قدیمی)
اما با کمال تعجب ناد32 (تمام ورژن ها) و کسپرسکی 7 هنوز قادر به شناسایی آن نیستند
من این فایل رو در خود سایت کسپرسکی اسکن کردم اما شناسایی نشد!!
ولی کسپرسکی 8 براساس هوش مصنوعی خود این ویروس رو شناسایی میکند
بهر حال بابت اطلاع رسانی ممنون
این مسئله باید پیگیری بشه
سلام
من هر چند وقت یه بار این پیغام برام ظاهر میشه:
فقط گزینه Allow now داره و نمیشه از شرش راحت شد.
می خواستم بدونم این چیه و اگر بلاکش کنم چه اتفاقی میفته؟
خیلی ممنون.
دوست عزیز ممنون بابت زحمتی که کشیدین
اما ظاهرا سایت کسپرسکی تازه شروع بکار کرد و این ویروس رو نیز تو دیتابیس نسخه 7 قرار داد
همین الان من دیتابیسو آپدیت کردم و نتیجه کار مثبت شد و ویروس رو به راحتی شناخت و پاکش کرد
به هرحال نهایت تشکر رو از شما دارم
نقل قول:
بله.دوست گرامی ما حرفشون درست بود.ور÷ن 8 این آنتی ویروس هم شناسایی می کنه این کرم رو.
من خودم به شخصه یه نسخه از این ویروس رو بهمراه توضیحات کامل برای شرکت کسپرسکی فرستادم
فکر کنم دوستان دیگر هم چنین کاری کردند
خوشبختانه سریع پاسخ دادند و در دیتابیس وارد شد
دوستان گرامی اگه متوجه شدید ویروسی رو کسپرسکی شناسایی نکرد حتما در این تاپیک عنوان کنید
Download :
Size: 1000 KBکد:http://rapidshare.com/files/138412480/Kaspersky_Key_Finder_KKF_v141g.part01.rar
Size: 733 KBکد:http://rapidshare.com/files/138412567/Kaspersky_Key_Finder_KKF_v141g.part02.rar
------
Enjoy
-------------------------------
-------------------------------
Kaspersky Key Finder KKF v.1.2.4g - 10,77 MB
Your Final Destination to have a WORKING Keys delivered to your machine every week.
This application is designed to access a database hosted online and list over hundreds of keys offered to you for almost every week (there is Over 400 Keys working in the database, and always growing).
There is no need any more to search the web for the latest keys. All you have to do from now on is start this application, click on list the keys from the database and select the keys that are valid for your software version then click to download it in seconds (No more Rapidshare to wait or Online to search) Download directly from the database which is updated every week with more keys.
Currently last update is Aug 4th, 2008.
With this application, it’s the finale of the constant search for a valid key.
Keys list up to date as follow:
1- Keys for Kaspersky Anti-Virus (KAV) Version 5, 6, and 7
2- Keys for Kaspersky Internet Security (KIS) Version 6, 7, and 8
If the application is not working, ensure you have .NET Freamework 3.5 from Microsoft.
Download: (Size: 10,77 MB)
homepage :
منبع: softestan .comکد:http://goleech.org/application/kaspersky-key-finder-v141-kkf-special-goleechorg-edition/
يا حق (:
کسی نیست کمکم کنه؟نقل قول:
نیگاه کن ببین آدرس فایلی که میده ببین چه فایلیه وقتی خودش میگه block(recommended یعنی مسیله داره.