سلام
آیا با 6.5 میلیون میشه یه 206 دست دوم و یه بار تصادف کرده خرید؟
اصلا با این مفدار پول چه مدل از 206 رو میشه خرید؟
سلام
اینم مقایسه مختصر از دوتاشنقل قول:
سلام
حالا بین 206 اس دی V1 و سمند LX L3 کدوم بهتره؟ لطفا مفصل بگویید که هر کدوم از چه نظر بر هم برتری دارن
مرسی
از نظر توان موتور خب 206 اس دی 16 سوپاپ 110 اسب بخاره اما سمند که 100 اسب و 8 سوپاپه که در توان حرکتی مسلما sd بهتره در مصرف سوخت هم که 206 خیلی بهتره
در ایمنی هم در یک سطح قرار دارند هر دو بدون کیسه هوای ایمنی یکی دیگر از مزایای sd به lx L3 اینه که ترمز عقبش دیسکی هستش
اما در جاداری مسلما سمند جادارتره از هر لحاز.
البته اینم یادم رفت بگم که سمند ABS داره اما SD V1 نداره.
فکر کنم 206 درب داغون 81 بخری اما این اصلا خوب نیست چون یه خرجی واست درست میکنه که پشیمون میشی من دیروز ماشین شوهر خالم که(زانتیاست) تصادف کردم البته اروم زدم به میز فلزی! 1 میلیون خرج برداشته 206 هم خرجش نسبت به کلاس خود خیلی بالاست...کمی صبر کن با 8 تومن تمیزشو میتونی گیر بیاری در ضمن به نظر من اگه با این پول یه پراید دست دوم بخری. مدل 85 هم خیلی تمیزشو میتونی بخری هم خیالت از هر لحاز راحت میشه و خرجش که در مقایسه با 206 مفته!نقل قول:
سلام
من تصميم دارم ريو بگيرم . الان فكر كنم اگه آشنا داشته باشي نمايندگي بتونه كارتكسي رو حدود 13.6 (سفيدش رو) بفروشه . نمي دونم الان ارزش داره يا نه ؟ ممكنه ارزون بشه يا نه گرونتر ميشه يا مي مونه همينطوري. مي دونم ميشه E1 خريد ولي ريو ميخوام
آقا بعد از كلي دنگ و فنگ و تحقيقات ميخوام ريو بگيرم كه خورده به وضعيت بد. الان اگه نمايندگي آشنا باشه كارتكسي بهت ميده حدودا 13.6 سفيدش. ميخواستم ببينم ارزش داره بگيرم يا نه ؟ ارزون نميشه بعدا ؟ شايدهم گرون بشه نه؟ گرفتاري شديم با اين وضعيت. وسوسه شدم سمند lx سال بگيرم فكر كنم L3 باشه ولي ميگن الان افتضاح شده ايران خودرو . آره؟ لطفا راهنمايي كنين.
نقل قول:شما انتظاراتت رو بگونقل قول:
مثلا بین سمند lx و ریو خیلی مهمه که برای خانواده میخوای یا برای خودت و رانندگی اسپرت
مصرف سوخت
قیمت قطعات یدکی
و.............
سمند lx هم 2 - 3 روز پیش یه دونه صفرش رو دره بنگاه زیر ذره بین بردم
به نظرم کیفیت ساختش خوب میومد
انتظاراتت رو بگو از ماشین تا دوستان بتونن حسابی راهنماییت کنن:46:
قيمت نقد تا 14 تومن غير نقدي الان ايران خودرو با شرايطي ميده كه خيلي خوبه .
جادار باشه ، هزينه نگهداري كم ، مصرف كم ، هندلينگ ، سر و صدا نداشته باشه ، خدمات پس از فروش خوب باشه (به علت چرت بودن توليدات در ايران اين مهمترين بخشه وگرنه در دنيا خدمات پس از فروش تعطيله) مهمترين چيز اينه كه خانومم از ريو خوشش مياد.( از شوخي گذشته من از نسل پژو و سمند تقريبا بدم مياد و از ريو هم خوشم مياد تقريبا ، ولي با اين وضعيت و قيمت مورد شكه.
سلام با بودجه 80 90 میلیون اگر نخوام جنسیس بگیرم چه انتخابای دیگه دارم که از نظر اپشن نزدیک به جنسیس باشه .
ممنون
راستی خدمات هیوندایی خوبه؟
سلام.نقل قول:
سلام با بودجه 80 90 میلیون اگر نخوام جنسیس بگیرم چه انتخابای دیگه دارم که از نظر اپشن نزدیک به جنسیس باشه .
ممنون
راستی خدمات هیوندایی خوبه؟
شما هیچ خودرویی با این قیمت نمیتونید با این همه امکانات بخرید چون کلاس جنسیس مجلل هستش نزدیک ترین رقیب ان بالای 100 میلیون قیمت دارد البته با 84 میلیون میتونید لکسوس مدل ES350 بخرید اما باز هم از نظر امکانات به جنسیس نمیرسه.البته سلیقه ای هستش از نظر خدمات هیوندای نگران نباش گارانتی جنسیس هم 7 سال بدون محدودیت کیلومتر می باشد.
با بودجه 90 تومن میتونی 530 مدل 2006یا 2007 بگیری! اسمش هم اینه که ب ام و اس! قابل مقایسه با هیوندای نیست!اصلا خودت بری تو جنسیس بشینی همون لکسوس ES350 رو ترجیح میدی!