سلام اگه بورد هارد بسوزه قابل تعمیر هست؟(مدل مکستور 80 گیگ)
Printable View
سلام اگه بورد هارد بسوزه قابل تعمیر هست؟(مدل مکستور 80 گیگ)
اره دوست عزیز برد هارد قابل تعمیره معمولا سوختگی این بردها ای سی L7250 و ای سی W503 (البته عموما) می باشد
سلام دوستان من یه هارد 500 دارم با9 تا پارتیشن (البته اخر هارد 40 50گیگی به صورت unallocated بود ) با برنامه اکرونیس از پارتیشن 4 یه کپی پارتیشن کردم و اونو اوردم بین پارتیشن 8 و 9 قرار دادم البته پارتیشن 8 با اکرونیس مخفی شده بود حالا حالا بعد از پارتیشن 7 کپی پارتیشن 4 هست و پارتیشن 8 بصورت unalloceted در اومده بعد از اون هم پارتیشن 9 قرار گرفته با برنامه active partishen recovery نتونستم پارتیشنو ریکاوری کنم (پارتیشن 8 پیدا نکرد ) دوستان ذاهنمایی کنند
سلام دوستان عزیز...
هارد من مشکل Bad Sector پیدا کرده...
اما چیزی که مشخص هست این مساله به خاطر نصب بعضی ازنرم افزارها افتاده و مشکل سخت افزاری نیست....
با برنامه HDD Regenerator هم هر چی چک می کنم بد سکتور پیدا می کنه اما Repair نمی کنه....
هارد هم از لحاظ Performance 100% هست اما از لحاظ Health 95% ....
می دونم کسی بلد نیست اما گفتم بگم یه وقت ریا نشه....
ها ها .....
سلام
یک هارد Maxtore دارم که نمیشه ویندوز روش نصب کرد. گاهی موقع نصب خطا میده که هاردی وجود نداره. گاهی تا فرمت درایو ها میره و در حین فرمت همین خطا را میده.
اما در هارد به هارد جواب میده تمام درایو ها را میشناسه و میشه اطلاعات کپی کرد و ویروس یابی کرد. خلاصه سالمه.
باید چه کار کنم. لطفا کمک کنید.
این مشکا از بدسکتور است احتمال 90%نقل قول:
با نرم افزار hdd regenerator تحت داس بدسکتور گیری کنید.
و خبر بدهید.
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
اطلاعات داری؟نقل قول:
ظرفیت هارد چقدر است؟
این نرم افزار تا حالا اشتباه نکرده.نقل قول:
با برنامه HDD Regenerator هم هر چی چک می کنم بد سکتور پیدا می کنه اما Repair نمی کنه....
اگر اطلاعات نداری low level format کن بره و بعد از این با نرم افزار hdd regenerator بدسکتور گیری کنید تا اطمینان پیدا کنید.
در صورتی که اطلاعات داری انتقال بده به یه هارد دیگه و این کار رو انجام بده.
موفق باشی
نقل قول:
با برنامه powermax يكبار zerofill كنيد . از برنامه مكس بلاست هم ميتونيد استفاده كنيد
از برنامه HD Regenerator استفاده کردم. در محیط داس بعد از انتخاب گزینه 1 شروع به جستجو کرد. و حدود 500 سکتور خراب بدست آورد. بعد هم گزینه ای برای تعمیر نداشت و با فشردن یک کلید خارج شد.
حالا چه کار کنم. یعنی درست شده.
موقع انتخاب 2 حالت داره.
یکی که فقط اسکن میکنه و یکی که هم اسکن میکنه و هم سکتور بد رو ریکاوری میکنه.
چه تعداد بد سکتور را میتونه ریکاوری کنه.