مگه بهبهان فن اوای اصلی داره؟نقل قول:
ما که اهوازیم میگن نماینده اصلیش نیست:n29:
Printable View
مگه بهبهان فن اوای اصلی داره؟نقل قول:
ما که اهوازیم میگن نماینده اصلیش نیست:n29:
نمایندگی نداره ولی تو سایتش چک کردم و وضعیت رو توی مرکز مخابرتیم قابل ارائه مینوشت. دیگه مستقیم از تهران ثبت نام کنیم قیمتاشم هموناست که تو سایتشهنقل قول:
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
دوستان با همین شماره 82185 میشه تلفنی ثبت نام کرد؟ و اینکه چند روز بعد از ثبت نام رانژه میشه؟
فقط همین یه راه هست دیگه :n02: حداکثر یک هفته ، بستگی به همکاری مرکز مخابراتی تون و تکمیل بودن مدارک خودتون دارهنقل قول:
شایان جان تلفنی اونوقت مدارک(اخرین قبض و کپی کارت ملی؟) رو چطور باید براشون بفرستیم ؟ همینطور هزینه اشتراک و ثبت نام اولیه(چقدره؟) ؟نقل قول:
شرمنده اینقد سوال میکنم :)
مدارک شماره اش رو میخواد ، اگه مستاجرید حتما اون کد فلان رو آماده داشته باشش ، آخرین قبض نمی خواد ، کارت ملی هم شماره اش رو میگی فقطنقل قول:
اگه برای نصب نیاد حدود 10 تومن :n16:
دشمنـــت شرمنــده ، تا دیر نشده درخواست بده تا پنج شنبه چهارشنبه وصل بشه:n02:
مستاجر نیستیم. ما اینجا نمایندگی فن اوا نداریم که نصاب بیاد. ولی توی سایت قسمت بررسی پوشش خدمات که میرم اسم شهرمو میاره و 3 شماره تلفن رومیزنم مرکز مخابراتیم رومیاره و وضعیت رو میزنه «قابل ارائه» . بیشتر این برام سوال بود که با این وضعیت میتونم تلفنی ثبت نام کنم یا نه؟نقل قول:
مرسی
یک سوال میشه از طریق پنل سرویس رو تغییر داد ؟ من الان سرویس ام رو از پنل تمدید می کنم ، مشکلی ندارم.
من الان 512 نامحدود دارم ، می خواهم 2 مگ برنزی نامحدود بگیرم.
یه عکس از صفحه اول مودمت بذار تا بگمنقل قول:
مشکلی نیست ولی برای اطمینان توی ساعات اداری زنگ بزن ساعت 8 تا 2 ، بتونن همون موقع به سیستم مخابرات وصل بشه اگرم مشکلی بود بهتون بگن :n03:نقل قول: