اره اینرو واقعا قبول دارم سیر بازی یکنواخت بود.نقل قول:
ولی 2 اون به گفته ی خود سازندگانش باید بهتر باشه.
شاهزاده ایرانی از این جهت خیلی بهتر بود
Printable View
اره اینرو واقعا قبول دارم سیر بازی یکنواخت بود.نقل قول:
ولی 2 اون به گفته ی خود سازندگانش باید بهتر باشه.
شاهزاده ایرانی از این جهت خیلی بهتر بود
سلام دوستان
یک سوال از AssassinsCreed دارم
من قسمت راهنمای بازی رو گذروندم ، اون قسمت دکهکده رو گذروندم و آخرش کلی الوار رو روی سر دشمن ریختم و بعد از اون رییس گروه با یه خنجر من رو زخمی کرد
الان دوباره برگشتم توی بیمارستان و اون آقا و خانم دکتر ،ولی نمیدونم چیکار کنم؟!
خانم دکتره وایستاده کنار کامپیوتر و نمیدونم باید چیکار بکنم!
ممنون میشم کمک کنید
فكر كنم assassins يك رو ميگي نه؟نقل قول:
بله ورژن 1
الان اون مشکلم حل شد ، اما یک مشکل جدید (!)
مرحله های قبلی موقع جنگ با شمشیر وقتی کلیک چپ رو نگه میداشتم و همزمان کلیک راست میکردم با حرکتآی قشنگ دشمن رو نابود میکرد ولی مرحلهی جدید هیچ اتفاقی نمیفته!
دوستان میتونن راهنمایی کنن یا تکنیک خاصی اگر داره بفرمایند؟
ممنون
سلامنقل قول:
می بخشین مال خیلی وقت پیشه دقیق یادم نیست:31:
فکر کنم باید یه خورده از بازی رو برین تا تکنیک هارو دوباره بلد بشه...
نقل قول:اول اون قابلیت ها هست بعدش گرفته میشهنقل قول:
قبل از هر مرحله ای یه قسمت آموزشی توی میدان تمرین سربازا هست که میتونید حرکات رو یکی یکی دوباره بدست بیارید
ولي ac2 خيلي بهتر شده . من هم مثل تو ac1 از يكنواختيش خسته شدم نيمه كاره از تو كامپيوترم پاكش كردم.نقل قول:
ولي نسخه 2 از بس قشنگ و متنوع بود رو كنسول تو 3 روز تمومش كردم.
خب بازیه خوبی بود و چند روز پیش 3 روزه تمومش کردم ، اگه بازیه دیگه ای داشتم حتما 3 روز بیشتر میشد اما نبود دیگه !
نکات خوب و بدش به نظر من اینا بود .
مبارزه های جذاب با موسیقیه هیجانی و شنیدینی .
گرافیک بالای بازی .
طراحی صحنه ها و شهرهای بسیار زیبا طوری که من حدود 1 روز فقط شهرها رو از نماها مختلف با اون موسیقیه شنیدنی نگاه می کردم .
نکات ضعف فاحشی هم داشت که اشاره کنم
یکنواختی مرحله ها
طولانی بودن بیش از حد
دموهای شدیدن روی اعصاب ! (مقایسه کنید با دمو های Resident Evil , Devil May Cry ! اونا رو آدم 60 بار می تونه ببینه !)
برگشت به زمان حال هم از بدترین ویژگی های بازی بود به نظرم ، ادم رو از حس بیرون می یاورد و چقدر طولانی و خسته کننده هم بود ، اوایل من میشستم و با دقت نگاه می کردم ، ولی بعدش هم به اونجا می رسید میرفتم سراغ خرده کارام !
اینا نظر کلیم بود نسبت به بازی ؛ کلا فکر کنم دوش خیلی بهتر باشه و دیشب که دموش رو توی فروشگاه دیدم کف کردم ! کایت سواری ، پریدن توی آب و ...
گفتن آب ، از بدترین نقاط بازی در فیزیک بسیار خوبش یک نکته ی اعصاب خورد کن بود ، شنا نکردن و مردن در آب ! انصافا در فیزیک کلی بازی لکه ی سیاهیه !
در کل خوب و امیدوارم 2ش حداقل این نقاط ضعف رو نداشته باشه ؛ طولانی بودن و یکنواختی بازی دیگه انگیزه ای برای ماموریت ها اضافی پس از داستانی برای گیمر نمی ذاره ! من بلافاصله پس از تموم کردن Shift + Delete رو فشاریدم : دی
دقیقا همینش باعث شد که من دیگه بازی نکنمش با اینکه از نظر دیزاین و گرافیک و موشن ها و ... یک شاهکار محسوب میشه .نقل قول:
یکنواختی مرحله ها
من هم همین چند روز پیش تمومش کردم.
و کاملا موافقم با تمام نظرات داده شده.