خداييش براي من تا حالا نشده با خاموش و روشن كردن 2 تا خط كم بشه... در ضمن خط اولي و آخري هميشه بيشترين شارز رو دارن...:5:نقل قول:
Printable View
خداييش براي من تا حالا نشده با خاموش و روشن كردن 2 تا خط كم بشه... در ضمن خط اولي و آخري هميشه بيشترين شارز رو دارن...:5:نقل قول:
چرا از اول این کارو نکردن؟
اگه این کار و بکنیم چه تغییری تو سیستم گوشی به وجود میاد؟
دوست عزیز.من با دو برنامه اول که گفتی یعنی recever my photo و recover 4all pro انجام دادم...با اولی که پیدا کرد و مثل قبل نتونستن ببینم...با هیچ نرم افزاری..اما با recover 4all پیدا کرد ولی وقتی میخواد recover کنه...کد رجیستر میخواد...شما کد رجیستر یا کرک برنامه recover 4all را دارید به من بدی...شاید بتونم .این بار فیلم را ببینم...با چند تا نرم افزار دیگه هم تست کردم و فیلم را بازیابی کردم...اما با اینکه 48 مگ هست...نمبتونم بازش کنم...پسوند ش هم mp4 هست!!!:41::41::46:نقل قول:
دوست عزیز..نکه شما این کار را برای خط ایرانسل میگی؟؟ خط من همراه اول هست...چون دوباره کار هایی که گفتی انجام دادم ولی conect نمیشه!!!نقل قول:
متاسفانه من امسال كنكور دارم و با خط Dial-up كانكت ميشم. بنا بر اين چون خيلي طول ميكشه شرمندتم... برو به لينك زير و ورژنش رو انخاب كن تا سريال يا كركش رو بگيري...نقل قول:
www*crackteam*ws/search.shtml?sect=&str=recover&sid=1&page=21
دوست عزیز همراه اول اینترنتش کجا بود !!! :27::31:نقل قول:
یه کم دیگه سعی کن شاید تا یه سال دیگه کانکت شدی :27:
دوستان برنامه برای screenshot گرفتن از این گوشی سراغ دارین ؟
دوستان مشکل پرش تصویر گوشی در زمان کار با ان چیست؟
فکر کنم منظورت پرش در هنگام پایین اوردن اسکرول در موزیک پلیر در حالت تند باشه ؟؟؟درسته؟؟؟این بدلیل سرعت بالای حرکت هست و ممکنه در فریم ویر بعدی حل بشه!!