سرعت 70 رو هم یعنی تو صبانت یا شاتل گیرم نمیاد!!!!!!!؟نقل قول:
Printable View
سرعت 70 رو هم یعنی تو صبانت یا شاتل گیرم نمیاد!!!!!!!؟نقل قول:
پارس اکثرا خوبهنقل قول:
اگر از اول اینطوری بودی ، پس عوض کن
اگرم نه ، جدیدا اینطوری شدی که ، سعی کن همینو درست کنی چون خیلی بهتره !
امروز حول حوش ساعت 13 بیش از 5 بار قطع شد. زنگ زدم به صورت اتوماتیک گفت اشکال از سیستم درونی شبکه زیر ساخت هست.
دوست عزیز من صبانت 512 دارم حداقل باید 64 باشه سرعت دانلودم روی 45 فیکس شدهنقل قول:
به پشتیبانی زنگ زدم میگه باید سه چهار هفته صبر کنی تا درست بشه بیاد روی 60!!!!!!!
تست سرعت شبانه هم توی امضام هست
النم توی شک ام که به خاطر 20 کیلو اضافه تر شکایت بکنم به 195 یا نه:n21:
امروز 128 نامحدود فعال کردم ولی از صبح تا الان سرعت به زور به 30 میرسه!!! ممکنه فردا درست بشه ؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
نقل قول:
نمیدونم والا
یارو یه جوری هم انگار که طلب کار بود ازم ! :|
حالا گفت تیکت میزنه که امشب بهم زنگ بزنن
باید ببینم چی میشه !
الان من طرح 512 دارم و سرعت دانلود روزانم دقیق 1 مگ هست
باید شب بهم چه قد بده؟؟
رفیق با پولی که من میدم اینجا میتونم 6 مگ صبا رو بگیرم! خودت قظاوت کن... یعنی در اصل اگه 512نقل قول:
45 تا سرعت بده.... 6 مگ چیزی بالاتر از 400 باید سرعت بده ... من 250 هم سرعت بده کافیمه.....
والا تو این 4 سالی که پارس دارم وقتی فکر میکنم سیر نزولی داشتم تا به امروز... اوایل که با سرویس 256 شبی 4 گیگ دانلود داشتم... بعد مدتی مجبور شدم برا همین دانلود 512 بگیرم.... بعد از مدتی که 1 مگ... این اواخر هم سرویس شبانم واقعی بود... یعنی 2 مگ بهم 250 تا میداد و اگه تقی به توقی میخورد ممکن بود یک شب هم سرعتم 400 بشه....
در کل دیگه حوصله وقت گذاشتن و تست کردن و سرو کله زدن با پارس دیگه ندارم... ازشون شکایت هم کردم حالا تا 1 ماه شارژ کردم چند روز پیش تا اخرش وامیستم یا درست میشه یا مشتری شاتل یا صبا میشم.... روزی که من پارس ثبت نام کردم همراه با 4 تا از دوستام ثبت نام کردیم.... شما حساب کن همشون تو مرکز ما بودن و یکی یکی از پارس رفتن! من وفادارترینشون به پارس بودم
و یه پیشنهاد برای شما!
شکایت کردن کاملا امری بیهوده هست و کاری برات نمیکنن... شک نکن همش توپو میندازن تو مرکز مخابراتی....خودتو درگیر نکن که سنگینتری
ایمیل اومده برام که گفته برای ارتقائ تجهیزات چهارشنبه ساعت 12 به مدت 13 ساعت قطعه . در این مدت از خاموش کردن مودم خودداری کنید!:n04: چرا نباید خاموش کنم مودم رو؟ کسی اطلاع داره؟
قانونی باید بهت 64 بده اگه کمتر بده زنگ بزن تهران اگه سرعت بیشتر از این میخوایی پشتیبانی بهت جواب نمیده چونکه میگه قانونا بیشتر از 64 متعهد نیستننقل قول:
تغییر DNS توی سرعت تاثیری داره ؟