صبح تماس گرفتم,پشتیبانی (آقای حسینی) گفتن مشکلی نداریم!نقل قول:
Printable View
صبح تماس گرفتم,پشتیبانی (آقای حسینی) گفتن مشکلی نداریم!نقل قول:
با سلام
من اسیاتک دارم طرح صبحانه اسیاتکی
از پشتیبانی درخوسات بدین سرعت شما رو از 6 به 10 ارتقاع می دن خیلی راحت
گیگ باکس حذف شده تا بعد از عید ایشالله دوباره میاد که مردم مجبور بشن گیگ بخرن
اونایی که مشکل حجم خوری دارن از سمت اسیاتک نیست دوستان من بازی می کنم کلی کار می کنم حجم هم به اندازه مشخص شده در کارت شبکه کم میشه نه بیشتر تازه اخیرا داره کمتر حجم کم میشه اون درصد داخلی مورد حساب قرار گرفته
دوم موضوع نامحدود به هیچ عنوان طرح نامحدود نخرین گیرون تر تموم میشه براتون سرعتش هم زود میاد محدود میشه خیلی رو اعصابه صرفه نداره
بعدشم اینترنت کالا تجملاتی محسوب میشه توی ایران پس اگه پولشو ندارین خوب مصرف نکنید نون شب که نیست معتادش بشین.
اونایی که مشکل قطع و وصل دارن اگه همسایه هاتونم که از اینترنت دیگر شرکت ها خریدن مشکل قطع و وصل نداشته باشن از سمت اسیاتک هست یا خطوط منزل رو چک کنید
الان ارائه خدمات چیزی پیچیده ای نیست که شرکت بخواهد مشکلات رو ماست مالی کنه منم 6 ماه مشکل داشتم اخرشم از کابل توی کوچه بود از توی مودم هاتون SNR رو چک کنید اگه زیر 15 بود یعنی خط حسابی مشکل داره دوباره کابل کشی کنید.
من تماس گرفتم مشکل رو برطرف کردن بعد از خاموش و روشن شدن مودم مشکل برطرف شد.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز شما میگی نامحدود نخرین
افراد زیادی هستن مثل من که نیاز دارن روزانه مقداری دانلود داشته باشن
قبلا طرح دو مگ نامحدود خوب بود 256 کیلو بایت سرعت میداد مبلغش هم 120 تومان
الان اوردن طرح نامحدود رو عوض کردن ,512 تا 2 مگ که خودش رو بکشه روزی یک گیگ دانلود نمیکنه مبلغ 60 تومن و 2 مگ تا 4 مگ که 220 تومن
این که نشد یه دفعه بیان همه چیز رو عوض کنن و کسی هم نباشه به داد مصرف کننده برسه
دوست عزیز منم قبلا مثل شما از طرح نامحدود استفاده می کردم همیشه مشکل سرعت بودنقل قول:
اومدم حجم مصرف ماهانه ام رو در اوردم بعد سرویس حجمی گرفتم و از طرفی گبگ باکس می گرفتم هزینه به شدت اومد پایین تازه مشکل حجم هم تداشتم صجبتم اینه به جای اینکه کلی هزینه بدید به سرویسی که مجدوده همون پول رو از طریق صحبت من خرج کن خیلی بهتره و باصرفه تر باز خودتون می دونید سرویس های نامحدود شون روی اعصابه
حرف شما هم درسته اما بعضی ها تعداد افراد خانواده زیاد استفاده میکنن برای همین براشون همون نامحدودی که سرعت محدودی ارائه بشه بهتره که توی چند روز کل حجمشون مصرف نشه وگرنه اگه غیر این باشه کاملا درسته که سرویس های حجمی هم سرعت خوبی دارن و هم روی اعصاب نیستن.نقل قول:
والله الان چند وقته درگیر همین موضوع هستمنقل قول:
من حدود ماهانه 80 الی 90 گیگ دانلود دارم
ماهی 120 تومن هم میتونم هزینه کنم
به نظرت سرویسی مناسب تر وجود داره ؟
پیشنهاد من اینه کهنقل قول:
dlsbox آبی بگیر 120 گیگ 12 ماهه 150 تومن
بعد هر موقع 30 گیگ 27-28 تومنی برگشت بگیر بریز توش
تازه از 4-10 صبح هم رایگانه
حالا اومدیم ماهی 30 گیگ مصرف کردی میشه 4 ماهه بازم ماهی میشه کمتر از 40 تومن و بصرفه تر هست
حجم خوری تنها برچسبی هست که به اسیاتک نمیخوره من 4 ماه کاملا چکش کردم
رو کامپیوترم bw meter دارم و رو همه گوشیهام هم data monitor
حجمش دقیقا درسته برا منی که هر سه ماه یه ترا دانلود میکنم
در آخر تنها راه حل برای وایرلس و بهترینش بستن مودم با ip mac هست تا 10 ای پی مگ گوشی و لپ تاپ میشه به گوشی تعریف کرد
که فقط همونا وصل بشن و دیگه حجم دزدی نداشته باشین
این DLX ابی کجاست ؟ توی قسمت تمدید اصلا DLX ندارهنقل قول:
این DLX ابی کجاست ؟ توی قسمت تمدید اصلا DLX ندارهنقل قول: