سلام
ممنون از عزیزان
برای کفالت گرفتن برای مادرم اقدام کردم (ماده6) از بهزیستی هم اقدام کردم.
عزیزان واقعا در شرایطی نیستم که راه صحیح رو انتخاب کنم. لطفا کمکم کنید.
اگر برم سربازی هم درس خوندنم 2 سال به تاخیر می افته و هم کار کردنو زن گرفتنو... آیامیشه مدارک پزشکی مادرم رو تکمیل کنم و در حین خدمت اقدام به گرفتن کفالت کنم؟ شرایطم اینه: قبل از این که رد کنند کفالتم رو از طریق بهزیستی (ماده6) اقدام کردم برای گرفتن کفالت برای مادرم که. متاسفانه در تصادف در سال 83 فلج شدن و از دست هاشون هم تقریبا 70 درصد نمیتونند کار بکشند و حتی صحبت کردنشون هم مشکلپیدا کرد. اما پدرم بحمدالله سالم و در سن ۵٢ سالگی هستند و شاغل هم هستند. تک پسرم اما دو خواهر دارم که یکیشون رفته خونه بخت اما یکیشون هست. با این شرایط معافی میدن؟ (در حین خدمت)
سوال دیگر اینکه پدرم حدود ٢٧-٢٨ ماه خدمت کردند در جبهه بیشترش سربازی بوده و مقداریش هم بسیجی، اما مدارک خاصی دال بر خدمتشون در جبهه ندارند الا کارت پایان خدمت که تاریخش مربوط به ایام جنگ هست. آز چه طریق میتونم کسری بگیرم بابت جبهه ی پدرم؟ اصلا نیدن کسری؟ (مدرکی.هم جز کارت پایان خدمت موجود نیست).
سوال سوم اینکه آیا نرفتن به سربازی عقلانی هست؟ (با توجه به درس و کار و زن گرفتنو ...) عزیزانِ با تجربه خواهش میکنم بنده رو از تجربتون بی نسیب نزارید.
بسیار ممنون
در پناه حق تعالی