خوشم میاد همه دارن شکایت میکنن از این وضعیت نت !! :دی
الان ISP بهتری نسبت به پارس هست که بشه روی سرویس دهیش مخصوصا تایم شبانه حساب کرد؟
بعید میدونم یه همچین چیزی توی ایران باشه !
Printable View
خوشم میاد همه دارن شکایت میکنن از این وضعیت نت !! :دی
الان ISP بهتری نسبت به پارس هست که بشه روی سرویس دهیش مخصوصا تایم شبانه حساب کرد؟
بعید میدونم یه همچین چیزی توی ایران باشه !
شما بزار ساعت 2 بشه ، بعد تا ساعت 3 نصف شب تست کن ، اگر دیدی مشکل داری هم به پارس برو شکایت کن هم به 195 !نقل قول:
مگه اسانلو بهت نگفت اگر مشکل داشتی یه زنگ به 82208888 بزن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته اگر این مشکل رو داشتی ، فردا حتما پیگیرش باش !
خدایی من شرکتی ندیدم در این حد کیفیت داشته باشه ! شرکت به این خوبی ! یه ساعت درمیون قطع ! بعدم شما این دانلود شبانه رو از کجا میخوای بگیری ؟! :n09: پارس محشرـه ! :n21:نقل قول:
نقل قول:
هی..
میدونی بعضی اوقات میتونی همه ای مشکلات رو تنها با گفتن یه جمله فراموش کنی !
اینجا ایرانه ! :دی
من آمار دارم توی انگلیس داره طرف با سرعت 60 مگ دانلود میکنه، بعد ما اینجا واسه 100کیلو سرعت به جونه هم افتادیم !
سرعت دانلود از یوتیوب در خارج:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرف حرف بی خود زده خود پارس تو سایتش زده 99 درصد در ساعات شبانه روز که شامل دانلود شبانه هم میشه باید حداقل سرعت اسمی رو بهت بده والا میتونی ازشون شکایت بکنینقل قول:
نقل قول:
یا ابرفض :n04::n04::n04::n04::n04::n04:
داداش خب مشخصه دیگه وقتی ظهر سرعتم 150 هست یعنی شب هم زیر اینه! من که زنگ زدم به همون شماره پیام گذاشتم..... ولی تصمیم گرفتم اخر ماه برم از پارس... از بس پول مفت ریختیم تو جیبشون دیگه درست سرویس نمیدن. خدا لعنتشون کنه! سرویس 2 مگ سرعت روزانه 140 شبانه 50 تا 70!نقل قول:
خدا وکیلی 4 سال با بالاپایینای اینا سوختم ... پینگم بالا بود همه مسخره میکردن که دارم همش تمدید میکنم....
سرعت هم که همش تو این 4 سال بالا پایین داشته... ولی دیگه تحمل ندارم با سرویس 2مگ این سرعت هارو بگیرم... شاید برم شاتل... صبانت... هر خراب شده ای بهتر از اینجا......
زیادی فکر نکن که جای دیگه خوبهنقل قول:
در حال حاضر بهترین شرکت پارس !
بری منم امروز خیلی قطعی داشت از صبح