| مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )
نقل قول:
1. در مورد رد یا قبول درخواست مثلا ارشد شدن؟
2. و در مورد 2 ینی تا جایی ک واقعا بی هوش شی باید ادامه بدی حتی اگه نمیتونی؟ بعد اگه فرمانده سخت گیر باشه ممکنه ب از حال رفتنم گیر بده یا کلا همه شون تو شرایط سخت کوتاه میان؟ چون بالاخره آدمو ک قرار نیس دسی دسی بکشن هرچقدرم که سختی بکشی
3. اگه مثلا ی موقع بعدی آدم مثلا دستشوییش بگیره چ جوریاس؟ ببخشید میپرسم خب پیش میاد آدم ممکنه استرس داشته باشه. مثلا فک کنین سر نگهبانی یا رژه...؟
4. نگهبانی اصولا یه تعریفی ازش میدین؟ کسایی ک نگهبان میشن منظور همه نگهبان پادگان همون ک اون بالا وا میسه میشن؟ یا نگهبانی های دیگه هم داریم؟ چون من دیدم مثلا نگهبان اسم نظامیشو الان یادم نیس. همون تیکه ک ساک ماک میذارن نگهبان اون میشه.
5. بعد من که شماره ی چشمم به نسبت بالاس اگه برای معاف از رزم اقدام نکنم توی بخش نگهبانی یا میدون تیر دیدم 10/10 ام نیست ممکنه دقیق نبینم. میتونه مشکل درست کنه؟ لازمه بگم یا میگیرن ب ...شون؟
ببخشید سوالا زیاده ولی من میخواستم نرم حالا داره نظرم عوض میشه حالا جدا از عواقب و اتلاف عمر دارم فک میکنم من اگه نرم یکی دیگه باس جا من بدبختیش بیشتر شه. انصاف نیس ما نخوایم بریم بقیه جورمونو بکشن.
١-ارشد شدن اجبارى كه نيست درصورتى كه پيشنهاد شما مى توانيد ان را رد كنيد سعى كنيد در چشم فرمانده زياد نباشيد
٢-درسته سخت گيرهاى خدمت زياد است اما فرمانده در قبال سلامتى شما مسوليتى دارد اگر پزشك بهدارى يا بيمارستان شنا را از كارهاى سخت مانند رژه يا ورزش معاف كند او نمى تواند نقض قانون كند
٣-محبوريد تحمل كنيد انجا مدرسه يا دانشگاه نيست كه هر وقت بخواهيد سرويس بهداشتى برويد
٤-هر پادگان تعدادى گردان دارد و هر گردان تعدادى يگان ، يگان ها محدوده مسخصى دارند و نگهبانى انها بر اساس ان محدوده تعريف مى شود مانند پارك موتورى، اسلحه خانه، انبار ى اسايشگاه ... و هر هفته نيز هر يگان وظيفه نگهبانى گردان خود را دارد
٥-تير اندازى علاوه بر چشم دقيق به عواملى ديگر نيز بستگى دارد مانند سالم بودن اسلحه ... نگران نباشيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk