نه پارس انلاین این پیچیدکی ها رو نداره 512 رو خود پشتیبانی هم میگه باید روی 64 باشهنقل قول:
Printable View
نه پارس انلاین این پیچیدکی ها رو نداره 512 رو خود پشتیبانی هم میگه باید روی 64 باشهنقل قول:
پس خبرشو به ما هم بده !نقل قول:
ببین داداش حداقل سرعته اسمی رو همه ی شرکت ها باید بدن ، اگر بالاتر دادن که دمشون گرم ولی اگه پایین تر دادن باید بهشون بگی مثلا سرعته 2 مگ باید بین 250 تا 260 کیلوبایت باشه اگر پایین تر بیاد باید شکایت بشهنقل قول:
الان سرویست 512 هست پس سرعته دانلود بین 55 تا 64 باید نوسان داشته باشه ، اگر کمتر بود باید اعتراض کنی !
بهنام هنوز سرعتت درست نشد ؟نقل قول:
آخه من تعجب میکنم حالا واسه ما پهنای باند کمه ولی مگه میشه واسه تو که سرعت خیلی خوب بود یه دفعه پهنای باند کم بیاد ........
کمبود پهنای باند به مرور با زیاد شدن مشترکها ایجاد میشه نه یک دفعه !
من مطمئنم محدودیت ایجاد کردن برات .............
راستی یه چیزی از چند نفر شنیدیدم کلا پارس 6 ماه اول سال افتضاح میشه 6 ماه بعدی سرعت بهتر میشه شما همچین تجربه ای داشتید ؟
خدا شاهده الان 37 دقیقه هس که منتظرم این اپراتور های عوضی جواب بدن !نقل قول:
اصن نمی دونم چرا اینطور شده !
نه بابا من 6 ماه اولم خوب بود الان 6 ماه دوم که اینطوری شده اصن از اوله ماهه رمضونه که اینطوری شده !
اینم عکس
کد:http://upload7.ir/imgs/2014-07/91763930600611928840.png
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا همین الان سرعتم فیکس ثابت روی 89کیلوبایت در ثانیه هست!! اعمال محدودیت کردن.. با اینکه شاید تو این دوره که تمدید کردم شبها سرجمع 5مگ دانلود داشتم! بله 5مگنقل قول:
Sent from my Nexus 5
منظورم نیمه اول سال بود . منم از خیلی ها شنیدم از اول ماه رمضون خراب شده ....نقل قول:
سرعت روزت مثل قبل تا 900 میره ؟
واسه من از ساعت 10 شب دیگه بالای 500 نمیره ......
بعضی وقتها که مودم رو خاموش و روشن میکنم سرعت خوب میشه ....
اومدم یه اسکریپت نوشتم که مودم رو توی 5 ثانیه قطع و وصل میکنه .... بعضی وقتها جواب میده این روش
بمنم زنگ زد یکی از کارشناساشون و نیم ساعتی تو سیستمم پلاس بود.... کلی کار کرد و در اخر هم گفت درست شده و پنل کاربری و این چیزات پرفکت شده. سرعت روزانه 700 شد و گفت که شبانه هم اگه کم بود زنگ بزن خودم ردیفش میکنم! تمام اینکارهای من برای دانلود شبانه بود امیدوارم یه فرجی حاصل بشه... یا حق
دیشب من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته دیگه می دونید چرا اینطوریه !
از امروز صبح چند بار قطع شده !