آره،البته یه چی بگم چون من هنوز از اینا نگرفتم ممکن هم هست بعد حجمی سرعت رو مثله شاتل بیارن خیلی پایینترنقل قول:
ولی تو مجانی بودنش شکی نییست
اگه توجه کنی یه 300 گیگ هم هست تو سرویسا که اونو نوشته رایگان
البته احتمال کف بودنش بیشتره
Printable View
آره،البته یه چی بگم چون من هنوز از اینا نگرفتم ممکن هم هست بعد حجمی سرعت رو مثله شاتل بیارن خیلی پایینترنقل قول:
ولی تو مجانی بودنش شکی نییست
اگه توجه کنی یه 300 گیگ هم هست تو سرویسا که اونو نوشته رایگان
البته احتمال کف بودنش بیشتره
سلام .
من از شاتل میخوام بیایم اسیا !
مصرفم زیاد ! روزی 4 گیگ !
چه سرویسی بگیرم ؟ بسته های تحفیف حجمش چجوریه ؟ خواهشا جواب بدین بی تفاوت رد نشین !!!!!
سلامنقل قول:
مهمترین چیزی که من توی آسیا تک باهاش روبرو شدم حجم خوری هست. از وقتی که send هم پولی شده دیگه تموم شدن حجم خیلی به چشم میاد. شما 4 گیگ رو در آسیا تک باید 8 گیگ حساب کنید !!!
البته من سرویس 1 ساله صبحانه دارم که خرداد از شرش خلاص میشم. دیگه حسابش از دستم در رفته که چقدر حجم اضافه خریدم با اینکه ساعت 6 تا 10 صبح رایگانه
برای مصرف روزانه 4 گیگ و اینکه بعدا هزینه اضافه بهتون تحمیل نشه فقط مجبورین سرویس های نامحدود رو بگیرین که اینجوری یا باید پول زیادی ماهیانه برای سرعت بالا خرج کنید یا یک سرویس با سرعت پائین رو بگیرید که مسلماً سرعت از اونچیزی که فکر میکنید کمتر خواهد بود
من به زودی شرکتم رو عوض میکنم. شاتل حجم خوری نداره ؟ نا محدودش چطوره ؟
من به عنوان یه دوست اصلا این کار رو پیشنهاد نمیکنم مخابرات بری بهتره از آسیاتک اعصاب خورد کننقل قول:
از شاشتل میخوای پاشی بیای اسیاشت فرقی نمیکنه جفتش
من به خاطر تخفیف حجم اسیا میخواستم وگرنه میدونم چجوریه !!!!
تخفیف نداره کهنقل قول:
باز شاتل 20درصد داره آسیا که فعلا هیچی مشخص نیست
نصف شدن قیمت ترافیک داخلی منظور هست احتمالانقل قول:
بیاین رو طرح های عاددی و چک کنید شاید اوکی شدنقل قول:
سلام.
گرون کردن؟ من هر ماه میخریدم این ماه بیشتر شده قیمتش...
اینترنت 4 مگ کولاک 04 گيگ در ماه 2 تا 8 صبح نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مودمت بی سیمه؟نقل قول:
wps رو روی مودمت بستی؟؟
منم حجم زیادی ازم کم می شد می گفتم آسیاتکه (قبلش مخابرات)
اخرش فهمیدم با یه برنامه ساده اندرویدی مودم رو هک کردن 3 نفر در حال استفاده از سرویسم بودن !!!!!!
wps رو بستم قطع شدن مصرف اومد پایین :n27: