نقل قول:
تو مملکت ما شکایت معنایی نداره
اگر بخوای شکایت کنی تو بیشتر
مقصر به حساب میای تا اونها
Printable View
نقل قول:
تو مملکت ما شکایت معنایی نداره
اگر بخوای شکایت کنی تو بیشتر
مقصر به حساب میای تا اونها
خب الان برای این دانلود داغونه شبانه باید چی کار کرد ؟!
من تا چند ماه پیش شبانم خیلی خوب بود ! حداقل شبی 5 گیگ میگفرتم، اما الان خیلی افتضاح شده، جوری که به زور 1 گیگ میگیره
تا حالا واسه این حرکت هم شکایت نکردم به خود پشتیبانی !
آره بابا مثل ...میترسن نمی دونم فکر کنم جریمه شون میکنن من یک بار برای شبانه شکایت کردم طرف صبحش زنگ زدن نیم ساعت داشت معذرت خواهی میکرد و مشکلم اساسی حل کرد حالا ضرر نداره که خودت برو شکایت کن مخصوصا از بخش خصوصی خودت میبینینقل قول:
بنده شکایت کردم به شرطی که سرعت اسمی پکیج رو بهت نده که به من نمیداد زنگ زدن وبررسی کردن ودادن به لایه های بالاتر که تو مرکز مخابراتی تغییرات اعمال کنند حالا ببینیم چی میشه اینجوری از خودشون بهتره شکایت کنی اگر من به نتیجه برسم میگم آیا فایده دارد یا نه :n23:نقل قول:
خوبه که 80 تا برای 512 تا 240 خدات رو شکر کننقل قول:
داداش من شکایت کردم از وضعیت نت به همین سایت... امیدوارم جواب بده...فقط میترسم باهام لج کنن !!!!نقل قول:
کلا اوضاعی داریم ما !
الان اکانتم فعال شده . با یوزر پسورد وارد سایت و اکانتم میشم ولی هرچی میکنم نمیتونم به نت وصل شم! همش ارور 691 میده. :n03:
زنگ بزن به تهران 02182201 و به پشتیبانیشون وضعیت رو بگو. برات فعال میکنن ایشالانقل قول:
زنگ زدم میگه خط شما در حالت تعمیراته و صبح زنگ بزنید پشتیبانی شهرتون وضعیت چک بوخت رو بررسی کنه!!! من الان خطم رانژه شده و یوزر پسوردم دارم ولی حالا اینی که پشتیبانی گفت متقاعدم نمیکنهنقل قول:
شرمنده محض اطمینان می پرسمنقل قول:
سرویس باید تقسیم بر هشت کرد یا 64
الان من 512 دارم زنگ بزنم بگم از 64 کمتر ه رسیدگی می کنند؟
چون اون سری میگفت سرویس اشتراک بین هشت نفر و دانلود شبانه ات باید هشت باشه
البته من از صبانت سرویس دارم و تلفن زدن به پشتیبانی هم بی فایده بوده
با تشکر:n16: