سلام.اره دوست عزیز.سرعت همه اومده پایین.به گفته دوستان شاتل دیگه ارزش نداره.چون پهنای باند را افزایش نمیده همینطور داره یوزر میگیره ! و در نتیجه سرعت هر روز بدتر و کمتر میشه !نقل قول:
Printable View
سلام.اره دوست عزیز.سرعت همه اومده پایین.به گفته دوستان شاتل دیگه ارزش نداره.چون پهنای باند را افزایش نمیده همینطور داره یوزر میگیره ! و در نتیجه سرعت هر روز بدتر و کمتر میشه !نقل قول:
آرت کلاً با اکو فرق داره. من امروز عصر رو میگم شما تو پست قبلیتون دیشب نوشتین محدود شدین.نقل قول:
خیلی جاها سرعت اکو رو اوردن واقعی کردن :41:
دیگه از ارت چه انتظاری میره ؟
همینجوری پیش بره تا سال بعد سرعت ارت و اکو همشون شیرینگش میشه 20 !!!!!
سلام دوستان من هم از انترنت دیال آپ خسته شدم میخاهم انترنت پرسورعت بگیرم شماچه سرویسی رو پیش نهاد میکنید؟ لطفا راه نمایی کنید
شاتل نگیر هر چی میگیری !نقل قول:
بذارش آخرین گزینه...
شاتل رو باید جزو شرکتای هرمی بیان درش رو تخته کنن.
با یه ایده کارت طلایی ملتو بدبخت کرد دیگه.
با این ایده هر روز داره مشتری جذب میکنه ولی کو کیفیت ؟!؟
ما هم از دروغ گویی ها و کلاه برداری های شاتل خسته شدیم میخوایم بریم دایال آپ .اگه تصمیمتون این شد که از شاتل بگیرید لطفا همون دایال اپ بمونید. تجربه را تجربه کردن خطاست. لطفا بفرمایید تو محل مخابراتی شما چه شرکت هایی هستند تا راهنماییتون کنیم.نقل قول:
دوستان چندین روزه که سرعت دانلود مشکلی نداره ولی سایت ها رو درست باز نمیکنه !!! نمیدونم چرا ؟!!؟ پرسیدم طرف گفت ترافیک بالاست!!! میگم بابا سرعت دانلود خوبه ؛ میگه صبر کنید ترافیک بیاد پایین بهتر میشه!!!!ادم چی بگه والا.قبلا کسای دیگه هم این مشکل رو داشتن ؛ چطور حل شد؟
:سلامنقل قول:
عزيز من پيشنهادم اينه كه شما بريد وايمكس مبين نت بگيريد
من الان حدودا٣ ماهه كه سرويس ١مگ از اين شركت گرفتم واقعا كارشون تا الان عالـــي بـــوده!!!!!و روز و شب سرعتم ثابته و حتي دانلود شبانه و جمعه ها سرعتم مثل روز ١٣٦kbهست
البته يكم در دانلود نوسان دارم ولي مهم نيست زياد....
الان مبين نت روز به روز به پهناي باندش داره اضافه ميكنه تا مشتركاش افت سرعت نداشته باشـــند....
اينم اضافه كنم كه تو ١ماهه ي اولي كه گرفتم دانلود شبانه مشكل داشتم ولي بتدريج مشكل حل شـــد....:46::31::8:10:
متاسفانه شاتل در مرکز اهواز سرویس اکو 1 مگ و 2 مگ ارائه نمیده.
دیگه نمیدونم چطوری اکو 2مگ ازشون بگیرم
بهتر که سرویس نمی دهنقل قول:
می خوای مثل ما بیوفتی توی دام شاتل ؟