دوستان این ارتقا سرویس چجوریه؟
من الان 512 یه ماه گرفتم که 5روزش رفته
الان بخوام 2مگ بگیرم باید این سرویسو بسوزونم یا میشه با پرداخت اختلاف قیمت سرویسو عوض کرد؟
بی همه چیزا سرعتو کاملا اسمی کردن 512 شبا 1گیگ به زور دانلود میکنه
Printable View
دوستان این ارتقا سرویس چجوریه؟
من الان 512 یه ماه گرفتم که 5روزش رفته
الان بخوام 2مگ بگیرم باید این سرویسو بسوزونم یا میشه با پرداخت اختلاف قیمت سرویسو عوض کرد؟
بی همه چیزا سرعتو کاملا اسمی کردن 512 شبا 1گیگ به زور دانلود میکنه
سلام دوستان با تمید اشتراک حجم باقیمونده این دوره به دوره بعد انتقال پیدا میکنه یا میسوزه؟
حجم اضافه ای که خریدی ، انتقال پیدا میکنه... ولی حجمی روی سرویس هست ، نه!نقل قول:
از کجا میتونم بسازم؟نقل قول:
سلام دوستان، میخواستم سرعت 512 حجمی پارس آنلاین بخرم، ولی با توجه به صفحات زیاد، تونستم چندتا از متنها و سوالات دوستان را بخونم،چندتا سوال داشتم:
مودمی که الان خود سایت پارس آنلاین برای فروش گذاشته خوبند یا نه؟( (Wireless-Billion 5400W و Wireless-Asus N10Pیا خودم مدل دیگری بگیرم؟ و اسپیلیتر(جدا کننده سیگنال صدا و دیتا) و میکروفیلتر(برطرف کننده نویز خط تلفن) آیا snr پایینو رفع میکنه؟
در قسمت مشخصات مودم، قسمت Rate که متوجه شدم منظور از آن سرعتیست که خط بسته شده و به snr بستگی داره که اکثر دوستان میگن روی 9 مگ باشه، حالا سوالم اینه که اگه روی 4 باشه چه تفاوتی با 9 داره؟ منظورم اینه که اگه روی 9 باشه، صفحات اینترنت و دانلود را سریعتر از 4 مگ انجام میده؟ و به دنبالش حجم خریداری زودتر تموم میشه؟
اگه تازه 5 روزش رفته زنگ بزن بخش فروش شرکت (تهران) راهنماییت میکنن که چطوری میتونی ارتقا بدی. از تو کنترل پنل اکانت تو سایت خود پارسآنلاین هم قاعدتاً باید بتونی ارتقا بدی به 2 مگ و مابهالتفاوتش رو پرداخت کنی.نقل قول:
با این وضعیتی که میگی، اگه به 2مگ هم ارتقا بدی احتمالاً همون سرعت اسمی حدود 250 تا 300 کیلوبایت رو بیشتر بهت نده که میشه شبی 4 تا 5 گیگ.:n03:
سلام مودمهای خوبیه ولی خودشون یه مقدار از بازار گرانتر میدن.... اسپلیتر تا یه حدی کاربرد داره بیشتر برای این استفاده میشه که زمانی که با تلفن دارن حرف میزنن اینترنت قطع نشه و... زیاد نمیشه روش حساب کرد برا رفع نویز....نقل قول:
بستگی به مرکز مخابراتیت داره ... اگه مخابرات بسترش مناسب باشه و کاربراشم زیاد نباشن رو 9 مگ ببندنت سرعتت حدودای 900 کیلوبایت هست.. و شاید هم مقداری بیشتر.... ولی اگه رو 100 مگابایت هم ببندنت ولی خط و مخابرات خوبی نداشته باشی ممکنه سرعتت به 100 کیلویابت هم بزور برسه... همراه با قطعی های مکرر... من جای شما بودم طرف پارس نمیومدم
چه شرکتی برای اینترنت خوبه؟
مودم بیلیون رو نمیدونم، اما مودمهای ایسوس معمولاً خوبن. من قبلاً یکی داشتم که 7 تا 8 سال تقریباً تمام وقت روشن بود و مشکلی نداشت. الآن هم یک سالی هست که یه مدل دیگه ایسوس RT-N10 رو دارم که خیلی با این مدله فرقی نداره و خوبه. اما این که از خود پارسآنلاین بگیری یا از بیرون، بستگی به قیمت داره. ببین کدومش ارزونتره. ضمن این که میتونی از مودمهای TP-Link یا D-Link هم نمونههای ارزانتر و مناسب تهیه کنی از بیرون. معمولاً هم مشکلی پیش نمیآد.نقل قول:
اسپلیتر و میکروفیلتر هم نیازی نداری بخری. معمولاً کنار مودمی که میخری یه اسپلیتر هست که میتونی بذاری سر راه دستگاه تلفن. خود مودم رو هم میشه مستقیم وصل کرد به خط تلفن.
اگه Max Rate باشه حداکثر کشش داوناستریم (یا آپاستریم) خط تلفنت رو نشون میده. البته میزان این حداکثر بستگی به attenuation خط داره نه به SNR. اگه فقط Rate نوشته باشه، بله، پهنای باند مجازی هست که پارسآنلاین خطت رو روی اون بسته و ربطی به SNR و این جور چیزا نداره. عدد SNR اگه خیلی کم باشه (یعنی نسبت سیگنال به نویز کم باشه که معادل بالا بودن نویزه) تأثیر مستقیم روی حداکثر سرعت نداره اما باعث میشه تا قطعی و گم شدن بستههای اطلاعاتی بیشتر بشه که در نهایت یه چند درصدی ممکنه سرعتت رو کمتر کنه. عامل اصلی حداکثر سرعت همون attenuation یا میرایی خطه.
اگه پارسآنلاین سرعتت رو روی 4مگ ببنده نویزت کمتره. اما خوب حداکثر سرعت سرویست هم تا 4مگابیته. اما وقتی سرعتت رو روی 9 مگ ببنده، نویزت بیشتر میشه. سرعت هم که بالاتر رفته طبیعتاً تو وبگردی مصرفت میره بالاتر و صد البته حجم خریداری شدهات هم زودتر تموم میشه.:n26:
از شما بدشانس تر هم پیدا میشه . :n18:نقل قول: