نه ولی تلفن بوق نداره از وقتی کشش خط کم شده بوق تلفن هم پریده از سر خط و بدون اسپلیتر هم تست کردم همینطوری بود .نقل قول:
Printable View
نه ولی تلفن بوق نداره از وقتی کشش خط کم شده بوق تلفن هم پریده از سر خط و بدون اسپلیتر هم تست کردم همینطوری بود .نقل قول:
پس زنگ بزن مخابرات بگو درست کنن.نقل قول:
زنگ زدم به 20117 وقتی شماره تلفن خراب رو وارد میکنی میگه خرابی تلفن شما اصلاح گردید یا همون موقع میگه ثبت شد و در اسرع وقت رسیدگی میشه ولی بعد از چند دقیقه پیامک میاد که تلفن شما رفع خرابی گردید . نمیدونم اینا مردم رو اوسکل فرض کردن یا سیستماشون شخمیه اما در هر دو حالت فکر نمیکنم بدون مراجعه حضوری این گوساله ها کاری انجام بدن منم چون ماسک و اینا ندارم فعلا نمیتونم تو این مراکز برم .به نظرت چکار کنم ؟نقل قول:
بری منم چند سال پیش همین جوری شده بود تا نرفتم مخابرات درست نکردن باید برینقل قول:
هر 24 ساعت میتونی ثبت کنی. اگه نیومدن امروز، شب ساعت 12 به بعد دوباره درخواست بزن
برای خط منم بارون اومده بود سیمارو خراب کرده بود. همینطوری گفتن خرابی رفع شده، شب دوباره زدم فرداش اومدن سیم جدید کشیدن
نه باید شماره مخابرات از 118 بگیری بعد زنگ بزن بگو خراب شده یک چند روزی زنگ بزن درست میکنند منم 1 هفته علاف کردن بخاطر همین.نقل قول:
منظورت شماره مرکز مخابراتیه ؟نقل قول:
بله منم یک بار کارم بهشون افتاده بود به خاطر همین موضوعنقل قول:
نمیدونه کسی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مگه راه افتاده VDSL?نقل قول:
یک فروم خارجی طرف گفته زایکسل اکثرا برادکامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل رو تایید کردند که برادکام هست.
هیچ کس پینگ 1.1.1.1 اش خراب نشده؟
دیگ تو vdsl تصور غلط چیپ برادکام ضعیف تره و قوی تره اینا انتن نمیده بخاطر نزدیک شدن dslam دیگ نویزی نیست که بخواد مقاوم باشه یا نباشهنقل قول:
همچنین دیگ فک کنم برادکام توسعه چیپ هاشو خوابونده
و بله پینگ من رو 1.1.1.1 خراب شده از 78 79 اومده رو 170 این حدودا میچرخه
گذاراس این مشکل درست میشه مشکل داخلی شبکه شاتله
کد:Tracing route to 1.1.1.1 over a maximum of 30 hops
1 9 ms 14 ms 12 ms router.asus.com [192.168.1.1]
2 37 ms 37 ms 32 ms 172.18.190.17
3 5 ms 7 ms 6 ms 172.18.190.9
4 47 ms 41 ms 52 ms 172.18.205.233
5 51 ms 68 ms 59 ms 172.18.196.65
6 19 ms 15 ms 16 ms 172.18.196.14
7 39 ms 52 ms 53 ms 10.202.4.132
8 19 ms 20 ms 26 ms 10.21.21.10
9 46 ms 35 ms 20 ms 10.21.211.10
10 234 ms 198 ms 179 ms 80.81.194.180
11 214 ms 167 ms 160 ms 1.1.1.1
اتفاقا توی vdsl هم نویز وجود داره و chipset هم تاثیر داره ..وقتی میگیم برادکام بخرید فقط به خاطر نویز نیست تنظیمات بیشتری داره برادکام که میشه روی خط اعمال کرد ..تو کشورهای اروپایی و امریکا هم همه مودم با چیپست برادکام یا lantiq میخرننقل قول:
انشالا که گذرا باشه... :n14:نقل قول:
ترسم اینه که از نشانه های راه افتادن VDSL باشه :laughing:
با قطعیت نمیشه گفت برادکامه هیچ اطلاعاتی از این مودمای شاتل در دسترس نیست زایکسل اکثرا برادکامه ولی مودم با chipset مدیاتک هم داره حالا شانس شما یهو میبینی مدیاتکه :thumbsup:نقل قول:
ضمنا این مودمای زایکسل سفارش ایران هستند با توجه به این موضوع احتمالا مدیاتک باشه بازم شک دارم یکی باید بخره بیاد اینجا بگه chipset ش چیه ...:D
====================================
برای اینکه بفهمید chipset مودمتون چیه تلنت میزنید به ip مودم این دستور رو وارد میکنید..
کد:cat /proc/cpuinfo
چند روز است که اتصال اینترنت شاتل من برقرار شده. در چند ماه اخیر بقدری داتک آشغال بود که در ابتدای برقراری اتصالم فکر کردم شاتل چقدر خوبه اما خیلی زود فهمیدم این هم یه مضخرفی مثل باقی isp ها است.
سرعت اتصال تک در طول روز نوسان داره اما کم اتفاق می افته ( از ساعت 2 بعد از ظهر به بعد بیشتر اتفاق می افته ). اما از ابتدای شب و حتی پس از نیمه شب روی پهنای باند حساب باز نکنید. نوسان سرعت زیاد و محدود شدن پهنای باند روی 4 م.بیت هم در انتهای روز زیاد اتفاق می افته.
خلاصه اینکه با وجود این خوک های ریش دار کلاً در این کشور آن چیزی که براش پرداخت کرده ای را نخواهی داشت.
بیشتر توضیح می دید، کدوم دستور و اول داخل صفحه cmd بزنم؟نقل قول:
اولش putty رو دانلود میکنی :نقل قول:
بعدش عین تصویر زیر تنظیم میکنی :
البته یادت نره که ip مودم خودتو باید بذاری مال من 192.168.0.1 هست...
open رو که زدی یه کنسول باز میشه USERNAME و PASSWORD مودمتو وارد کن تا به مودم متصل بشی...
وقتی متصل شدی دستور زیر رو برای مشخص شدن مدل CPU مودمت وارد میکنی:
کد:cat /proc/cpuinfo
فقط به خاطر نویز نیست تنظیمات بیشتری داره برادکام که میشه روی خط اعمال کردنقل قول:
میشه این رو ب من بگید؟:laughing: جز بالا پاین کردن خط؟ دیگ چ قابلیت فضایهه دیگ داره؟
میشه ریت خط رو هم تغییر داد با مودم برادکام و روی هر سرعتی خودت بخوای تنظیمش کنی فقط برا vdsl جواب میده :tongue:نقل قول:
سلام.
ببخشید من مودمم 9970 بود ، همینجوری خواستم این کاری که گفتین و یبار انجام بدم ولی بعد از اینکه یوزر و پسورد و میزنم این نوشته میاد : TP-LINK(conf)#
وبعدش هم که دستور و وارد میکنم not found میده.
مودم مدیاتک ایسوس این قابلیتو کم پیش داره چیز شاخی هم نیست اگر شما میخواید با چهارتا دستور تو telnet تنظیم کنید اون دیگ رابط گرافیکی داره!نقل قول:
این الان قابلیت خیلی شاخ برادکام بود؟
رو نویز هم درسته بهتر عمل میکنه برادکام ولی دیگ قول چراغ جادو نیست !
تو کل اروپا هم ک گفتی vdsl فناوری منسوخ شده است و .... بیشتر دارن اونا هم میرن سمت ftth و fttb پروفایل های 35b
بعدشم نگاه خارجی بیشتر به برنده تا چیپست و .... اینطوری بود باید اروپیا تف به گوشیای سامسونگ نمینداختن بخاطر اگزینوس .... یا مودم های اینتل اپل .... میگفتن مودماشون تو ارتباط 4g با انتن ضعیف بازده کمتری میده نباید بخریم
تو سیم کشی مسافت یخورده بیشتر ولی اینطوری نیست که طرف فاصلش با کابینت سرجمع 60 70 باشه سیم کشی خونش داغون باشه برادکام بخره مشکل نویزش حل بشه
مشکل نویز بیشتر بخاطر سیم کشی هست سیم هست چیپ مودم هرچقد هم ک خوب باشه کار مجزه اسایی نمیتونه بکنه و مسافت بالاتر که با اومدن fttc مسافت کم میشه و دیگ سیم کشی داخلی کاربر یا مسیر سیم پورت هست هر چقد ک بهتر باشه بهتر بهش جواب عملکرد میده تا چیپست مودم
بعد داداش اچار شبکه شده 300 هزار تومن مودم کمیاب یوتل طرف گیرش میاد بشکن میزنه ! بنظرت میاد دیگ اهمیت بده به این چیزا؟
سلام دوستان یک سوال فنی داشتم ، می خواستم مودم بگیرم ، بین دو تا موندم که کدومو انتخاب کنم ، یکی tp linke 9960 یکی هم tp-linke 9970 ، می خواستم بدونم به جز قابلیت usb که مودم 9970 داره فرق دیگه ای با 9960 داره؟ کدومو پیشنهاد می کنین؟ با تشکر
9960 مدیاتک هست، 9970 برودکامنقل قول:
9960 ورژن 1 که اکثرا فروش میره یه چراغ بیشتر نداره. با رنگ قرمز و سبز و نوع چشمک زدنش فقط وضعیت رو نشون میده. اگه بخوای وضعیت رو دقیق بدونی باید حتما وارد تنظیمات بشی
دکمه wifi نداره
ا usb نداره
اگه اختلاف قیمتشون به چشم میاد 9960 بگیر من یه ماهه گرفتم مشکل خاصی نداره. وگرنه برو واسه 9970
اون موقع که من گرفتم 300 اختلاف قیمت بود، الآن که دیگه کلا 9970 تو فروشگاه های اینترنتی موجود نیست
9960 که من دیدم ورژن 2 هستش، رنگ مودمش سرمه ای هستش ، سفید نیست،می خواستم ببینم این رنگ سرمه ای ورژن 2 مودم 9960 هم مدیاتک هستش؟نقل قول:
ممکنه رو بعضی مودما جواب نده حتی اگه برادکام باشه...tplink فرمور محدودی داره و دسترسی به CLI رو مسدود کرده تو مودمای جدیدش.. روی ایسوس DSL-N16 تست کردم جواب داده ...روی KASDA 5262B هم جواب داده..روی روتر XIAOMI هم جواب داده..نقل قول:
در مورد سرمه ای 1.2v هیچ اطلاعاتی تو اینترنت نیست. احتمالا مدیاتک باشه چون اگه برودکام بود سایت tp link حتما تبلیغشو مثل 9970 میکردنقل قول:
تنها راهش اینه به tp link ایمیل بزنی چیپ این ورژن رو بپرسی
نقل قول:V1.2=V1 میباشد فقط یک سری تغییرات ظاهری ناچیز داره وگرنه chipset همون مدیاتکه احتمال زیاد..نقل قول:
دوستان اینجا کسی تونستی سرویسشو بعد از تموم شدن حجم بسوزونه وبه دوره بعدی دوره بعدی فعال کنه یعنی وقتی از تعداد روزا مونده من نمیدونم اینا چرا این کارو نمیکنن البته برا اینه که مجبورت کنن حجم بخری من با بقیه شرکتها این مشکلو نداشتم واقعا حجم تموم میشد هر چند روز که از سرویس مونده بود میشد ابطال کنی سرویس جدید بگیری
شاتل هم همین طوره، اگه دوست داشته باشی می تونی سرویستو تغییر بدی، بعد از تغییر سرویس اگر زمان یا حجمی از سرویس قبلی باقی مانده باشه می سوزهنقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی فروش
البته سامسونگ توی کشورهای غربی از اسنپدراگون کوالکام توی گوشی هاش استفاده میکنهنقل قول:
صد البته که چیپست های برادکام از برند های چینی بهترن اما بستگی خیلی زیاد به فیرم ویر و شرکت سازنده هم داره.نقل قول:
مودم من هم با چیپست رالینک که مال مدیا تک هست قابلیت تغییر سرعت خط رو روی ADSL داره.
خودم مودم تندا با چیپست برادکام رو تست کردم از مال خودم ضعیفتر بود.
زیاد حساس نباشید رو این چیزا زایکسل برند همچین بدی نیست. تی پی لینک و دی لینک هم همینطور. همشون خوبن.
فقط از برند های خیلی ارزون چینی نخرین. اگر هم چاره ای ندارید کنارش یک روتر خوب بگیرین مودم رو بریج کنین.
فقط بازار امریکا اگه اشتباه نکنم کوالکام هستنقل قول:
تو کره اسیا و اروپا اگزینوس هست
دقیقا دیروز همین اتفاق برای من افتادنقل قول:
ترافیک سرویس تموم شد ولی 5 روز مونده بود، رفتم شارژ کردم سرویس جدید رو دیدم نت وصل نشده هنوز!
زنگ زدم گفتم چرا اینجوریه؟ گفت چن روز مونده از سرویس تون باید ترافیک بخرین!
گفتم هااا؟! یعنی چی دیگه! اقا من ترافیکم تموم شد پول دوره جدید رو دادم خب اونو فعال کنین
گفت نه نمیشه قانونه
گفتم من شا...دم توی قوانین تون
آره اینا منم همینطور اینا اینکارو میکنن که مجبورت کنن حجم بخری سودشون تو حجم فروشی نت با پهنای باند نامحدود میخرنن حجمی به ما میفروشن تلفنم رومون قطع میکنن بعدم میگیم آقا پولشو دادیم بسوزونش نمیخوام میگه نمیشه به نظرتون به این ۱۹۵ شکایت کنیم اتفاقی میفوته البته برا من که مهم نیست من امکان نداره با این کاری که کردن دیگه ۱ گیگ هم حجم اضافه ازشون بخرم همون مبین نت بهتره حداقل حجم میخری سرعت درست حسابی بهت میده تلفنم روت قطع نمیکنن.نقل قول:
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
البته همین محدودیت حجم هم بخاطر کمبود پهنای بانده!نقل قول:
چقدر افتضاح!نقل قول:
والا من پارس انلاینم همین چن روز پیش حجمم تموم شد بسته خریدم بعدش از پنل قبلی رو لغویدم و این فعال کردم
هر شرکتی به اندازه توان خدماتش باید بفروشه الان اینترنت ثابت تقریبا همه جا unlimited یا با حجمهای گیگابایتی اینترنت همراه بخاطر محدودیت فرکانس شبکه هنوز حجمیه حالا ما به اینم راضیم اینجا چی سر جا خودشه که این باشهنقل قول:
کیفیتش چطور پارس آنلاین این اواخر میگن خیلی بد شده والا من فقط به خاطر کیفیت این شاتل نگه داشتم من های وب و آسیاتک داشتم متسفانه برای من اصلا خوب نبودن های وب که ۸ مگ بود خطم با ۸ بالا بود بدون نویز ۴۰۰ بیشتر نمیداد دانلود آسیاتکم که کلن پورتشون مشکل داشت ده بار باید مودم خاموش روشن میکردم لینک بگیره زیره بارم نمیرفتن که پورت عوض کنن آخرش آومدم رو شاتل به اومید این annex m که اپ ۲ بهم بده که متسافه میزارن رو annex m مکس ریت دانلود میاد رو ۶ ولی خدایی کیفیتش خوبه کلا پکت لاست اصلا ندارم هایوب کلا پکت لاست بود آسیا تکم میرفت تو کما میومد بیروننقل قول:
ولی این کارشون خیلی به نظرم غیر حرفه ایه که انتخاب به مشتری نمیدن
میتونی خودت تو مودم تنظیم کنی که بره رو annex a !نقل قول:
برا من الان رو annex m هست تنظیمش کنم رو annex a هم میره!
اره خودم گذاشتم روی annex a ممنوننقل قول: