این شبانه 100 گیگ چطور میشه فهمید چقدر مونده ؟ من خطم ثابت هست میترسم تموم بشه یهو پول بندازه !
Printable View
این شبانه 100 گیگ چطور میشه فهمید چقدر مونده ؟ من خطم ثابت هست میترسم تموم بشه یهو پول بندازه !
نرم افزار همراه من نصب کنی داخل بسته ها هست که کی زدی و چقدرش موندهنقل قول:
فقط تاریخ تمام شدن هست ، حجم اینارو نزدهنقل قول:
حجم منصانه 100 گیگ زده ، ولی من بیشتر از 100 گیگ دانلود کردم !
خب فقط تاریخ دیگه وگرنه این بسته نامحدود هست حجم نداره یا 100 گیگ میتونی از سرور خارجی دانلود کنی و یا 200 گیگ از سرور داخلی بعد از یکی ازین دوتاسرعتتون مثلا از 10 مگابایت میشه 128 کیلوبایت که بازم میتونید دانلود کنید ولی فایده نداره با این سرعت ولی دوستانی اینجا هستن میگن رو 50 گیگ خارجی دانلود کردن محدود شدن من فکر کنم شهر به شهر و دکل به دکل فرق داره این محدودیت.نقل قول:
سلام دوستان
این مودم های TD LTE همراه اول سرعتش چطوره؟ من زیتل دارم جدید خیلی افت کرده میخوام تغییر بدم فعلا گزینه های مختلفی رو دارم بررسی میکنم
مصرف دانلود زیادی ندارم و نهایتا شاید ماهی بشه 60 گیگ
چرا داخل سایت قیمت های بسته هاشو نزده میگه اول باید شماره سیم کارت مودم رو وارد کنی تا قیمت رو بهت نشون بدیم این دیگه چه مسخره بازی هستش؟
یه مودم گذاشته 2.400 ولی وقتی میری توی پیج میشه 2.700 یعنی سایت از این مزخرف تر ندیده بودم...
من خودم الان نزدیک 20 سال هستش سیم کارت همراه اول دارم تا حالا توی سایتش نرفته بودم!
سرعت فعلا بین 4 تا 10 مگ هست ، چون خطم ثابت هست میترسم یهو تعرفه آزاد بزنه :biggrin:نقل قول:
اتفاقا منم رفتم دیدم این قیمت رو ولی اگر بسته 70 گیگ رو انتخاب کنی همون 2400 میشه.نقل قول:
کسی از دوستان این مودم(HA6400)رو خریده از داخل سایت همراه اول؟ اصلا این مودم ارزش خرید دارهاز نظر کیفیت؟
مودم 6200 مبین نت رو بگیری آنلاک کنی بهتره .نقل قول:
این مودم تو قسمت ادمین خیلی سنگین هست . مبین نت همین مودم به خاطر سبک تر بون پنل ادمین نسبت به همراه اول بهتر و روان تر هست .
نظرت در مورد مودم ZTE MF283V چیه؟ اگر 4.5g رو در نظر نگیریم.نقل قول:
مودم zte اگر cat6 رو در نظر نگیریم یک سر و گردن از گرین پکت بالاتره .نقل قول:
ولی اختلاف قیمتی نداره .
نظر من همون مودم Cat6 بگیری ضرر نمیکنی .
دوست عزیز گفتی گرین پکت توجه ام جلب شدنقل قول:
دقیقا کدوم مدل این برنده؟
ممنون میشم بگی
ممنونمنقل قول:
ولی نگرانی من بعد از آنلاکه که دیگه آپدیت نمیشه مودم. برای آینده نگری مودم 6200 و از نظر شخصی احتمالا MF283V رو بگیرم چون به صورت مادرزاد آنلاک هست و فقط ایرادش همون نبود cat6 هست وگرنه دوتا آنتن خارجی بهش وصل میشه که تو ثبات نت خیلی تاثیر داره.
نکته بعدی اینجاست ما اینجا تو روستا هستیم و همراه اول فقط رو باند b3 فرکانس داده و همینم با تست های من تا 50 مگابیت تونستم ازش سرعت بگیرم اونم به صورت تک مودم اگر مثلا یه مودم با سیم همراه اول وصل باشه دو تا هم گوشی به همراه اول بازم مجموعا ازین سه تا 50 مگابیت میگیرم (با تجمیع سرعت)انگار این تک دکل محدودیت پهنای باند داره حالا نمیدونم بخاطر پوشش tdlte مبین نت هست یا نه ولی روی ایرانسل با cat4 و تک مودم تا 70 مگابیتم سرعت گرفتم.
عجب:rolleye:
ولی یه مشکلی ایرانسل داره برای من نمیدونم برای همه اینطوره یا نه من اکثرا برای دانلود از همین بسته های شبانشون فقط استفاده میکنم و بسته دیگه ای نمیزنم قاعدتا شارژ هم نداره اون سیم ها. همراه اول به ساعت 1 که میرسه راحت بدون دردسر دانلود منیجر دانلود رو شروع میکنه ولی ایرانسل باید حتما مودم یا گوشی رو یه بار ریبوت کرد(خاموش و روشن) تا نت شبانش راه بیوفته کی حالشو داره 2 شب بیدار بشه برای این کار بیشتر دوست دارم اتومات همه چی انجام بشه ولی خب برای من نت ایرانسل سرعت بیشتری میده بسته ی شبانش گرونتره ولی خریدش راحت تره نسبت به همراه اول.نقل قول:
احتمالا لینک ارتباطی اون دکل ماکسیمم 50 هست .نقل قول:
احتمال آپدیت سرعت اون دکل هست . شما آینده نگر باش
mn6300 مبین نتنقل قول:
تعرفه آزاد رو داخل همراه من قطع کن همه اپراتورها دارن. فکر کنم کدش برای همراه اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *100* باشه چک کنید مطمئن نیستم من داخل همراه من قطع کردم خیلی راحته همینطور ایرانسل دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- 1 گیگابایت سیروزه
دائمی / اعتباری
14,100 تومان
*100*2#
- 2 گیگابایت سیروزه
دائمی / اعتباری
18,800 تومان
*100*2#
- 3 گیگابایت سیروزه
دائمی / اعتباری
25,500 تومان
*100*2#
- 4 گیگابایت سیروزه
دائمی / اعتباری
28,600 تومان
*100*2#
- 5 گیگابایت سیروزه
دائمی / اعتباری
31,700 تومان
*100*2#
- 6 گیگابایت سیروزه
دائمی / اعتباری
37,000 تومان
*100*2#
- 7 گیگابایت سیروزه
دائمی / اعتباری
38,000 تومان
*100*2#
بسته ی قبلی تموم شد بسته ی جدید گرفتم (1 تا 11 صبح) 50 گیگ از سرور داخلی دانلود کردم سرعت دانلود از سرور خارجی شد 8 مگابیت 50 گیگ هم از سرور خارجی دانلود کردم سرعت دانلود خارجی شد 2 مگابیت کاملا مشخصه یه مقدار دیگه دانلود کنم میشه 1 مگابیت ولی هنوز سقف دانلود از سرور داخلی پر نشده و از سرور داخلی میتونم با نهایت سرعتی که دکل میده دان کنم. پس نتیجه میگیریم محدودیت سرعت دانلود روی سرور خارجی به صورت پلکانی اعمال میشه. البته فقط در ساعات دانلود نامحدود. ماه پیش 200 گیگ از سرور داخلی دانلود داشتم با نهایت سرعت دانلود کردم بعدش سرعت شد 1 مگابیت.نقل قول:
آقا یه نکته دیکه ای که هست که هیچوقت نفهمیدم اینه که این بسته های ویژه مشترکین جدید دقیقا برای چه کسانی هست من تا حالا چند بار سیم کارت نو خریدم ولی هروقت اومدم اون بسته هارو بخرم ارور داد که اینا برای مشترکین جدید هست:biggrin:
برای خرید این بسته ها یک تاریخ و مهلت خاصی قرار دادند و بعد از اون تاریخ دیگر امکان خرید این بسته ها را نداریدنقل قول:
آینده نگری؟ پس بجای 4.5G باید به فکر 5G باشی
همراه اول شورش رو درآورده
IPV6 که بر خلاف ایرانسل و رایتل فعال نیست
1.1.1.1 هم چند ماهه از کار افتاده
با سلام
دوستان من اکثر دانلود هام با شبانه همراه اول هستش
5 تا سیم کارت گرفتم
ولی 500 گیگ دانلود شبانه با سرعت مناسب ندارم از سرورو های خارجی
فکر میکنم دزدی داره میکنه همراه
خداییش خیلی نامردی هست
الکی اسمش رو گزاشتن ناحدود 100 گیگ والا من 100 گیگ نمیتونم دانلود داشته باشم از سایت های خارجی با سرعت مناسب
شاید نزدیک 50 گیگ هم نباشه برای هر سیم کارت
نقل قول:
5 تا سیمکارتتون با یک کد ملی و یک imei هست؟
500 گیگ پرسرعت نیست اگر 5 تا بسته بخرید باید حداقل 250 گیگ بدون محدودیت سرعت بده بهتون (50 گیگ اول پرسرعته بعدا محدود میشه تا 100 گیگ 8 مگ میشه که بازم بد نیست)
- - - Updated - - -
نقل قول:
5 تا سیمکارتتون با یک کد ملی و یک imei هست؟
500 گیگ پرسرعت نیست اگر 5 تا بسته بخرید باید حداقل 250 گیگ بدون محدودیت سرعت بده بهتون (50 گیگ اول پرسرعته بعدا محدود میشه تا 100 گیگ 8 مگ میشه که بازم بد نیست)
ببین چه جوری ملت رو میچاپن. اول سرعت رو محدود کردن حالا مجبور میکنن چند تا سیمکارت و بسته بخرن!نقل قول:
البته دقت کنید فقط تو این مورد نیست تو هر چی که شدنی باشه دارن مردم رو میچاپن. تو تهران اگه رانندگی کنید کامل متوجه میشی که همه چی ول شده هست همه جا موتور رد میشه خلاف تو اتوبان و همه جا ماشین پارک شده چرا ؟ فقط جریمه میکنن چون پول توشه اگه کاری کنن جلو خلاف کردن رو کلا بگیرن یا برای ملت بدبخت پارکینگ درست کنن که دیگه پول توش نیست به همین شیکی دو طرف هم انگار راضی هستن. بالاخره قدرت اول منطقه بودن خرج داره.نقل قول:
آیا راهی وجود داره که اپراتور یک منطقه رو براش زودتر پوشش 5g ایجاد کنه ؟! (زیر ساخت سایت مورد نظر فیبر است)
سلام
دکل ایرانسل منطقه ما مشکل عدم پوشش دهی بعد از قطع برق داره
آیا ارزش داره رو همراه اول سویچ یا ترابرد کنم ؟
کسی اینجا به همراه ترابرد کرده ؟
بنا به یه سری دلایل تنها گزینه پیش رو ترابرد سیم کارت اصلی به همراه هست چون سیم اصلیم باید حفظ بشه و رو سیم ۲ هم سیم کارت های دیگه ای میندازم .
دوستان این بسته ۱۰۰ گیگ شبانه همراه اول , با دانلود از سرور داخلی، ۳۰۰ گیگ مبشه یا فرقی نداره؟
مشخص نیست چون اصلا حتی نشون نمیده چقدر حجم مصرف شدهنقل قول:
فکر نکنم داخلی حساب بشه
ولی خب یه سری قبلاً بعد اتمام ۱۰۰ گیگ از سرور داخلی با سرعت بالا دانلود میکرد که حدود یک ترابایت دانلود کردم ازش، این سری اما بسته زدم دیگه ۱۰۰ گیگ تموم شد همچین چیزی دیگه نبود و سرعت همینطور پایینتر میومد .
درکل اگه دنبال اینی بفهمی نیم بها حساب میشه یا نه همون ۲ تا ۷ ایرانسل رو بگیر هر ۳۰ گیگ اگه داخلی دانلود کنی ۶۰ گیگ دانلود میکنه و محدودیت استفاده در ماه هم نداره .
سلام
یکی از دوستان لیست بسته های مخصوص مودم همراه اول رو میزاره
میخوام ببینم ارزش داره مودم 5g بگیرم ازش یا نه
- - - Updated - - -
سلام
- - - Updated - - -
سلام
چقدر اینترنت همراه اول تو ساعات اوج مصرف کند میشه !!
سرعت در حد ۷۰۰ ۸۰۰ کیلوبایت بر ثانیه میگیرم تو اسپید تست
عجیبش اینجاست سرعت آپلود بیشتره
شکایت زدم میگم دکل از ۴جی پلاس پشتیبانی نمیکنه نیاز به تجهیزات داره میگن دستگاهتون ۴جی پلاس نداره میگم چجوریه که تو اپراتور های دیگه ۴جی پلاس دارم یا همین همراه تو شهرهای دیگه ۴جی پلاس هست ..
حداقل دکل رو به LTE A ارتقاء بدین تو ساعات اوج مصرف بتونه یکم بهتر هندل کنه
سال جدید که این چند روز سرعت همش رو همین ۱ مگابایت بر ثانیه هست و فرقی نمیکنه .. بعد صبح زنگ زدن وقتی همه خوابن میگن اسپید تست بگیر خب کی اون موقع از نت استفاده میکنه ! تازه میگن سرعت شما عالیه داره سرعت ۵جی میده بهتون
۳۰ مگابایت رو میگن ۵ جی !
خلاصه تنها کاری که باید بکنن اینه که ۴جی پلاس بیارن
نیاوردن هم ایرانسل هست اینجا اوضاعش بهتره والا
اسپید تست گرفتم تو یه تایم ایرانسل ۱۰۰مگابایت داد و همراه اول ۱ مگابایت خیلی جالبه
خداروشکر که سیم کارت اصلیم رو به همراه اول ترابرد نکردم وگرنه کارم تموم بود
هیچ جوره هم زیر بار هیچی نمیرن و فقط میگن همه چی خوبه و مشکل از سمت شماست ، باز ایرانسل ۴ تا پاسخگویی درست دارن یا حداقل یکم رسیدگی میکنن .
دوستان برای من همراه اول پیامک داده که " برای تجربه بهتر و دسترسی سریعتر به اینترنت، پروتکل اینترنتی گوشی موبایل خود را، با استفاده از لینک راهنمای زیر، از IP4 به IP4/IP6 ارتقا دهید"
این که بریم رو IP6 واقعا تفاوتی داره ؟ قند شکنا از کار نیوفته یا بهتر میشه ؟ کسی اطاعات داره یا انجام داده ؟ وقتی خود شبکه کند هست و همه جا فیلتر شده ورژن IP چه تاثیری داره؟
همراه اول روی بسته شبانه نامحدود، محدودیت سرعت 5 مگابیتی گذاشته!
سلام دوستان
کسی تجربه آنتن ضعیف همراه اول رو با اینکه به دکل نزدیک باشه حدود ۲۰۰ متر داشته آیا با تماس به اپراتور ثبت تیکت و در نهایت شکایت از بازرسی وزارت ارتباطات درخواست تنظیم زاویه tilt و Azimuth یکی از سکتور های رو دادید؟
بله. ما خونمون نزدیک دکله کمتر از ۲۰۰ متر. ولی تو خونه آنتن 4g میپره و فقط 2g جواب میده. بارها و بارها با همراه اول تماس گرفتم اما هیچ کاری نکردن. جالبه تو منطقه ما همراه اول ۳ تا دکل نزدیک خونمون داره. ولی اینترنتش به خاطر ضعف آنتن دهی غیر قابل استفادس. ولی ایرانسل یه دونه دکل تقریبا تو ۱۵۰ متری خونمون نصب کرده و یه دکل کوچیک تو ۲۰۰ متریمونه. با این حال پوشش ایرانسل تو نسل چهار عالیه تو خونموننقل قول:
محل من حدود ۵۰ متر با دکل همراه اول فاصله دارهنقل قول:
برای منم همینطوره
طبق تستهای مختلف
با گوشیها و مودم های مختلف
قزوین منطقه ۱
4g میپره به 2g و اینترنت هر چند دقیقه یکبار قطع میشه. وقتی هم وصله سرعت بشدت کمه و زیر دو مگابیته
3g هم اصلا نداره. یعنی رو حالت 3g اگر وصل بشه نت نمیده و فیکه.
رایتل هم اوصافش دقیقا همینه چون رومینگه همراه اوله
اما ایرانسل انصافا وضعش بهتر از همراه اوله
تا ۸۰ مگابیتم میره اما اوضاع بسته هاش خرابه. کم و گرون
همراه اول اعلام کرد از 24 الی 27 شهریور 1404 کاربران میتوانن برای دریافت سیمکارت الکترونیکی (eSIM) پیشثبتنام انجام بدن.
این قابلیت برای (گوشی های جدید و پرچم دارها اکثرا ساپورت میکنه) به زودی سیمکارت فیزیکی کنار میره .
⁉️ نحوه پیشثبتنام:
کافیه عدد 1 رو به شماره 8962 پیامک کنید.
بعد پیام تایید براتون میاد:
«مشترک گرامی، پیش ثبت نام شما برای فعالسازی eSIM همراه اول با موفقیت انجام شد... زمان تخصیص پس از دریافت مجوزهای لازم اطلاعرسانی خواهد شد.»
جوایز ویژه برای پیشثبتنامکنندهها:
همراه اول برای جذابتر شدن این طرح، قرعهکشی برگزار میکنه و به ۳ نفر برنده جوایز زیر رو میده:
1️⃣ دستگاه آیفون ۱۷
2️⃣ دستگاه آیفون ۱۷ پرو
3️⃣ دستگاه آیفون ایر
الان چند هفته است که برای منم بسته نامحدود (100 گیگ!) کاهش سرعت داشته! ولی دائمی نیست و معمولا فقط اواسط هفته سرعت کاهش پیدا میکنه، انگار سرعت رو روی 600 کیلوبایت قفل می کنند. جالب اینجاست که بسته رو همین دیروز خریدم و 7 گیگ با سرعت 20-30 مگابیت دانلود کردم ولی امروز روی 5-6 مگابیت محدود شده.نقل قول: