باید بنویسه lteنقل قول:
اگه برنامه signal check را نصب کنه با این برنامه هم میتونه بفهمه به 3g وصله یا 4g
Printable View
باید بنویسه lteنقل قول:
اگه برنامه signal check را نصب کنه با این برنامه هم میتونه بفهمه به 3g وصله یا 4g
کسی هست تو رشت 4G دیده باشه و تست گرفته باشه.اینجا بزاره.من چند تا جا دیدم ولی آنتن ضعیف بود تست هم نمیشد گرفت.اگه هر کی دیده و تست گرفته بزاره.مرسی
دوست عزیز اگه صفحات قبل رو بگردی بنده چند بار تست گذاشتم..تقریبا همه جای رشت هم 4G پوشش دارهنقل قول:
کجای رشت آخه.بیشتر جا ها تست کردم آنتن خالی بود یا یکی آنتن داشت بزور.سیگنال هم -114 یا 104- dbm بود.خودم جانبازان هستم اینجا 1 دونه آنتن داره 110- dbm هست.دکل هم اینور نیست که 4G ساپورت باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم عکس دکل ما 3G ساپورته اما روش تجهیزات 4G نیست
دوست گرامی شما کجای رشت تشریف داری.اونجا دکل 4G هست نزدیکت یه عکس ازش میزاری بی زحمت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هم همراه اول دکلش تو محل ما.حالا من از پیمانکارش پرسیدم میگه 3G هست اما یکم ازش دور میشم آنتنش ضعیف میشه.نمیدونم چرا اینجوری هست پشت سکتور rru نداره گفت 3G هست.روبروش آنتن پره اما یکم میرم عقب کم و زیاد میشه.واسم جای تعجبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هم همراه اول هست 3G rru هم داره اما اون عکس قبلی رو که گذاشتم پیمانکارش گفت 3G هست.میخواستم بدونم فرقش چیه.اون اولیه rru نداره گفت 3G هست.ولی اینی که گذاشتم rru یکی داره.اما این عکس دکلش آنتن فول هست سیگنالش خوبه.اون اولی سیگنال ضعیف آنتن ضعیف.دلیلش چیه
این ایرانسل عجب دزد کثیفیه چندین ماهه توی سایتش نوشته شاهین شهر تحت پوشش 3g هستش در صورتیکه حتی یدونه دکل تاکید میکنم حتی یدونه دکل رو هم تجهیز نکرده زنگ زدم پشتیبانی گفتم من مطمئنم شما حتی تجهیزات 3g رو روی یدونه دکل هم نصب نکردین در حالیکه چند ماهه که تو سایت نوشتید پوشش 3g داره اگه غیر از اینه محل نصب یکیشونو بگید یه خورده با صفحه کلید کامپیوترش ور رفت و بعد از اینکه هیچ جوابی نداشت بده گفت قراره به زودی تجهیز بشه(قضیه مال 2 ماه پیشه و همچنان یه آنتن رو هم تجهیز نکردن)بهش گفتم میخواین یباره تو سایتتون بنویسید کل دکلهای کشور به 3g و 4g تجهیز شده و وقتی ملت زنگ زدن و اعتراض کردن بگید قراره این اتفاق بیفته.
این کار عین کلاهبرداریه چون خیلی با دیدن همین میرن بسته فعال میکنن و بعدش ...
در ضمن در جریان باشید چندین ماهه ایرانسل برداشته شماره 700 رو پولی کرده اونم بی سر و صدا و در صورت تماس ازتون هزینه کم میشه
خدارو شکر که من سیمکارت اصلیم همراه اونم چون گوشیم دو سیمکارتست این ایرانسل مضخرفو انداختم توش وگرنه آدمو تلکه میکنه
نقل قول:
عکس BTS اولی که گداشتید 3G نیست. کاملا مشخص هست از نوع سکتور ها و نداشتن rru.
از دوستان محترم کسی اینجا هست که سیم کارت ۴ ایرانسل گرفته باشه و مشکل شارژ خط و تماس خروجی داشته باشه ؟ ممنون میشم جواب بدین دوستان
من از پیمانکاری که داشت روش کار میکرد پرسیدم.گفت 3G هست.نزدیکش میشم آنتن 3G پر میشه.اما یکم ازش دور میشم آنتن ضعیف میشه.خودش گفت سکتور رو عوض کردیم و دیش گذاشتیم بالاش.اون با اونی که rru داره فرق میکنه سیگنالش ضعیفه آنتن کم و زیاد میشه
دوست عزیز، طرف سربه سرت گذاشته.نقل قول:
اون دکل اول که عکس گذاشتی 3G نیست. سکتورهای روی دکل هم خیلی قدیمیه و اگر زمانی بخوان RRU نصب کنن اول باید اون سکتورها عوض بشه و سایت بروز کنن.
با برنامه هایی که وجود داره مثل Network Signal Info ببینید نزدیک که میشید سیگنال چقدر میشه ؟! اگه -51 تا -60 باشه یعنی مال همون دکله .. اگه نه پس به یه سایت دیگه وصلید..درضمن اگر عکسارو تو تاپیک خود همراه اول میذاشتید بهتر بود :n01:نقل قول:
یه مرد پیدا میشه جواب مارو بدهنقل قول:
من سیم کارت 4g Lte دارم و هیچ مشکلی روی تماسهای خروجی و شارژ ندارمنقل قول:
باشه یه تست میکنم.اینجا پست میزارم.باید از دوستم بگیرم سیم کارتشو.در ضمن تو محل ما یه دکل همراه اول بیشتر نیست.اونم که شما میگین 3G نیست.نزدیکش میشم آنتن ضعیف و قوی میشه روبروش واسادم آنتن پر میشه.یه دکل حتما باید rru داشته باشه تا 3G بشه.این که rru نداره چطوری پیشش هستم آنتن 3G دارم.اینم بگم که اسپید تستم گرفتم از قبل 4.5 مگابیت داد
نقل قول:
دوست عزیز چقدر طول کشید خطت فعال شد
بعضي از گوشي ها مشكل فال بك يا برگشت از ال تي اي به 3G دارننقل قول:
من يكي از دوستام اين مشكل رو داشت يعني گوشي اش از ال تي اي به صورت خودكار روي نسلهاي ديگه براي برقراري تماس نمي رفت.
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز چاره کار رو میدونین من رو ۳ تا گوشی تست کردم نشدنقل قول:
اینم تست 3g من
دوست عزیز rru داشتن شرط 3g بودن نیست. نسل 2.75 هم rru.دارن.
پشت یک سل حتی ممکنه 3 rruباشه که هرکدوم یک فرکانس رو شامل میشه.
جدیدا multi rruمیزارن که مثلا با یک rru تمام فرکانسهای مورد نیاز اپراتور رو پوشش میده.شما با network signal info pro و gps. که فعال باشه. و دیتای سیم کارتتم روشن کن برو تو برنامه یه قسمخ داره نقشه رو بهت نشون میده مثل گوگل مپ. اونجا btsهای اپراتوری که از سیم کارتش داری استفاده میکنیو تو نقشه نشونت میده و میگه الان به کدوم وصلی.چند متر با btsکه بهش وصلی فاصله داری.چه نسلیو اون دکل داره سرویس میده..........
نقل قول:
سلام
ایرانسل برای فروش سیم کارت 2 گزینه داره...
نسل چهارم
LTe
فرقشون چیه؟
من lte خریدم
یکی هست.درست خریدی شما.مبارکه.نقل قول:
دقیق یادم نیست ولی از زمانیکه مدارک را به پست دادم حدود یک هفته طول کشید تا فعال شدنقل قول:
تهران - پاسداران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یک سیمکارت 4G ایرانسل همینطوری هدیه گرفتم،باهاش تماس میگیرم میگه حساب مسدوده و با 700 تماس بگیرین!!!تماس گرفتم و گفت24 ساعت بعد وصل میشه ولی نشد
بایدچی کارکنم؟مشکل چیه؟
من پل عراق هستم.انتن تا طرف مطهری پر هست..حتی من توی جاده لاکان هم دو انتن دارم...طرف امام حسین هم پر هست..به دکل هم تاحالا توجه نکردمنقل قول:
دوست عزیز سیم کارت ثبت نام کردم از تاریخ ۲۶ اردیبهشت هنوز سیم کارتم فعال نشده سیم کارت هدیرو کی درخواستی دادین شما ؟ سیم کارت اصلیتون مشکلی با تماس خروجی ندارهنقل قول:
ببر یکی از این نمایندگیهای ایرانسل برات فعالش کنه 2000 هم میگیرن ///بعضی از این موبایل فروشیها هم این کار رو می کنننقل قول:
از دیجی ک هدیه گرفتم؛مطمئنی 2000 گرفتن قانونی هست؟خوب پس چرا اسمش هدیه رایگان سیمکارت میگذارن؟
خود سیمکارت که همه جای دنیا رایگانه. پس اینکه توی ایران اسمش رو گذاشتن هدیه ی رایگان هنری نکردن تازه یکم شبیه ممالک متمدن شدننقل قول:
با این تفاوت که سیمکارتهای رایگان اینا شارژ اولیه نداره انگار!!! و باید با حداقل مبلغ ممکن شارژ بشه تا امکان استفاده پیدا کنه
اون سیم کارت فورجی هدیه رو من هم گرفتم اون 2000 تومن رو من به یکی از این موبایل فرو شیها دادم برام فعال کرد (نمیدونم نمایندگی رسمی ایرانسل هم پول میگیره یا نه!)نقل قول:
راستی 2000 شارژ اولیه داشت ولی 1/5 گیگ حجم رایگان رو نداشت
سلام
من دیروز از سایت ایرانسل یک دونه سیم کارت 4g خریدم.حالا کی به دستم میرسه؟
باید فعالش کنم یا فعال شده هست؟چطوری
ایشالا به سرنوشت من دچار نشی چون ۱ هفتس سیم کارت ایراد داره اشتباه کردم انلاین از سایت گرفتمنقل قول:
قبلا اینجوری بود که وقتی سیمکارت رو میخریدی، میبایست یک پیامک خالی به 2112 بفرستی و بعد به 2115 که ثبت نام تکمیل بشه و سیمکارت هدیه رو براتون ارسال کنن. الان هم شاید یه چنین چیزی باید انجام بشه برای فعال شده.نقل قول:
دوست عزیز بنده آنتن دارم تماس دریافتی هم دارم اما تماس خروجی ندارم کد *۱۴۱ هم کار نمیکنه میزنمنقل قول:
من جانبازان هستم اینجا یکی آنتن داره سیگنال -100 dbm هست.کجای امام حسین بودی دقیقا آنتن پر بود.اونجا تا حالا تست گرفتی.راستی گوشیت چیهنقل قول: