دیشب کلا قطع بود کسی مشکل منو داشته دیشب
Printable View
دیشب کلا قطع بود کسی مشکل منو داشته دیشب
اقا سلام من 5 مگ دارم چند شبه 100 مگ هم ( شب رایگان) دانلود نشده . کسی مشکل منو داره ؟
اگه بیدار باشی متوجه میشی که 5 دقیقه هم نت وصل نیست کلا قطعه و چراغ ای دی اس ال چشمک میزنه عجب بیشعورایی هستن مملکته ما داریم
دوستان یک سوال ؟
من 1 مگ 1 ساله کمپین دارم .
سرعت این سرویس میشه تغییر داد ؟ یعنی 2 مگ میتونم بگیرم ؟
باید بری مرکز مخابراتی .نقل قول:
روی صفحه اول مخابرات مازندران نوشته:
مشترکین گرامی: با هر خرید ترافیک اضافی به میزان 25 درصد ترافیک رایگان به شما تعلق خواهد گرفت
این یعنی چی؟ قضیه ی همون 25% آپلود رایگانه که بعضی isp ها دارن؟
قل ار کمپین من 1 مگ داشتم ولی تا 220 کیلوبایت دانلود میکرد بعد کمپین نصف شدنقل قول:
مثل اینکه اگه 2 مگ بگیرم تا 220 میشه دانلود کرد .
کسی از دوستان تا الان سرویسشو تغییر داده اونم تو کمپین ؟
باید برم مرکز مخابراتی ؟
یعنی اگه 1 گیگ ترافیک بخری 250 مگ بهت رایگان میدن .نقل قول:
سلام !!!!!!!!!!
آی پی جدید داره مخابرات ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
93.117.114.140 !!!!!! این آی پی جدیدیشه؟؟؟؟ واسه رومانی هستش !!
ای بابا عجب گیری کردیما الان میخوام بریم تو سایت نوشته فقط ای پی های ایرانی کجازن :(
بی پدرا
آرهههههههنقل قول:
این آی پی کشور رومانیه !!!!!!!!!
مگه میشه ا؟؟؟؟؟؟
آقا یکی جواب سوال منو بده :n03:نقل قول:
اگه سرعتت توی روز درسته پس هیچ مشکلی نداری مشکل اصلی شما اینه از سایتهای درستی برای دانلود استفاده نمیکنی چون پهنای باند و مقدار ترافیک سایت کمه سرعت شما هم کم میشه سایت دانلودتون رو عوض کنید درست میشه
سرعت من تو روز و شب 120 هستش . سوال منو خوب متوجه نشدی ! من 10 ساله دارم دانلود میکنم بیشتر آپلود سنتر ها رو هم میشناسم . من 1 مگ 1 ساله دارم میخام ارتقا بدم به 2 مگ . میتونم یا نه ؟نقل قول:
بستگی به مرکز مخابراتی داره ..من اون موقع که ۲۵۶ نامحدود کمپین داشتم برای تبدیلش به ۵۱۲ نامحدود رفتم مرکز مخابراتی کلی برام ناز کردن و اخرش راضی شدن ..مابه التفاوت دو سرویس رو هم باید نقدی بانک بپردازی :))نقل قول:
انجام بدن مابه التفاوت بخوره تو سرشون :n02:نقل قول:
بعد تعطیلات پاشیم بریم قضیه از چه قراره .
من 1 مگ 1 ساله استاندارد گرفتم چهار روز پیش. سرعت دانلودم 120 بود و دانلود شبانه هم نداشتم . رفتم ب کمپین 2 مگ 1 ساله با دانلود شبانه تغییرش دادم. سرعت دانلودم 260 شد. اما سیستم با اینکه دو روز از خریدم گذشته بود از 100 تومن 30 تومن بهم برگردوند. خود مسئول مخابرات هم شاکی شد ک چرا بعد دو روز اینجوری شده و گفت برو مرکز پیگیری کن.این هفته هم ک قربونش برم مسئولین عزیز همه تعطیلاتن. منم نامردی نکردم عوض هفتاد تومن ی مودم وایرلس برداشتم ک حداقل دارم میام خونه با لب خندون بیام :n05:نقل قول:
اقا شب ها توی ساعت رایگان سرعت چقدر پایین میاد..
من سرویس 5 مگ دارم ... سرعت دانلود شده 30
:n28:
یا خود حضرت فیلنقل قول:
جدی میگی یا شوخی میکنی 5 مگ .......30 :n38:!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
جدی میگم
قبلا سرعت دانلود شبا بودش 600
اما الان یه هفته هست که به زور به 30 برسه
فردا برم پشتیبانی ببینم چی میگن
همون حرفای همیشه گینقل قول:
مسخره ترین دلیلشون هم سولفات شدن سیم تلفن
حتمآ این بار ی واحد اندازه گیری جدید برای کمی پهنای باندشون کشف کردن که بگن قبلآ بایت بوده بعد شده بیت الان همش شده فوت هوا
برا ما ها که از شهر فاصله داریم مجبوریم ، شماها چرا از مخابرات کوچ نمیکنین
مخابرات هم مثل خودرو سازها برای ما انحصاری عمل کردن چون به جز مخابرات شرکت دیگه ای پوششمون نمیده:n28:
من سرویس 128 دارم (مخابرات ساری). قبلا سرعت دانلود شبانهام حدود 40، 50 بود.
دیشب سرعت دانلودم زیر 10 بود! گاهیاوقات زیر 1 هم میرسید.
من 256 دارم استاندارد 5 گیگ سرعت تو روز 34نقل قول:
یاد نامحدودم بخیر 128 میگرفتم 1 ساله تا یکی دو ماه 128 تمام تحویل میداد بعد از دو ماه شد 64 و تا آخر هم موند شبو روز هم نداشت جالبیش اینجا بود ضریب 1 به 8 هم داشت
اما الان ....
شما کمپین گرفتی؟ 6 ماه یا 1 سال؟ چقدر پرداخت کردید؟
نه کمپین نگرفتم. من تیرماه امسال 6 ماهه با حجم محدود گرفتم. فردا تموم میشه.نقل قول:
حدود 70 تومن شده بود.
رفتم مرکز مخابراتی به طرف میگم من کمپین 1 مگ 1 ساله دارم میتونم تغییرش بدم 2 مگ میگه 1 مگ که سرعتش خوبه نگاش میکنم :n04::n02: و باز گفتم 2 مگ میخام
طذف پنلمو نگاه کرد میگه چون مودم رایگان داری نمیتونی مگه اینکه جریمه ماه های باقی مانده رو بپردازی برای بقیه ماه ها 2 مگ بگیری! :n03::n03:
این جوری شدم رفتم بیرون :|
برای من اینطوری شده به پشتیبانی هم زنگ میزنم فقط مزخرف میگن.نقل قول:
همونطوری که بقیه دوستان اشاره کردن، چند وقته سرعت شبانه کاهش پیدا کرده، قبلا سرعت تک کانکشن سرویس دو مگ کمپین تابستان در تایم رایگان تا 256 سرعت داشت اما الان خیلی کم شده و به زیر 30 رسیده. البته با idm چون 16 تا کانکشن همزمان دانلود میکنه میشه به همون سرعت 256 رسید.
بله این مشکل واسه خیلی ها بوجود اومده , البته همزمان چند کانکشن هم میذارم ولی سرعت مجموع از 80 بالاتر نمیره! الان چند وقته یه سوالی برام پیش اومده اونم تو این عکس مشخصه :نقل قول:
به آی پی دقت کنید! واسه رومانی هست که برام ست شده! به 2020 میگم که مذخرف تحویلم میدن میگن از فیل-ترشکنته ! منم میگم دوستان مهندس عزیز، بنده مودم رو روی یه ویندوز تازه عوض شده هم تست کردم بدون اینکه هیچ نرم افزاری نصب باشه بازم همینه! منتها یاسین به گوش بلانسبت خ-ر میخوندم انگار:n02:
دی ان اس هم که خیلی وقته این شده (یا این 78.38.244.126 که ایرانی هست ) از وقتی اینطوری شده دی ان اس ، سرعت شبا رو هم آوردن پایین ، پینگ از 300 پایینتر نمیاد! کسی هم که جوابگو نیست!
حذف شود................
توی ساعت رایگان نت میره روی ای پی های رومانی
انگار جدیدا همه استانها اینجور شدن یا استانهایی که توی این سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستن مخابرات ما هم ساعات رایگان رو یک سری ipقفل میشه که سرعتشون بزور به 250کیلوبایت میرسه با سرویس 2مگ منم از چند ساعت قبل یه ipخوب انتخاب میکنم و دیگه وقتی رایگان میشه ipرو عوض نمیکنم و با سرعت 650 دانلود میکنم البته من مخابرات خوزستانم:n31:
من توی روز هم دیدم آی پی رومانی داشتم!نقل قول:
دوستان کسانی که 5 مگ دارند سرعت دانلود شبانشنون چقدره ؟
من دارم تو روز که بالای 600 تو شب اگه با ای پی 93.117.. باشه که سرعت حدود 50 تا 150 ولی با ای پی 5.236.... بالای 550نقل قول:
برای من هر دو خط قطع شده ، برا کسی قطع نیس؟
سلام اینترنت منم لامصب قطع شده !!! باز چی کار میکنن؟؟!! الان با ایراندق اومدم
آقا سراسریه کل مازندران قطعه
Sent from my HUAWEI G525-U00
صبح پرسیدم گفت فعلا قطع هست تا معلوم نیس چند روز دیگه
چی جوری رو اون آی پی ثابت میمونی ؟ مودومو خاموش نمیکنی ؟نقل قول:
آقا میشه توضیح بدین چطور اینکار رو میکنین که سرعتتون زیاد میشه؟بصورت تصویری اگه امکان داره!:n12:نقل قول: