دوستان من میخوام شکایت کنم دقیقا بگید کدوم سایتها باز نمیشن و مشکل دارن
تمام مشکلات رو بگید تا من ذکر کنم
دوستان من میخوام شکایت کنم دقیقا بگید کدوم سایتها باز نمیشن و مشکل دارن
تمام مشکلات رو بگید تا من ذکر کنم
Zoomg.ir
منم فعلا سرم شلوغه چند روز دیگه شکایت میکنم
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
zoomit.irنقل قول:
fanava.net
irankish-co.ir
پکت لاست بین ساعت 2 تا 7 بعداز ظهر و 10 تا 1 شب بیشتر از 12 درصد میشه و گاهی به 40-30 درصد هم میرسه (هم درون شبکه ای (از گیت وی های خود های وب) و هم خارجی (8.8.8.8 و 4.2.2.4)
سرعت تک کانکشن تو همین ساعات حدود 25-35 کیلوبایت میشه که عملا بازکردن صفحات با کندی مواجه میشه و گاها بازنشدن صفحات و لود نشدن تصاویر اتفاق میفته (غیر از اون مشکلی که تو بازنکردن بعضی از سایت ها چند روزه که به وجود اومده)
الان تست کردم سایت خود های وب (hiweb.ir) هم به جمع سایتهای مشکل دار اضافه شده !!!:n08:نقل قول:
الان کلا سایتش دان شده و ربطی به نت های وب نداره!نقل قول:
آخه من با نت خودش رفتم نمیدونم از بیرون چه طوریهنقل قول:
مشکلی که با سایتهای دیگه هم داره شبیه همینه
پشتیبانی سریع جواب داد :n13:
الان که سایتش دوباره آپ شد ولی هر موقع مشکلی در باز کردن سایتی پیدا کردید و نمی دونستید که ایراد فقط از نت شماست یا همگانیه ، به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و اسم سایتو بزنید ، بهتون میگه که دانه یا آپهنقل قول:
به شدت منتظر شنیدن تجربه تون هستیمنقل قول:
ادم خوبی بودنقل قول:
7 8 دقیقه معطل بود اخرش گفت از دسترسم خارجه براتون گزارش خرابی ثبت کردم
جالبه با ای پی باز میکنه و فقط ادرس مشکل داره
ای پی ایران کیش
ای پی زومیتکد:185.79.60.18
کد:94.182.183.50
برید به این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همون مواردی که شفاها به پشتیبانی گفتید اینجا کتبا بنویسید و ثبت کنید اینجوری دیگه حتما شکاییتون پیگیری میشه (اگر ظرف 2-3 روز رسیدگی نکردن میتونید تو سایت 195 هم شکایت کنید)
تشکرنقل قول:
امن پیگیرم ببینم چی میشه
دی ان اس داخلی از کجا میشه پیدا کرد ؟
دی ان اس شاتل رو میشه رو های وب زد ؟ ( dns شاتل چیه ؟ )
@4l1r3z4@
با ای پی هم هیچ کدوم برام باز نمیشننقل قول:
برا من باز میشننقل قول:
کلا جالب شده این های وب
اگه این مشکل رو نداشت میشد تحملش کرد
دوستان یه کار کنید
برید تنظیمات مودم قسمت dns
اولی رو بزارید
85.15.1.14
دومی رو بزارید
8.8.8.8
من این کار کردم مشکلم حل شد
*اولی دی ان اس شاتله دومی هم که گوگل
دی ان اس داخلی از کجا میشه پیدا کرد ؟
دی ان اس شاتل رو میشه رو های وب زد ؟ ( dns شاتل چیه ؟ )
[/QUOTE]
شدنش که میشه همون طوری که میشه از dns های public استفاده کرد (اتفاقا dns های وب جز مزخرف ترین dns ها تو بازکردن سایتها و ... است)
من رفتم تو تاپیک پارس و شاتل و صبانت سوال پرسیدم ببینم کاربراشون اطلاع دارن یا نه؟
با تنظیم دستی dns هم مشکلتون حل نشد؟نقل قول:
DNS شاتل
85.15.1.14
85.15.1.15
این یکی DNS نمیتونه خیلی از سایتا رو باز کنه (مثل varzesh3.com، mehrnews.com و...)نقل قول:
ولی اون DNS اولی خوب بود
نقل قول:نه بازم فایده نداشت !!!نقل قول:
کلا خیلی داغون شده ! اون از این مشکل کوفتی - اونم از این که بیشتر سایت ها نصفه باز میشن !
اینم از بدشانسی شماست اون از آسیاتک اینم از های وب (های وب بعد از عید تا 1-2 ماه وضعش نسبتا خوب بود و مخصوصا تایم اوت از 2-3 درصد بیشتر نمیشد (حتی شب ها))نقل قول:
به نظرم کم کم همه شرکتها میرن به سمت این تغییرات (ظاهرا تمام پکت ها دارن چک میشن چون مخصوصا امروز چه موقع ساخته شدن لینک دانلود و چه موقع بازشدن سایت ها چند ثانیه وقفه هست و بعد سایت باز میشه یا لینک دانلود ساخته میشه)
از آسیاتک شروع شده حالا هم های وب بعدی هم معلوم نیست کدوم یکی از این شرکتها باشه
یعنی چی این ؟ چه فایده ای داره ؟نقل قول:
ظاهرا تمام پکت ها دارن چک میشن
----------------------------------------
من تا یه هفته پیش زیاد مشکلی نداشتم چند روزه اینجوری شده
قبلا گفتم به علت فی. لتر . ینگ هوشمنده که این مشکل به وجود اومدهنقل قول:
هیچ دلیل دیگه ای هم نمیتونه داشته باشه
منتها تا میگی علتش اینه بعضیا میگن چرا شرکتهای دیگه اینجوری نشدن؟
خب آسیاتک از 3 ماه پیش اینجوری شده از 3 هفته پیش هم های وب
به نوبت همه شرکتها مجبورن این طرح رو اجرا کنن
نشون به این نشون که با قندشکن اکثر این مشکلات برطرف میشه (همه سایتها بی دردسر بازمیشن و حتی سرعت تک کانکشن هم یه مقدار بهبود پیدا میکنه)
آره مشکلی نداره!نقل قول:
دی ان اس زیر ساخت هم خوبه ، میخوای تست کن ببین اوکیه واست : 217.218.127.127 و 217.218.155.155
ضمنا علاوه بر ست کردن دی ان اس در مودم ، در کانکشن خود ویندوز هم ست کن.
کدوم رو اول بزنم کدوم رو دوم؟نقل قول:
شما کجایی؟نقل قول:
من های وب تهران الان وصلم، هیچ مشکلی ندارم.
217.218.127.127نقل قول:
217.218.155.155
کرماننقل قول:
والا منم قطعی ندارم - یه سری مشکل هست که همه تو های وب دارن - بعضی وقتا بیشتر میشه بعضی وقتا کمتر ، مثل همین نصفه باز شدن سایت ها یا اینکه بعضی سایت ها باز نمیشن !
این dns زیرساخت به نظر میاد نسبتا خوبه و سرعت بازشدن سایت ها رو یه کم بیشتر کرد
اما مشکل زومیت و ایران کیش همچنان پابرجاست (مشکل از ip هست و با تغییر dns مشکل حل نمیشه)
اول 217.218.127.127 و بعد ...نقل قول:
سلام والا منم کرج هستم مشکلاتی که میگید اعم از بازنکردن سایتا نیست
ولی خب بعد از ظهر سرعت تک کانکشن میاد رو 200 تا 300 و از 9 شب به بعد میاد روی 800 تا 900 و درست میشه
مطمئنید سرعت تک کانکشن تا ۸۰۰ بالا میره؟!!! :|نقل قول:
دوستانی که مشکل باز کردن هیچ سایتی رو ندارن و همه سایت ها با سرعت عالی براشون باز میشه میشه رنچ ای پیشون رو بگن ؟ یعنی اون 3 دسته اولش رو
فعلا واسه من رو 100.64 که همه سایتا بازه و فعلا تک کانکشن رو 860 هستنقل قول:
ولی اکثر مواقع رو 46.21 و این رنج ها هست
وضعیت همین الاننقل قول:
محتوای مخفی: تک کانکشن
فک کنم شما سرعت تک کانکشن رو اشتباه اندازه میگیرید چون بعد از ظهرها سرعت تک کانکشن تا 30-40 کیلوبایت هم میاد پایین و در بهترین حالت حدود 50 کیلوبایته البته شب ها نزدیک افطار که میشه سرعت تک کانکشن برای 1-2 ساعت (بین ساعت 8 تا 10 شب) تا 200-300 کیلوبایت (و شاید هم بیشتر) هم میره بالا ولی بعدش دوباره افت سرعت هست طوری که سرعت تک کانکشن از بعدازظهر هم پایین تر میرهنقل قول:
برای اندازه گیری سرعت تک کانکشن از سایت معتبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (که مبتنی بر پروتکل https هست و امکان کش و دستکاری در اون وجود نداره) در ساعت 3 بعداز ظهر، 9 شب و 11 شب استفاده کنید و سرعتتون رو با هر 3 تا سرور تست کنید (چند صفحه قبل هم یکی از دوستان سرعت تک کانکشن رو با سایت نامعتبر testmy.net اندازه گرفته بود که وقتی با سایت whatbox دوباره اندازه گرفت نتایج واقعی مشخص شد واختلاف فاحشی بین نتایج وجود داشت)
بحث باز نشدن سایت ها هم بیشتر به ip ربط داره (نه dns یا حتی گیت وی اتصال) ممکنه با خاموش روشن کردن مودم و گرفتن ip جدید مشکل حل بشه و یا برعکس مشکل به وجود بیاد
برای این کار هم دو سایت zoomit.ir و irankish-co.ir رو تست کنید ببینید بازمیشن یا نه؟(این مشکل فقط برای بعضی از سایت ها مثل این دو تا سایتی که گفتم وجود داره نه همه سایت ها)
ضمنا مشکل پکت لاست هم که همه دوستان ازش مینالن با تایپ دستور ping 8.8.8.8. -n 100 (سرور خارجی) و ping 46.224.0.13 -n 100 (گیت وی خود های وب) در Command Prompt ویندوز بین ساعت 3 تا 8 شب تست کنید ببینید تو 100 تا پکت چند مورد لاست (تایم اوت) دارید؟ (حتما بیش از 10 درصد خواهد بود)
عزیز خیلی خوب میفهم اینایی رو که میگینقل قول:
تک کانکشن هم با idm گرفتم و بالا گذاشتم از سرور مایکروسافت
ضمنا همه سایتا باز میشن و من مشکل ندارم
بعد از ظهر ها کلا شاید 2 درصد پکت لاست باشه
ضمنا اینم تست از سایتی که میگید
محتوای مخفی: تک کانکشن
پس هر چی هست به خاطر همین ای پی هست ! چون رنچ ای پی من کلا با شما فرق میکنه و 46.225 هست همیشه !نقل قول:
4-5 روزم هست که زومیت باز نمیشه !
سرویستون چیه؟نقل قول:
-----------------------------
و جالب اینجاس که رنج آیپی ۱۰.۶۴ که تک کانکشنش بالاتره و زومیت و ایران کیش رو باز میکنه حتی یو•تیوب هم بازه واسش. ولی اصلا معلوم نیست از کجا میاد :| تو سایت های جست و جوی آی پی مثل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزنید کلا valid نیست و unknown میده.
پس احتمالا رنج آی پی تون همون 100. باید باشهنقل قول:
عجیبه که تغییر آی پی انقدر روی سرعت و پینگ تاثیر میذاره