اقا شما چطور سرویس تمدید میکنید؟؟ من زنگ میزنم پشتیبانی میگه سیستم قطعه !!![emoji17][emoji20]
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Printable View
اقا شما چطور سرویس تمدید میکنید؟؟ من زنگ میزنم پشتیبانی میگه سیستم قطعه !!![emoji17][emoji20]
10روز پیش.........
از ضحی کیش سرویس میگیری ؟نقل قول:
اقا شایان از کدوم شرکت اینترنت می گیری
سامی جون پارس آنلاین چطوره خوبه .یا پیشنهاد دیگه ای داری
دو هفته گرفتم امروز درخواست تخلیه دادم. همین مخابرات ولله عالیه. هم قیمتش هم اینکه شبانه داره و پینگ خیلی خوبی هم داره. صبانت رو هم الان خوب میبینم. پارس گند زدهنقل قول:
مگه مخابرات ساعات شبانه رایگان داره
من الان حدود 2 ماه هست که adsl رو راه انداختم قبلش وایمکس ایرانسل داشتم .نمی دونم کدونم یک ازاین شرکتها بهتر سرویس میدن که آدم خیالش راحت شه.من الان اسیا تک دارم 2 مگ شبه سرعت میشه 20 /30
نه............نقل قول:
دوستان من اگه نخوام از نمایندگی شکایت کنم چی باید بنویسم میخوام از اونایی شکایت کنم که ibs دستشونه و دارن مردمو مسخره میکنن چی بنویسم که تنظیم مقررات به اونا زنگ بزنه نه به نمایندگی؟
چون اگه شکایتمو بنویسم اینا زنگ میزنن به نمایندگی به اون اصل کاریا زنگ نمیزنن
وقتی سیترا بازه باید باید زنگ بزنی که بتونه واست بازش کنه وقتی بستس که نمیتونهنقل قول:
اقا فرشاد شما از کدوم شرکت نت میگیری:n02:
ضحی کیش...نقل قول:
همون مخابرات میشه :n06:
اره........نقل قول:
دانلود شبانت چقدر هست
والا اون موقع که من شارژ کردم شانسی بود که متاسفانه ما شانس نیاوردیم و بدون شبانه دراومد الان هم کلا برا اهوازیا حذفش کردن شبانه رونقل قول:
از مخابرات :n02:نقل قول:
الان سرعتم روی 250 هست ساعت 1 که:n28: میشه میره روی :n28:30
منم یه زمانی 1مگ با شبانه داشتم سرعتم از 130پایینتر نمیومد ولی این ماه تمدید کردم شبانه نداشتنقل قول:
شایان اگر الان withfree نوشته واست حواست باشه اگه خواستی دوباره تمدید کنی nofree و بدون شبانه میشه
فرشاد جون میگم توی سایت سیترا اشتراکهای که نوشته هیچ کدوم ساعات شبانه رایکان ندارن ندارن
چرا دارن...
اره وایت فری هستم :n02:نقل قول:
اگر شبانه رو برداشتن که دیگه با این حجم خوری وحشتناکی که مخابرات داره اصلا جای موندن نیست , قبلا 4 گیگ میگرفتم ته ماه 1 گیگش میموند الان واسه وبگردی باید 15 گیگ بخری ماهی 60-70 تومن بریزی تو حلقشون
البته من چند وقتی هست که میخوام برم از مخابرات اما چون قراره خونمون رو به زودی عوض کنیم و اینکه ماناماد سر تخلیه خط اذیت میکنه گفتم یه چند ماهی بمونم تا خلاص بشم , احتمالا برم وایرلس یگیرم همه شرکتا واسه adsl داغون شدن :n01:
برا تو هم میزنه اعتبارو 3000ریال یا مثل قبل حساب میکنه؟نقل قول:
اگر واقعا می بینید که حجم شما بی دلیل داره کم میشه اول بهت پیشنهاد میدم نرم افزار مانیتورینگ ترافیک نصب کنی بعد که اطمینان پیدا کردی در سامانه 195 طبق شواهد از مخابرات شکایت کن! که تکلیف این حجم ها چی شده واقعاً !نقل قول:
بعد من یه چیزی هم به شما بگم برای وایرلس چندین برابر adsl باید هزینه کنی یه قلم هم خرید مودم که قیمتش بین 200تا 300هزار تومنه. همه هم از وایرلس دارن می نالند شما تاپیکهای مبین و ایرانسل رو ببینی بعد گیگی که روی adsl میخری 3600تومن اونجا باید بخری 8000تومن... حالا باز مختارینقل قول:
ولی تحقیق کن.
در ضمن اگر وایرلس شرکتی هم بخوای بخری چیزی حدود 400تا 500هزارتومن فقط باید خرج آنتن بکنی شما.
اعتبار ذخیره ری نیو : 0نقل قول:
اعتبار ذخیره ری شارژ : 115
چطور مگه؟
ما که هنوز تکلیف شکایتمون برا دانلود شبانه مشخص نشده نمیدونم چطور باید حقمو از اینا بگیرم حضوری هم رفتم تنظیم مقررا فایده ای نداشت در حالی که این کارشون کاملا غیر قانونیه
همون جدید شده قبلا مثلا اگه سرویس 18900تومن بود تو پنل میزد 189000ریال ولی الان یه جور دیگه حساب میکنن مثلا من 3گیگ گرفتم زده بود 3000ریالنقل قول:
فردا باز صفحه وزیر رو حتما چک کن به احتمال خیلی زیاد اگر کامنت گذاشته باشی جوابتو میده و سوال خواهد پرسید ازت گوش به زنگ باش ایشالله تخلف مخابرات خوزستان هم محرز بشه.نقل قول:
جای اکانتینگو پیدا کردم:n10:
یعنی چکار میتونی کنینقل قول:
شاید یه کاری تونستم بکنم شاید هم نشه معلوم نیستنقل قول:
فرشاد من زنگ زدم گفت کلا سیستم قطعه. نگفت وقتی وصله زنگ بزن یا چیزی....
اونایی که ضحی نیستن ولله خیلی وضعشون بهتره.
خب برو کافی نت یا پست بانک راحت واست تمدید میکنننقل قول:
از نظر حجم خوری که از 100 کیلومتری هم مشخصه میدزدن نیاز به مانیتورینگ نداره:n02:نقل قول:
من وایرلس منظورم وایمکس نبود از این انتنای نانو استیشن رو میگم , ادم 300-400 خرج میکنه خلاص میشه دیگه الان خود مودم ای دی اس خوب 150 تومنه
اشتراکش هم با ماهی 45 تومن حله من که الان دارم ماهی 60 به بالا میریزم تو حلق مخابرات خیلی هم به نفعم میشه:n02:
همه جا زنگ زدم میگن سیستم از اهواز قطع شده! پول رو بریزم برات روی عابر بانکت ، یوزر و پسورد هم بدم میتونی برام بگیریش؟نقل قول:
من اینجا هرچی میکنم نمیشه
در هر صورت اگر بخوای شکایت کنی از شرکت نیاز به شواهد داری همینطوری نمی تونی بگی آقا من انقدر مصرف نکردم! در ضمن بهت پیشنهاد میدم مک فیلتر مودمت هم فعال کن.نقل قول:
این داستانی هم که شما می گید برای قبل از فراگیر شدن adsl بود این هزینه ها واقعاً به صرفه نیست + اینکه شما هزینه نصبی هم که ازتون میگیرند در نظر بگیرید
آدم بایید وایسته حقشو بگیره واقعا اگر این حجم بسیار زیاد از شما کم شده نه اینکه باز بری یه پول زیادی هزینه کنی که آیا نت درست به شما بدن آیا ندن...
البته باز خود دانی
اگه قطع باشه اینجا هم میگن قطعه من خودم 2-3روز میرفتم برا تمدید هی میگفت سیستم خرابهنقل قول:
من یک هفته پیش برا فامیلمون شهرستان از طریق سیترا تمدید کردم 1مگ ببین وقتی سیترا بازه زنگ بزن به پشتیبانی که واست بازش کنه وقتی خودت تونستی واردش بشی اگه بازش نکرد به فروش بگو
بگم 10 مگ باز کنه، نمیگه جواز کسب و از این چیزا نداری و باید بفرستی.... ؟؟نقل قول:
پشتیبانی معمولا راحت باز میکنه اگه خانم نباشه ولی فروش یکم گیر میده ولی تو بشون بگو شهرستانم احتیاجش دارم خلاصه یکم پیچ و تابش بده تا واست بازش کنهنقل قول: