اینم تخلف ...نقل قول:
طبق مشخصات در تبلیغات طرح کمپین تابستانه باید مودم 4 پورت وایرلس بده
Printable View
اینم تخلف ...نقل قول:
طبق مشخصات در تبلیغات طرح کمپین تابستانه باید مودم 4 پورت وایرلس بده
عجب ، من هم وقتی طرح رو نگاه می کردم به صراحت نوشته بود مودم Wireless. یعنی حتی این هم نیست؟نقل قول:
منظورشون مودم وایرلس تک پورت هست . چون قیمتی که فرمودن هم مربوط به همین مودم هست ولی طبق تبلیغات باید مودم وایرلس چهارپورت بدن.نقل قول:
(البته برای کاربر خانگی تفاوتی نداره ولی خوب به هر حال اینکه طبق تبلیغ خودشون عمل نمی کنن هم تخلف هست که ماشالا خدای تخلفه)
وایرلس هست منتهی پرت Lan یک دونه داره.نقل قول:
عجب ، من هم وقتی طرح رو نگاه می کردم به صراحت نوشته بود مودم Wireless. یعنی حتی این هم نیست؟
مخابرات 2 مگ با 3 گیگ حجم و ساعت رایگان 1 تا 7 چهارده تومن هستنقل قول:
آسیاتک 2 مگ با 10 گیگ دانلود و ساعت رایگان از 1 تا 8 44 هزارتومن هست
در کل من چندبار پست های شمارو کوت کردم و گفت آسیاتک کمی گرونتر میده ولی صبانت و شاتل رو که ازتون گرفتن !!!!
حالا شما دوباره بیا از مخابرات دفاع کن..... فکر می کنم تاحالا از بقیه سرویس نگرفتین تا تجربه داشته باشید چجوریه و فکر می کنید مخابرات بهترینه
دوستان من طرح پاییزه نقره ای داشتم و 40 گیگ هم دارم...
برای اینکه طرحی با دانلود شبانه داشته باشم باید پورت رو خالی کنم و ازون طرح ها بگیرم؟؟
40 گیگ میره رو هوا؟؟
دوستان من یه خونه تازه اجاره کردم رو خط سرویس داره از مخابرات نیست از کجا بفهمم ماله کدوم شرکته؟
حالا خالی کردن پورت که لازم نیست ولی باید سرویس قبلیتون حذف بشه که قطعا 40 گیگ از بین میره.نقل قول:
نقل قول:
گفتم که خیلی نامردیه اگه بخوان با سرعت 2 مگ از آسیاتک سرویس بگیرن باید حداقل ماهی 10 گیگ بگیرن تا طرحش شبانه داشته باشه و شما که صبانت داری در موردش بحث نکن چون من اینو گفتم برای کسایی که آسیاتک دارن. و در مورد صبانت حرفی نزدم و نـــگفتم که صبانت سرویس دهی بدی هست.
در مورد شاتل هم پسر خاله من 4 مگ گرفته که سرعت شبانه 500 هست که خیلی عالیه البته از سرور داخلی منم میخواستم بگیرم اما چند روز پیش بهم گفتم که دیشب سرعتش از 20 بالا نمیزنه منم بهش گفتم احتمالا مال محدودیتی که شاتل گذاشته هست که به خاطر همین خودمم نرفتم بگیرم
ممنوننقل قول:
در هرصورتی این 40 گیگ از بین میره؟یعنی اگه بخوام همین تعرفه های جدید که شبانه ندارن بگیرم چطور؟
سلامنقل قول:
منو شما طرحمون یکیه و مشکلاتمونم همیشه یکی بوده.به منم یک ماه دادن اما طرح منم کمپین و این یکماه میپره
با این وجود مخابرات به من دو ماه اعتبار زمانب بدهکاره و میدونم از طریق تلفن نمیشه کاری کرد.
تصمیم دارم در آخرین ماه قراردادم که برج 7 باشه.یک سر برم مخابرات مرکزی و بگم ....... شده ها دوماه از من خوردید.
خلاصه اگر شما مسیرت افتاد مخابرات مارو هم یاد کن و بگو یکی هم هست.یا اگر من رفتم شمارو یاد میکنم.
یا اصلا شما اگر تونستی از طریق پشتیبانی مشکلت حل کنی به ما هم یاد بده.
خلاصه مارو بی خبر نزار
نمی دونم چیگارش کنم.یک روز مرخصی هم ارزش مخابرات نداره برم اما فقط برای اینکه حالیشون کنم بابا دارین گوه میزنین به اکانت ها و حالیتونم نیست.یادتونم نمیاد چیکار کردید.
ولی هنوز نمی دونم ارزش داره برم یا نه.البته اول و آخر من باید برم طرح تابستانی یکساله بگیرم البته با 5 گیگ و 2 گیگ بدون مودم،اگر خدا بخواد سر این چیزا ازشون تخفیف بگیرم.
ببخشید زیاد شد.
سلامنقل قول:
ممنون
در هرصورتی این 40 گیگ از بین میره؟یعنی اگه بخوام همین تعرفه های جدید که شبانه ندارن بگیرم چطور؟
شما هر طرحی غیر از کمپین بگیرید این ترافیک بهش منتقل میشه،در اصل شما باید تغییر طرح بزنید اما واسه طرح های کمپین همینطور که دوستمون گفتن اول باید حساب حذف بشه بعد طرح کمپین بخوره.
من آخر نفهمیدم برای شما دوستان چی میشه این یکماه؟نقل قول:
دقیقا. من هفت هفت نود ودو گرفتم. در واقع ششم گرفتم که یک روزو کم کردن. طرح کمپین، طلایی 4گیگ در ماه 21500 تومان با شبانه . مودم رایگانشون گولم زد. اوایلم که شبانش رو 90 بسته شده بود. چه عذابی کشیدیم تا بهتر شد. اگر خاستی بری هماهنگ کنم منم بتونم میام. اگر به ساعت کاریم نخوره.نقل قول:
سلام دوستان...خسته نباشن...یه سوال خیلی مهم داشتم....البته بهتره بگم یه اتفاق جالب افتاده واسم...من 2 تا طرح مخابرات دارم...یکیش نقره ای پست پید...یکی طلایی پری پید...که طلاییم انقضاش گذشته...ولی امروز دیدم که هر دو حسابم 1 ماه + 1 گیگ خود به خود شارژ شده...حتی طرح طلاییم که مهلتش تموم شده بود.....قضیه چیه؟؟؟مخابرات خیرات کرده؟؟؟؟؟:n13:ممنون میشم کسی جوابمو بده...:n12:
چقد من کم شانسم. پس چرا این نامردا به من هیچی اضافه نکردن؟؟!!!:n03::n28::41::42::37::23::23:
بابت قطعی ها و مشکلات اخیر مخابرات به کاربران یک گیگ حجم و یک ماه زمان رایگان اضافه کرد....نقل قول:
شکایت بنویسید تو سایت خود مخابرات چون قرار بوده به همه کاربرا اضافه بشهنقل قول:
تو پنل مخابرات زده به تمامي مشتركين فعال تا تاريخ 1393/03/31 این حجم و زمان اهدا شده.
این همه سرویس دهنده.... کسی رو مجبور نکردن که حتما بره از آسیاتک بگیرهنقل قول:
شما یه جوری می گی آسیاتک و مخابرات که هرکسی ندونه فکر می کنه فقط همین دوتا دارن سرویس میدن و مجبوره از این دوتا بگیره
آسیاتک می گه 10 گیگ حجم بگیر که رایگان بدم ولی مخابرات می گه باید یک ساله بگیرید که رایگان بدم.... هر دوتا دارن به کاربر ظلم می کنن و هیچ فرقی بینشون نیست
حالا نمیدونم شما خطت فیبر نوریه که مجبوری از مخابرات بگیری که اینجوری می خوای خودت رو راضی نگه داری
سلام. دوستان شبانه ها همون از ساعت 1 شبه؟
سلامنقل قول:
سلام. دوستان شبانه ها همون از ساعت 1 شبه؟
آره 1 تا 7
الان نگا کردم تو دوسه روز اخیر یک گیگ واسم شارژ کردن، واقعا سیستمشون اینقدر مسخرس که یه کار درست هم که انججام میدن کاربر باید با حساب کتاب متوجهش بشه!!؟
ey baba sahebe khat nis
ina ham maro....
bgo hala ke tarh mikham chera nmdid
من پارسال هم آسیاتک داشتم هم پارس آنلایننقل قول:
از پارس آنلاین نامحدود گرفتم که خیلی الافی بود اصلا رو وب گردی که نمیشد حساب وا کرد بعد سرعت 512 محدود از آسیاتک گرفتم سرعت در طول روز عالی بود ولی در رایگان نهایت رو 70 بود فقط میشه گفت افتضاح اما اگه یکم پول بیشتر میدادم میتونستم کیفیت بهتر بگیرم.
بعد از این همه رفتم از مخابرات طرح پاییزه طلایی گرفتم. نمیگم خیلی خوبه ولی از سرویس های قبیلم بهتره.
مشکلاتی هم که اخیرا مخابرات داره که کاربرا ناراضین چند بار قطعی پشت سر هم بود که من اصلا متوجه نشدم یکی افت سرعت شبانه که قطعا از شلوغی هست که کاملا طبیعه و کاری هم از دست مخابرات ساخته نیست پس دیگه اونقد هم لزومی نداره به مخابرات فوحش بدم
حالا شما بگو به چه دلایلی از مخابرات ناراضی هستی
اینم یه تست از سرور داخلی و خارجی چند دقه پیش گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم اول از مخابرات خیلی راضی بودم ( 1.5 سال مخابرات داشتم ).... نقره ای داشتم.... یک مگ بود ولی روی 4 مگ بسته شده بود..... صبح روی 400 بود و شب روی 100نقل قول:
چند ماه پیش که همش قطع و وصل می شد... افت سرعت داشت.... چند هفته همینجوری بود ولی باز هم تحمل کردم
حجم دزدی ...... تقریبا تمام کسانی که تو این تاپیک میان از حجم دزدی خبر دارن و بهشون ثابت شده
ولی دیگه یک ماه پیش که شبانه رو برداشت و گفت یکساله باید بگیرید نتونستم تحمل کنم و عوضش کردم
قبلاً خیلی خوب بود ولی دیگه خراب کرد..... به خاطر همین شبانه خیلی از مشتریش ها از دست داد
اگه یوتیوب براتون باز میشه یک عکسی از قسمت TLS اتون بگیرید من ببینم در چه حالی قرار داره ؟
ممنون
حدود یک هفته است که فیس و یوتیوب دیگه برای من باز نمیشه :n03:نقل قول:
دیگه خیالم راحته......
راه درست را انتخاب کنید !با استفاده از سرویسی جدید و نو از سوی ما ،شما میتوانید با همان سرعتی که در روز و به طور عادی دانلود می کنید در ترافیک شبانه هم با همان سرعت دانلود خود را انجام دهید و از ترافیک شبانه رایگان با سرعت بالا لذت ببرید.
سرور سایت شبانه از طرفی به شبکه داخلی ایران (اینترانت ملی) و از طرفی با پورت 1000 مگابیت به اینترنت جهانی متصل است لذا شما با استفاده از سرویس افزایش سرعت به سرور ما متصل می شوید و چون سرور واقع در ایران است از طرف شرکت ADSL طرف قراردادتان سرعت شما در ترافیک شبانه محدود نمی شود.
همینطور عزیزانی که سرویس اینترانت خریداری کرده اند یا سازمان ها و ارگان هایی که دسترسی به اینترنت ندارند و فقط سایت های داخلی برایشان باز میشود میتوانند با سرویس ما به اینترنت جهانی متصل شوند.
برو پلاگین browsec رو برای فایرفاکس بگیر از این مشکلا راحت میشی باهاش همه جا میتونی بری برای کروم هم است ولی سرعت فایرفاکسش بیشترهنقل قول:
نقل قول:
این پلاگین برای شما کار میکنه؟
حدود ی هفته ست برای من کار نمیکنه.
میدونی مشکلش چی میتونه باشه؟
برای من کار میکنه تو کروم مشکل دارید یا فایرفاکس؟نقل قول:
داداش میشه ادرس دقیق صفحه شکایت رو بدی.ممنون میشم.نقل قول:
نقل قول:
کروم
احتمالش هست مخابرات کاری کرده باشه؟
به صورت Prxy عمل میکنه ؟نقل قول:
===
مساله این نیست که نمیتونم برم یوتیوب .. ابزار [ :) ] هست .. ولی اونجوری سرعت بهتنره ..
الان برات باز میشه ؟ پیشفرض ؟
Help
ببخشید کسی می دونه غیر از ۲۰۲۰ شماره ای دیگه است فقط برای قطعی اینترنت ؟؟؟ که زنگ بزنم این قطعی اینترنت ما تموم بشه
دوستان خط دوم من هفته دیگه وصل میشه . میخواستم بدونم کاری هست که بگم انجام بدن تا نویز خط به بهترین شرایط ممکن برسه ؟! کلا چه اقداماتی رو از همین ابتدا باید انجام داد نا نویز خط مشکل ساز نشه ؟!
من برا این خط سرویس 12 مگ ثبت نام کردم . برا همین میخوام کیفیت خط خوب باشه .
با تشکر .
کروم درست و حسابی کار نمیکنه تو گوگل بزن browsec.com اولین لینک پلاگین مال فایرفاکس است روی فایرفاکس نصب کن سرعتش خیلی خوبهنقل قول:
نقل قول:
تو پست قبلی همون پلاگینی که گفتم برای فایرفاکس بریز سرعتش خیلی خوبه حالت پیش فرض مال من دیگه نمیره
کدوم منطقه هستید؟نقل قول:
این شماره رو بگیر 38413535