از دوستان کسی از 01 نیست اینجا ؟ این مرخصی که دادن میان دوره هستش یا نه ؟ یه تعطیلی هم 10 بهمن داریم که فکر کنم قبل یا بعدش رو تعطیل کنند ! ( امیدوارم این رو به عنوان میان دوره تعطیل کنند ) :n12:
Printable View
از دوستان کسی از 01 نیست اینجا ؟ این مرخصی که دادن میان دوره هستش یا نه ؟ یه تعطیلی هم 10 بهمن داریم که فکر کنم قبل یا بعدش رو تعطیل کنند ! ( امیدوارم این رو به عنوان میان دوره تعطیل کنند ) :n12:
سلام به دوستان عزیز.
من تو پادگان شهید مدرس کرج دارم آموزش میبینم. :n20: قبل از اومدن به آموزشی خیلی نگران بودم و تو همین صفحه هم از بعضی از دوستان راهنمایی گرفتم.
ولی الان خیلی داره بهم خوش میگدره اونجا...:n10: اصلا نمی تونید تصورشو بکنید که آموزش 45 روزه تو مدرس یعنی چی... :n09:
لامصب هتل 8 ستاره اس. نمیخام کامل توضیح بدم.
شب ها ساعت 10:30 می خوابیم و صبح ها ساعت 6:30 بیدار میشیم و میریم نمازمونو تو همون آسایشگاه می خونیمو میریم صبونه میخوریمو میریم سر صف و بعدش کلاس.
نه رژه داریم نه ورزش... :thumbsup: نه اینکه نداریما اما اونقدر مهربون هستن مربی ها که نمیشد قبل از رفتن تصورشو کرد.
البته ما اعزام نخبگان هستیم:n26: و برای همین شرایطمون اینجوریه. امیدوارم برای بقیه ی دوستانی که الان آموزش هستند شرایط روبه راه باشه.
در هر صورت پادگان فقط شهید مدرس کرج...:5:
سلام
تا اینجا که 22 روز گذشته بدترین پادگان ممکن شهید بیگلری مشگین شهره
بیداری طبق برنامه سین 4.30 ما 4 بیدار میشیم ... فشار روانی زیاد
رژه تو سرما - دویدن فراوان - بدو به ایست انقدر هست که 80 درصد گروهان ما سرما خوردن
نمیدونم شاید ماه های قبل خوب بوده ولی ایندوره اصلا خوب نیست
دوستان من 19/11 اعزامم میخوام 1 ماه بندازم عقب یعنی 19/12 اعزام شم ... باید چی کار کنم؟
از طریق پلیس+10 پیگیری کنید.نقل قول:
هر چی هم زود تر بری بهتره اینطوری امکان داره بخوری به سال 92 ممکنه قانون ها از این هم که هست بدتر بشه!
نقل قول:
میتونم بپرسم هدف شما از دادن این پست چی بود؟
با سلامنقل قول:
درسته که آموزشی برای همه سخت نیست.
ولی هدف اصلی ایشون این خط بود :همین...نقل قول:
البته ما اعزام نخبگان هستیم:n26: و برای همین شرایطمون اینجوریه. امیدوارم برای بقیه ی دوستانی که الان آموزش هستند شرایط روبه راه باشه.
با سلام
دوستان به دلیل اینکه ممکنه بخشی از سربازی من بیافته ماه رمضون و از اونجا که من یکم ناراحتی معده دارم ( رفلاکس و غیره ) آیا گرفتن روزه تو دوره اجباریه ، در ضمن آیا همچنان فعالیت های سخت بدنی مثل دویدن ها و نرمش ها و رژه ها و سایر فعالیت ها سرجاشون هستند یا تغییراتی در این ماه میکنند ( زیر نور آفتاب، چله تابستون، تلفات انسانی:n02:) ؟ لطفا خصوصا دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنند.
:n16:
سلامنقل قول:
ماه رمضون بهترین ماه برای آموزشی هست!!
رژه کلا تعطیل میشه !! و به جای رژه کلاس تئوری میرید (( بیشتر عقیدتی))
فعالیت های سخت بدنی کلا تعطیل میشه و...
البته قبل و بعد از ماه رمضون عوض هاش رو در میارن!
بهترین موقع برای اعزام نوزدهم ماه قبل از ماه رمضان هست شما حدود 12 روز کلاس های عملی رو طی میکنید بعدش میخورید به ماه رمضون 30 روز ماه رمضون هم راحت سپری میشه میمونه حدود 12 روز دیگش که بازم کلاس های عملی شروع میشه.:n01:
سلام رجوع شود به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امیدوارم هیچوقت برنگردم عقب
سربازی من یکی از بدترین دوران زندگیم بود
کلا اگه کسی خواست سربازی بره ,سرباز صفر بره و بیاد بعد ادامه تحصیل بده:n15:
من 714 هستمنقل قول:
من كه يكشنبه گشت خوردم و بايد 8 صبح اونجا باشم.يعني 2 روز خونه هستم .اينكه ميان دوره نميشه!! اگه چهارشنبه ولمون ميكردن ي چيز.
وای گشتی !! به احتمال زیاد به ما هم چند هفته دیگه می خوره !! من از هنگ 1 هستم . امیدوارم که اینو میاندوره حساب نکنند و این تعطیلی پیش رو که 10 بهمن که میشه سه شنبه رو از 5 شنبه تعطیل کنند بریم خونه !!!نقل قول:
هیچ چیزش سخت نیست حتی رژه و ... فقط سرمای هوای من رو اذیت می کنه چون سرمایی هستم و زود سرما می خورم وگرنه با سختی های دیگه اش کنار اومدم :n27:
راستی برای شما هنوز مدارک اونایی که شرایط دار هستند رو جمع نکردن ؟
در مورد امتحانات و اثرش چیزی به شما نگفتند ؟ امیدوارم همگی بچه ها جایی که دوست دارن بیافتند :n16:
راستی دوستان کسی در مورد این استخدام 5 ساله ارتش که میگن خودشون میان پیشنهاد میدن خبری نداره ؟
این پیشنهاد 5 ساله رو کی میدن ؟
کسانی که با مدارک فوق لیسانس و دکترا می خوان پذیرش بشن در چه قسمتی به کار مشغول میشن ؟
ایا این دو سال خدمت جز سوابقشون محسوب میشه ؟
ایا بعد از اتمام 5 سال تبدیل به رسمی میشن ؟
با محاسباتی که من کردم یه نفر اگه با فوق لیسانس جذب بشه و درجه ستوان دومی بگیره بعد 18 سال می تونه درجه سرهنگیش رو بگیره و احتمالش زیاده که بعد اون درجه سرتیپیشم بگیره !
در کل از دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارن ممنون میشم دقیق راهنمایی کنند
اگر دوست داری 30 سال مثل یه سرباز اسیر دست دستگاه نظامی باشی، اگر میخواهی از مدرک و علم و سوادت به بدترین نحو استفاده بشه، اگه میخواهی تلف بشی، اگه دوست داری برای نیم ساعت مرخصی منت فرمانده و رئیس رو بکشی و 30 سال زیر چوب نهست و فرار و ... روزگار سر کنی، اگر سادیسم داری که تا آخر عمر حسرت یه خارج رفتن به دلت بمونه، اگه برای رفتن به شهر خودتون و یه مسافرت معمولی حتی تو روزهای تعطیل باید اجازه نامه داشته باشی، اگر دوست داری حتی اگه لیاقت و توانایی داشته باشی ولی به خاطر درجه پایین بهت شغل خوب ندن و 27 سال منتظر بمونی تا سرهنگ بشی و تازه بعد از اون یه قسمت کوچیک رو بهت بدن واسه شندرغاز حقوق وقتت رو تلف کنی و به زیر دستات زور بگی،واگه دوست داری یه شغلی انتخاب کنی که استفعا کردن و پشیمونی از اون شغل اینقدر سخت و دشواره که قیدش رو میزنی.اگه میخواهی محل خدمتت به اجبار هر چند سال یه بار بهت تحمیل بشه و راهی هم نداری و باید همه مناطق محروم رو خدمت کرده باشی و اگه مایل هستی که هر دفعه به خودت لعنت بفرستی چرا نرفتم 2 سال سربازی و شرش رو از سرم نکندم.....نقل قول:
راستی دوستان کسی در مورد این استخدام 5 ساله ارتش که میگن خودشون میان پیشنهاد میدن خبری نداره ؟
این پیشنهاد 5 ساله رو کی میدن ؟
کسانی که با مدارک فوق لیسانس و دکترا می خوان پذیرش بشن در چه قسمتی به کار مشغول میشن ؟
ایا این دو سال خدمت جز سوابقشون محسوب میشه ؟
ایا بعد از اتمام 5 سال تبدیل به رسمی میشن ؟
با محاسباتی که من کردم یه نفر اگه با فوق لیسانس جذب بشه و درجه ستوان دومی بگیره بعد 18 سال می تونه درجه سرهنگیش رو بگیره و احتمالش زیاده که بعد اون درجه سرتیپیشم بگیره !
در کل از دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارن ممنون میشم دقیق راهنمایی کنند
برو استخدام نظام شو.
نقل قول:
من بار دومه كه گشتي ميخورم!
من هم اميدوارم اينو مياندوره حساب نكنن
چرا روز آخر حرفشو زدن و گفتن دوشنبه مداركتونو بياريد ولي من چون شرايط دار نيستم دقت نكردم زياد.
ای بابا حالا ما تنها سوالش رو پرسیدیم ببنیم چجوریاست جریان :n02: ما که داریم خدمتمون رو انجام میدیم و خدا رو شکر به امید خدا بعد خدمت هم موقعیت شغلی خوب مهیاست تقریبا برای رشته ما :n16: تنها جهت افزایش معلومات در این زمینه از دوستان خواستار راهنمایی شدیم ! هر چند که من خودم از نظامی گری به شخصه خوشم میاد مخصوصا از نوع نیروی هواییش و خلبان جنگنده :n02: یاد شهید بابایی بخیر که کارش خیلی درست بود :n12::n12::n12:نقل قول:
اول کلام یادآور بشم که اصلا قصد شعار دادن ندارمنقل قول:
S126 جان مثل این که یادت رفته اگه امنیتی هست، اگه ارگانی هست که شکایات ما رو پیگیری میکنه، و خیلی از این اگه ها که نمیخام سرتون رو درد بیارم. همه رو مدیون همین افرادی هستیم که خیلی هاشون با عشق و آگاهی کامل این شغل رو انتخاب کردند و دارند خدمت میکنند.
قبول کن کم لطفی کردی. و اگه بخوای این طوری به قضیه نگاه کنی واسه همه شغل ها میشه چندتا عیب پیدا کرده (البته از نظر من و شما)
دوستان لطفا از موضوع اصلی تاپیک خارج نشید
باتشکر
sent from my open source device
این هفته هم طبق روال سابق اومدیم خونه، هفته قبل و این هفته دو روز اومدیم خونه.
وسط هفته امتحانی از دانستنی های سرباز گرفتن و فرمانده گردان به وعده اش عمل کرد و نمرات پایین رو نگه داشت.
از طرفی جدول مرخصی های تشویقی رو زدن دفتر گردان، طبق اون باید 48 ساعت مرخصی تشویقی برای مرحله اول تیراندازی بگیرم که خدا میدونه میدن یا نه.
البته هست برنامه ها و کارهای مسخره مثل اینکه اگه یخ هم بزنی نمیتونی یقه اور رو بدی بالا و یا باید با اور بری نماز و کلاس و وقتی دراومدی بلرزی و مریض بشی.
متاسفانه به خاطر همین مسخره بازیها دو هفته هست که مریض برمیگردم خونه.
به هر حال ناجا هست و نمیشه کاری کرد.
(پادگان آموزشی ولیعصر تبریز)
سلام دوستان
من فقط 25 روزه دیگه از خدمتم مونده ولی یه توصیه دارم واسه همگی که برید خدمتتون رو بگذرونید اولاش سخته ولی به مرور عادت میکنید:n29:
سلامنقل قول:
ايشالا جاي خوبي بيفتي .
من پارسال ارديبهشت 01 بودم . گروهان 733 . 15 تا نگهباني ، 3 تا گشتي ، 2 بار آماده:n02:
در مورد مياندوره بگم كه حتما بهتون ميدن . ميگن نميديم ولي حداقل سه چهار روز ميدن .
در مورد امتحانات بگم كه همش كشكه . خيالتون راحت !!! فقط زياد بهداري نريد و از لحاظ انضباطي مشكلي نداشته باشيد . تقسيم هم در درجه اول بستگي به اين داره كه كد بخوريد يا نه . در درجه دوم هم بهتره شرايط دار باشيد تا توي استان خودتون بيفتيد وگرنه هيچ تضميني نيست كه جاي خوبي مثل تهران يا اصفهان بندازنتون . ما كد توپخونه خورديم 2 ماه هم توي اصفهان بوديم . اونجا امتحانات سفت و سخت تري هست ولي همونم كشكه و هيچ ربطي به تقسيم نداره . يه بنده خدايي دوره بعد از ما بود و توي مراتو ( مركز آموزش توپخانه ) رتبه 1 شده بود و تقديرنامه داشت . انداختنش همونجايي كه ما بوديم . حميديه استان خوزستان .
سلام.
دوستان کسی از شرایط معافی کف پا اطلاع داره؟
تستش به چه صورته؟
از 20 تا 25ام به کیا مرخصی دادن :n10: میان دوره
سلام اون موقع هم فرمانده فهیم بود؟نقل قول:
چیزی که من شنیدم اینه و اصلا نمیدونم چه جوری هستنقل قول:
با سلام. کف پای صاف یا flatfoot انواع مختلفی داره.
1- نوعی که قابلیت ارتجاع یا قابلیت اصلاح داره که به اون flexible flatfoot گفته می شه. حدود 99% موارد کف پای صاف از این نوعه. اغلب این افراد درد یا مشکل خاصی ندارن و حداکثر نیازمند یک کفی داخل کفش هستند. ( این همون نوعی است که باعث معافیت از خدمت سربازی نمی شه).
2- نوعی دیگه سفت و غیر قابل ارتجاعه. این نوع کمیابه و 1% موارد کف پای صاف رو تشکیل می ده. اغلب این افراد در سن نوجوانی و جوانی دچار درد پا میشن. ( این همون نوعی است که باعث معافیت از خدمت سربازی میشه).
یک روش ساده برای تشخیص ساده برای تشخیص کف پای صاف قابل ارتجاع از نوع سفت اینه که فرد روی پنجه دو پا بایسته. اگر قوس کف پا در این حالت برگشت کرد٬ از نوع قابل ارتجاعه و گر نه نوع دومه.
خوب فردا شب دوباره باید راه بیافتیم سمت پادگان و دوباره روز از نو و روزی از نو و به امید یه مرخصی دیگه باشیم !:n02:
از دوستانی که 01 خدمت کردند و می کنند این امتحانات دقیقا چه تاریخی برگزار میشه ؟
تلو رو هم طبق چیزی که شنیدم 14 بهمن برگزار میشه و 3 شب مهمون تلو هستیم :n27:
این امریه ها رو دقیقا چه روزی به بچه ها داده میشه ؟ ( یعنی اینکه مشخص میشه کجا افتادن ) ایا بعد از مراسم تحلیف هستش یا قبلش ؟
خداييش برا كسايي مثل من كه بعد از دانشگاه اومدن خدمت ، خدمت سخت مي گذره مخصوصا اگه سرباز مرزباني باشي و نقطه صفر مرزي خدمت كني
چند وقتيه حسرت ميخورم كه ايكاش سال 86 اومده بودم خدمت و الان با 26 سال سن راحت يا سر كار بودم يا ميرفتم دانشگاه سركلاس مي نشستم
خلاصه اينكه تا مي تونيد زودتر بياييد خدمت تا سنتون بالا نرفته چون از همون اولش نميكشه !!!
دوستان یه خورده از محیط آسایشگاه بگن چه طوریه برخورد بچه ها چه طوری؟ راست میگن دزدی زیاده توش؟
والا داداش همه چی هست خصوصا تو اموزشینقل قول:
اما اگه حواست رو جمع کنی هیچ اتففاقی نمیوفته
تو یگان چون همه همدیگر رو
میشناسند مشکلی نیست
بله. موافقم هر چی زودتر بیای خدمت بهتره. انشا الله چشم روی هم بزاری خدمت شما هم تموم میشه. خیلی بهش فکر نکن خودتو بزن به بیخیالی.نقل قول:
کاش میشد آدم اصن فکر نکنه ولی مگه میشه. شب و روز سختی بکشی و فشار و زور رو تحمل کنی ولی فکر نکنی. هرکی میگه من فکر نمیکنم دروغ میگهنقل قول:
داداش شهاب ناجا خوبیش اینه که تو یگان انقدرنقل قول:
سرت شلوغه که نمیفهمی زمان کی میگذره
و فکر های اضافی هم تو سرت نمیاد!!
نقل قول:
بدترین محیط زندگی که توی عمرتون میبینید در یک کلام آسایشگاه دوره آموزشی هست!
یعنی اگر چادر بزنید و شب توی چادر بخوابید شرف داره به آسایشگاه!!
خدا نکنه یه نفر یه مریضی بگیره .... کل آسایشگاه و گروهان مریض میشن!! ( حساب کن فاصله نیم متر به نیم تر تخت های دو طبقه چیدن!!))
حتی نمیشه توی محیط آسایشگاه درست و حسابی خوابید!! ... ( یکی میخواد تلویزیون نگاه کنه )) یکی بساط شطرنج رو براه کرده ... 4 نفر اونور تر جمع شدن دارن خاطره تعریف میکنن .. .شب میخوای بخوابی 4 تا ادم چراغ های آسایشگاه رو خاموش و روشن میکنن!! و...
یه موقع هم میبینی شب ساعت 1 نصف شب میریزن تو آسایشگاه و خشم شب راه میندازن
یه شب همه رو از خواب بیدار میکنن و تنبیه میکنن!! ....
و اینکه ما که کلا از آموزشی خیری ندیدیم! ... ایشالا بقیه دوستان راحت باشن :n01:
درسته اگه بیفتم تو شهر اینطوره ولی شنیدم توی مرز زمان اصن نمیگذره .نقل قول:
راستی دوستانی که آموزشی هستن یه نکته رو بهتون بگم.
اگر در آموزشی تونستید تشویقی بگیرید بگید همین الان میخوام برم.! .. بعضی موقع ها یه سری تشویقی هایی در نظر میگیرن و میگن میزاریم روی پروندتون توی یگان که رفتین استفاده کنید!! ... یگان به هیچ عنوان تشویقی آموزشی رو براتون ثبت نمیکنه!! میگه میخواستین همونجا ازش استفاده کنید.. .
اینم عکس یه سرباز سر پست.
به یاد تمام سرباز های که به دور از خونه و خانواده توی شهر غریب پست میدن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام 3-4 روزه متوجه شدم 91/12/1 خدمتم تمومه.:n02: حتما میگین طرف حسابی جواد میزنه که نمیدونسته کی خدمتش تمومه.
نه داستان اینجوریا هم نیست یه کلک زدم و ناغافل خودش به لطف خدا درست شده بود ومن نمیفهمیدم. نکته دوم اینکه مدت خدمتم بدون احتساب روزهای تعطیل ازمدت مرخصیم کمتره و 4 روز از مرخصیم سوخت میشه. ای لجم گرفته...... الیته قبلا 20-25 روز مرخصی ثبت نکردم که با این حساب حلالشون میکنم.
آی پادگان آی مسئول قرارگاه:n21: آی آدمای زورگو کله گنده خدمت منم داره تموم میشه ولی یادتون نره من یکی این ظلم بزرگ(سربازی) رو حلال نمیکنم.
دلم نمیخواست به کسی خدمت کنم شما زوری آوردینم.....
نه داداش . يه ستوان يكمي بود به نام توسلي .نقل قول:
17 ماه تجربه ! توصیه های من :
دوران آموزشی بهترین دورانه ، سخته ولی اولا تبعیض خیلی کمه و پارتی باز تابلو میشه دوما تجربه ی جالبیه سوما خیلی کم پیش می یاد بعد از دوره با هم رفیق بشین چون هرکی می ره سی خودش
دوران آموزشی رو تا جایی که می تونین فقط غذا بخورید تا مریض نشید هرچی گذاشتن جلوتون بخورید تازه سر ریز هم بگیرید ، نگران چاق شدن نباشید چون خیلی انرژی توی آموزشی می سوزه ، یاتون باشه حتما با خودتون یکی دو قوطی قرص جواشن سی یا مولتی ویتامین ببرید
اگر توی نیرویی بودید که مثلا به لیسانس درجه استواری هم می دادن تمام سعیتون رو بکنید که ستوان بشید ، یعنی میدون تیرو کارهای داوطلبانه فقط آدم فروشی نکنید چون بعدش یه جایی تقسیم میشید که درجه بدرتون نخوره کلا هر کاری به غیر از مردم آزاری برای گرفتن درجه مجازه چون بعدن به جایه اینکه بری رو برجک می شی افسرنگهبان
به هیچ عنوان نگید که گواهی نامه رانندگی دارید ، به هیچ عنوان حتی با تهدید و ... نهایت اگر تابلو شد که گواهی نامه دارید وقتی ماشین تحویل گرفتید اسکول بازی در بیارید که ماشینو ازتون بگیرن. رانندگی در دوران سربازی معمولا خیلی بده
جوری رفتار کنید که احترامتنون رو داشته باشن یعنی سعی کنید متفاوت باشین ! :n02:
نزارید کادری سوارتون بشه و کار شخصیش رو بهتون محول کنید 2 راه دارید یا گزارش به بازرسی یا اسکول بازی !! که اسکول بازی خیلی خیلی جواب می ده ولی احترامتون رو می یاره پایین
به هیچ کس اعتماد نکنید آدم فروشی خیلی مرسومه توی دوران سربازی . در ضمن سرباز رو هم به کادری نفروشید ، آمار کادری رو هم خواستید بدید به صورت گمنام کار کنید !! چون بعدا تابلو می شید
باز هم سوالی بود در خدمتم
با سلام . دوست عزیز روزه گرفتن توی محیط پادگان اجباری هست ولی از اونجایی که مریضی زیاده و همه دارن دارو مصرف میکنن ، زیاد سخت نمیگیرن .نقل قول:
من حدود 40 روز از آموزشیم رو توی ماه رمضان چله تابستون گذروندم و از اونجایی که روزها خیلی بلند و هوا گرم بود واقعا سختی زیادی کشیدیم + اینکه 3:30 باید برای سحری بیدار میشدیم که یعنی 1 ساعت خوابمون کمتر شده بود . (مالک اشتر اراک ناجا بودم) .
در مجموع اگه ماه رمضون توی زمستون و پاییز باشه آموزشی راحتتره ولی توی تابستون افتضاحه . ضمن اینکه روال کاری توی آموزشی تو ماه رمضون زیاد فرقی نمیکنه .
آره . مخصوصا روزهای تعطیلی که همه جا (اعم از سرباز صفرهای سپاه و ارتش و ...) تعطیلن و سرباز ناجا (با هر درجه ای) داره وسط چهار راه یا کانکس کلانتری یا بالای برجک تو نقطه ی صفر مرزی (توی اوج سرما) پست میده ! (اصلا کنایه نداشتا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .)نقل قول: