سلام دوستان
توی وایمکس مبین نت چیزی ب اسم brust وجود داره مث adsl؟یا همون سرعت عادی سرویس و میدن؟
Printable View
سلام دوستان
توی وایمکس مبین نت چیزی ب اسم brust وجود داره مث adsl؟یا همون سرعت عادی سرویس و میدن؟
نقل قول:
نه در حد ADSL ولی اگر آنتن دهیتون خوب باشه و منطقه خلوت باشه تا حدی بالاتر میره مثلا ۵۱۲ تا بیش از ۱۰۰ هم میده و ۲ مگ تا بیش از ۳۸۰ میده.
همونطور که دوستمون گفتن، burst در مورد سرویس دو مگ به شدت اجرا میشه و سرعت تا حدود 3.5 مگابیت میره تا چندرغاز حجمی که داری (2 گیگ) زودتر تموم بشه و برای خرید حجم اضافی، گیگابایتی 12 تومن پول بدی.
پاسخی نبود؟نقل قول:
میتونید ایمیل کنید...لازم نیست حضوری برید
نقل قول:
سلام مجدد
دوست گرامی ابتدا بگم که من فکر کردم منظور شما از خط سبز مودم همون چراغها باشه بعد دیدم تو عکس اموزش که منظورتون خود status تو مودم بوده که مودم من dx350 با فریمور اخر که با مال شما ظاهرا یکی هستش این بخش رو در status نداره!(عکس زیر)
مورد دیگه اینکه همونطور که تو عکس اول میبینید فرکانس 3549000 فعاله بعلاوه RSSI -87 و CINR 14 ولی در عکس دوم (که گفتم فقط یک دکل پیدا میکنه) که قاعدتا باید مخصاتش با status یکی باشه اما میبینیم که فرکانس 3449000 فعاله با RSSI -86 و CINR 10
میخواستم بدونم این دقیقا چه وضعیتیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون
نقل قول:
حالت عادی هم ضرر داره ؟؟؟؟
دوستان نمیشه کاری واسه شبانه کرد؟:n14:
من سرعتم روزا 300تا بیشترم میرسه اما شبانه یا همون ساعات رایگان 20!
مگه نه اینکه سرعت بین 4نفر تقسیم میشه؟حالا هر4نفر باهم دانلود کنن هم نباید سرعت بیاد پایین.پس مشکل چیه؟:n28:
نقل قول:
شرمنده
چطوری بفرستم آدرس ایملیش چیه؟
سلام
من میخوام وایمکس مبین نت بگیرم. منطقه هم تهرانسر. تو محل ما عامل فروش مبین نت نیست. به چند تا از این عوامل فروش زنگ زدم گفتن تو منطقه شما سرویس نمیدیم. فقط تو منطقه خودمون سرویس میدیم.
حالا من از کجا باید وایمکس مبین نت بگیرم؟
سلامنقل قول:
نـه! سرعت شب برابر روز نیست. یا نصفه یا برای همه 128 میشه.
شما برو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یه بار روز و یه بار شب سرعت بگیر. اون سرعت بالایی سرعت وعده داده شده است و سرعت پایینی سرعت اندازه گیری شده.
من که از عرش به فرش رسیدم (از 2 مگ به 128) .. خانواده محترم جنبه 2 مگ ندارن . زدن ترکوندن 2 گیگ رو توی 4 روز . پولش هم که من باید بدم :n27: 128 مبین نت هم روی 256 بسته شده و سرعت خوبی داره . 35KB/S
نقل قول:
سلام به عکسهای زیر توجه کنید تمامی مودم های Dx350 دارن چه با اپدیت چه بدون اپدیت
نقل قول:این سیگنال ها به طور لحظه ای تغییر میکنه بین 1-10 ممکنه متغییر باشه به همین علت کمی متفاوته اگه به عکسهای من که در مورده تغییر bts گذاشتم دقت کنید اون ا هم کمی متفاوت بودن به علت تغییر لحظه ای سیگنالنقل قول:
:n11:
راستیتش هنوز اثبات نشده که این امواج سرطان زاست یا نه اما بهتره حداقل 20 -30 سانتی متر از خودتون دور نگه دارید (احتیاط شرط عقله :n02:)نقل قول:
دوستان به زودی ی اموزش خوب برای کاهش پینگ و افزایش سرعت دانلود در ویندوز 7 میزارم :n10:
مبین نت :هر روز بدتر از دیروز
کسی جواب ما رو نمیده؟نقل قول:
آقا این سایت پینگ 420 رو میزنه عالی...نقل قول:
نصف 300تا میشه چنتا؟!150تانقل قول:
یا بقول شما سرعت روی 128 میاد
من سرعت شبم 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اونوقت 8 صبح به بعد میاد رو 400تا
مسخرس مبین نت.
کلاش به تمام معنا
سلامنقل قول:
دوست عزیز من تهران نیستم اما فکر کردم که اول به عکس زیر نگاه کنی تا بدونی توی کدوم پوشش هستی (داخلی یا خارجی)
بعدش اینکه نزدیکترین نمایندگان به شما فکر میکنم عوامل اکباتان باشن که دوتا هستن با مشخصات زیر,فقط اگر به نتیجه نرسیدی با دفتر مرکزی تماس بگیر و از اونا راهنمایی بخواه!
موج ارتباط پاسارگاد بیگی 021-44697181 شهرک اکباتان - روبروی مخابرات شهید طبری - کوچه فیات - پلاک 19- طبقه همکف - واحد2
فروشگاه اکباتانا افشار نادری 44630763 شهرک اکباتان- فاز 1- پشت بانک صادرات- پلاک 16
ممنون از راهنماییت.نقل قول:
بهتر بود مثل ایرانسل میشد از سایت مستقیم ثبت نام کرد.
من پوشش رو چک کردم و وسط منطقه داخلی هستم به خاطر همین میخوام از ایرانسل بیام به مبین نت و مودم bm632w رو تبدیل کنم به مبین نت.
من فردا به این دوتا زنگ میزنم ببینم چی میگن اگه نشد زنگ میزنم مرکزشون.
جالب اینکه به یکی از این عوامل زنگ زده بودم گفتن فعلا خودشون رفتن نمایشگاه پنج شنبه زنگ بزن.
سلام
فکر کنم مبین نت ترکیییییییییییییییییییییی ییییییییده
:)))))))))))))))
:n02::n04::n09::n30::n25::n19:
نه، کلمه عالی را جلوی سرعت دانلودت میزنه. یعنی نسبت به آنچه که قراره باشه (سرعت بالا) سرعت شما عالیه.نقل قول:
البته این سرورش گمون کنم آلمان باشه و انگار مبین نت مستقیم به اونجا وصل میشه.
اگه با speedtest سرعت لندن را بگیری افتضاح میشه؛ ولی مال آلمان خوبه.
من این سایت رابرای مقایسه روز و شب پیشنهاد دادم؛ وگرنه اسپید تست را بیشتر قبول دارم.
در اینکه ساعت رایگانش قابل استفاده نیست، بحثی نیست. ولی 20 کیلوبایت از سرعت 128 کیلوبیت بر ثانیه بیشتر هم هست.نقل قول:
شما با همون سایت سرعت بگیری میفمهی که سرویس شب را رو چند میبندند.
امشب هم اختلال داره
مستقیم از سایت ثبت نام کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته فکر کنم از طریق عاملیت اقدام کنی زودتر به نتیجه برسی، اما اگر واقعاً کسی نیست، از سایت ثبت نام کن.
شبانه SLA نداره. میتونن بین هزار نفرم تقسیم کنن.نقل قول:
الان سرعت شده 50 تا 100 چرا اینجوری شده نکنه شب و روز رو قاطی کردن
سلام اقای انصاری و دیگر دوستان
قبلا یه سوالی پرسیده بودم واسه تمدید اشتراک ماهانه که مثلا من میخوام 1 ماهه 512 همیشه شارژ کنم اما توی مودم یه پیش فاکتور 6 ماهه یا 1 ساله هم هست که منتظر دریافت وصول هستش طبق عکس زیر
سری قبل شما گفتید که تماس بگیرم که همین طرح فعلی رو واسم ثبت کنن و من همینکارو کردم و در بخش گزارش اشتراک (عکس زیر) طرح 512 من رو در حالت انتظار قرار دادن تا پرداخت کنم!و حالا سوالم اینه که اینبار که در این قسمت حالت انتظار برای پرداخت وجه تعیین نشده اگر همون 10 تومن رو واریز کنم دوباره همین سرویس 512 1 ماهه فعال میشه یا خیر؟
مرسی
اگر زمان طرح به پایان رسیده، برای تمدید طرح نیازی به تماس نیست، مگه اینکه زمان طرح هنوز باقی مونده باشه، در اینصورت واریزی شما برای خرید حجم اضافه صرف میشه.
سرعت شبانه داغون شده
این شبا یک سوم شبای پیش میتونم دانلود کنم:n03:
واسه من که ازاول داغون بود دوست من:n14:نقل قول:
امروز نا محدودم زیاد وضع جالبی نداره :|
حالا میخوان 50 درصدم قیمتشو زیاد کنن!!!!!
خدایا بکش مارو
میدونستید تو آمریکا گوگل نت 5 مگی رو رایگان میده؟؟؟
لعنت به این پینگ
هیچ راهی نداره کاهش بدیم؟
دوستان امروز سرعت آپلود من خیلی پایین اومده (حدود 120 کیلوبیت). در صورت امکان شما هم بررسی کنید.
پی نوشت: سیگنال مودم خود به خود ضعیف شده شده بود. ریست کردم درست شد.
منم مشکل داشتم امروز.دیر پیج باز میکنه و پینگ هم همش تایم اوته!!!!نقل قول:
بچه ها امروز مودم مون از زرو میز افتاد \ایین سالمه ها ولی این چراغهای کیفیت انتنش فقط اولی دیگه روشنه بقیه خاموشه چیکارش کنم
سلام نمیدونستم چنین تاپیکی وجود داره وگرنه زودتر میومدم.
حدودا یه 8 ماهی هست که موبین نت دارم (تقریبا اول روزی که اومد تو شهرمون گرفتم) اولاش افتضاح بود با اینکه 2 مگ گرفته بودم ولی کم کم بهتر شد و الن 512 دارم
چندتا سوال دارم .
اولا باید 512 سرعت چند باشه ؟؟ مینیمم و ماگزیمم در روز وشب
دوم تعرفه رایگان غیر از شب وجود داره ؟
سوم به صرفه ترین تعرفه کدوم هست .
راهی هست که سرعت دانلود در شب بالا بره ؟
ممنون:n16:
سلام عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-سرعت 512 در روز (اگر بر 8 تقسیم کنیم) 64 کیلو بیت بر ثانیه میشه،اما معمولا تا 80 گاهی هم تا 90 میرسه اما در شب مثل هر طرح دیگه ای افت سرعت شبانه خواهد داشت و این سرعت ممکنه به 50-30برسه.
-متاسفانه خیر ،فقط شبها رایگانه(8-2)البته قبلا جمعه ها هم رایگان بود...
-این کاملا به نیاز و نوع کاربرد شما بستگی داره.اگر اهل دانلود زیاد باشین طرح های نامحدود 4 به 1 خوبن با این ایراد که دسترسی شما به اینترنت بعد از ساعت 8 شب قطع میشه و حتی برای کوچکترین کاری باید به سراغ Adsl .Dial up ... برید،ولی بزارید خیالتون رو راحت کنم هیچ طرح خوب و ایدآلی وجود نداره و همه طرح های جدید متاسفانه قیمت بالا و کیفیت نه چندان خوب در دانلود شبانه دارند.
-با احتساب موقعیت جغرافیایی خوب و میزان کاربران کم یا متوسط و آنتن دهی خوب ،اگر لینک هایی(چند کانکشن) از سرورهای پر سرعت برا دانلود بزارید سرعت بهتر خواهد شد.
تمام موارد بالا کاملا نسبیه و باز هم به شرایط بستگی داره!!!!
موفق باشید.
نقل قول:
دستت درد نکنه
لینکشو اینجا بذار ما هم ببینیم یهو نری تاپیک بزنی ما بیخبر بمونیم !!!!
همشهریان عزیز اهوازی سرعت من بدتور پایین امده شما چطور:n04::n13::41::42::24::29::47: