آبرومون رو بردی !! یعنی از من ضعیف تری ؟!!نقل قول:
امیر گیمر منم دیگه !! همون محمده پی سی پدیا
Printable View
آبرومون رو بردی !! یعنی از من ضعیف تری ؟!!نقل قول:
اين فرمولو هادي براي توضيح گفت تجربه من ميگه دقيقا اينطوري نيميشه حساب كردنقل قول:
سرباز دفاعي مرحوم من نزديك 100 تا تاكتيك داشت و بقيه هم رو موبيليتي بود كه رفلكس و داج ميداد.
من لول 33-36 بودم كه بن شدم.
به اين سرباز من دو نفر حمله كردند يكي سلاح سرد يكي گرم. از گرميه بردم كه روش كم نشد دوبار ديگه هم باخت اما از سلاح سرديه باختم.
با اين فرمول شما من نبايد ضربه ميخوردم اما سه تا ضربه از هر دو نفر خوردم.
!!!!!!!!!!!!!!!.
شهرتون كجااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااستتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتت؟
برو تو قسمت رانکینگنقل قول:
بعد برو تو قسمت: Town
بعد اسم شهر رو بزن: Silversnake fort
بعد روی علامت صلیب جفتش کلیک کن میادش
ای بابا .... باز پاس اوت شدم
مثل اینکه باید از سیلور اسنیک رفت !!
اینم واسه اینکه اگه باز نفهمیدی باید چیکار کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم اين يكي يارو رو عزل نميكنه از شهر شوتش ميكنه بيروننقل قول:
ميزنه No entries available
ممد بيا با من دوئل كن تا معلوم بشه كي از كي ضعيف تره!!! انتظار شكست داشتم ولي نه اين مدلي!! الان آيمم با لباس 61 هست و آپارانسم 13 !! ولي نتونستم يه دميج بزنم!! البته هدف ها رو شونه گرفته بودم!!نقل قول:
آبرومون رو بردی !! یعنی از من ضعیف تری ؟!!
===
سعيد براي اثبات فوندر بودنش ، تلگرامي كه پيشنهاد مرج كرده بود رو دارم! بخواي همين جا ميزارم! عضو عادي كه پيشنهاد مرج نميده!! لابد فوندر بوده تا اين حرفو زده!!
آدرس پروفايل اون يارو چينيه كه توي پروتو فوندر هست رو توي فروم خود چيني ها دارم! لازم شد اونم ميزارم!!
همينا فعلا!!!
[quote=amir raya;4058987]ميزنه No entries available[/quote
کدوم ورلد هستی؟
ما همه تو ورلد 9 هستیم
شما توي چه ورلدي هستيد؟! و يوزرتون چيه؟نقل قول:
ميزنه No entries available
بلهنقل قول:
علاوه بر عزل کردن از شهر هم میتونه شوتش کنه بیرون:دی
ااااااا. من توي هشتم. ديدي چي شد؟ چجوري بيام تو 9. آخه خودش انتخاب ميكنه.
الان لاگ آوت رو بزن و دوباره لاگین کن...اما بیا تو ورلد 9نقل قول:
كسي كه توي ورلد 8 باشه نميتونه توي ورلد 9 بازي كنه!نقل قول:
این فرمول مال من نیست اگه بری help وست خودش دقیقا این حرف را نوشتهنقل قول:
بعضی از فورمول ها است که از روی تجربه شخصی و من در آوردی می باشد که در هیچ جای وست موجود نمی باشد ولی این حرف من را خود ووست نوشته نه من در آوردی
ضمنا ایم و دادگینگ بیشتر شانس است یعنی ممکنه طرف با ایم 0 هم بتونه بزنه و یا الان ایم من با لباس می شه 96 این بدین معنا نیست که من هر 8 تا هیت را می زنم چون ایم مونده به شانست مثل دادگینگ ولی رزیستانس و یا اپرنس و تاکتیک شانسی در اونا نیست یعنی به صورت جبری جمع و تفریق می شه کرد
اوه!نقل قول:
خب یوزرت رو پاک کن و یکی جدید بساز بیا تو ورلد 9 بازی کن
از دیروز می تونه :31: یعنی اگر اون تابلو اعلامات پایین لوگین را نگاه کنی می بینی که از دیروز می شه در هر دو ورلد هم زمان بازی کرد :31:نقل قول:
الان اون یارو اگه بیاد بهت آتاک بده مطمئن باش خیلی کمتر هیت می خوری و خودشم خودتم می تونی بهش هیت بزنینقل قول:
تو اپرنست کمه وقتی به این یارو خمله کردی این طرف فقط 33 تا به خاطر لباساش تاکتیک داره که از اونجایی که پرمیوم هست می شه 66 تا و اپرنس تو 13 هست می مونه 53 تا اختلاف که این بدان معنی هست که ایم تو میشه 8 و از اونجایی که لباساش دارای 22 تا دادگینگ هست پس یعنی وقتی بهش آتاک دادی بدون ایم بهش آتاک دادی :31: برای اونه اصلا نتونستی بزنی
ضمنا این حساب ها را من به خاطر لباساش کردم مطمئن باش حتما چند تا اسکیل هم به تاکتیکش و دادگینگش گذاشته
پس طرف تاکتیک کار نیست فکر کنم شوتینگش بالا باشه :31: که دمیجش اینقدر رفته بالا
راس ميگه. شد. من تونستم. الان توي ورلد نهم.
سعید بیا از هفته ی دیگه همه ی بچه های پی سی ورلد رو جمع کنیم یه تیم پس اوت راه بندازیم!
تو میشی آنالیزور تیم...حریف رو آنالیز میکنی.چاقال هم میره به خدمتشون میرسه...حاجی رو هم میذاریم واسه دفاع.بقیه رو هم من جمله خودم به عنوان تیر خلاص ازشون استفاده میکنیم:دی
موافقم فقط فعلا من با خیار میام البته خیار شاید نتونه دوئل را بزنه ولی می تونه به خوبی از هیلث طرف کم کنه :21:نقل قول:
فکر کنم تا 3-4 روز بازم بتونم یک 20 تایی را به ایم برگردونم :21:
منم برای تیم پاس اوت پایه ام
چه خوب منم شايد بيام البته اگر برسم:31:نقل قول:
اونش مسأله ای نیست.اصلا تورو به عنوان مأمور مخفی استفاده میکنیم...نمیذاریم کسی بفهمه که تو تیم پس اوت ما هستی...تو فقط آنالیز کن و بقیش رو بسپار به بقیه!:27:نقل قول:
بچه ها از شنبه یعنی فردا هر کس که میخواد تو تیم باشه.با هر قدرتی که داره این عبارت رو تو پروفایلش بنویسه:
We Are A Team
A Nightmare For Your Town:
XFeral
HajAmoo
M-pro
Dracula-Killer
Catch Us If You Can!
سعید اگه میبینی اسمت اینجا نیست واسه اینه که میخوام بقیه نفهمن که تو گروه ما هستی.یعنی یه جورایی زیرآبی بری:دی
آرش اسم تورو هم واسه اینکه تو سیلور نیستی ننوشتم.هروقت اومدی اسمت رو اضافه میکنم
هر کس دیگه هم که میخواد بگه اسمش رو اینجا بذاریم
خیلی خوبه کم کم دارم منحرف می شم زودتر برگردم به دوئل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اوت؟ آناليز؟
بچه ها من چجوري بايد پول در بيارم. از اين كاركردن ها كه چيزي عايد آدم نميشه؟ چجوري لولم ميره بالا؟
اولش اینجوری هست یعنی کم کم اسکیلات می ره بالا کرای جدید برات باز می شه کارایی برات باز می شه که دارای پول زیادی هست و ....نقل قول:
ضمنا یک سر حتما به سایتبزن در اینجا می تونی ببینی هر کار چه قدر لیبور می واهد ( لیبور همون مجموع 5 اسکیل مورد نیاز برای اون کار به طور خلاصه اگ بخواهم برات بگم )کد:http://www.weststats.com/
آنالیز را نمی تونی بکنی چون فعلا نمی دونی هر اسکیل چه خصوصیاتی داره و لباسا چه ویژگی هایی دارند و ... یکم بازی کنی خودت می تونی برای خودت آنالیز کنی
تا اینجا سعید و ممد اعلام آمادگی کردن...باید ببینیم نظر حاجی و چاقال چیه؟
هر كاري يه درصدي پول و تجربه ميده!! شما رو كار ها كليك كن بعد ببين درصد تجربه كدومش بيشتره!! همونو بفرست كار كنه! البته لااقل دو ساعت بايد بفرستي!! با ده دقيقه هيچي نمي ده!!نقل قول:
پس اوت؟ آناليز؟
بچه ها من چجوري بايد پول در بيارم. از اين كاركردن ها كه چيزي عايد آدم نميشه؟ چجوري لولم ميره بالا؟
پول هم همچنين!
چجوري اسكيل ببرم بالا كه كاراي جديد باز ميشه.نقل قول:
يه چيز ديگه شما و يه نفر ديگه توي امضاتون يه عكسي در رابطه با اين بازي هست. خودتون ساختيد يا از خود بازي گرفتين. گيرم شما يه دوئل انجام دادي خب بعد آمارت با اين فرق ميكنه. دوباره بايد تغييرش بديد؟
ببخشيد سوالام اينقد مبتدين.
من هنوز تو شوك دوئل قبليم!!!نقل قول:
تا اینجا سعید و ممد اعلام آمادگی کردن...باید ببینیم نظر حاجی و چاقال چیه؟
من که با خیار تا آخرین قطره خونم مبارزه می کنم 3 هفته بعدم با خیار و ویتامین تا آخرین قطره حتی عکس پس اوت شدن ویتامین را هم براتون می گذارم
تیمی که اعضاش انقدر خوش تیپ باشن باید اسم داشته باشه :دی
نظر من این اسمه :
Black Shadows
بعش زیرش مینویسیم :
Shadows Are Coming , Change Your Town Before Lose Your Hp , Energy And Money
فکر کنم متن جالبی باشه
من گفتم دیگه تو تنها یک راه داری یا اون تاکتیکات را برگردونی به اپرنس و یا بشینی یکی بیاد بهت آتاک بده :13:نقل قول:
الان تو یوزره خوبی هستی برای شناسایی اینکه طرف به کدوم طرف نشونه گرفته :31:
حاجی خیلی خفن باختی !! جون میده این عکس رو بزارن توی فروم و قاه قاه بهت بخندن :دینقل قول:
فيلم سينمايي قاتينگا و پاتينگا در شهر ساعت پنج و نيم شبكه دو!!!
هر کاری که می کنی بهت یکم تجربه می ده این تجربه ها روی هم تجربه لول را درست می کنه و در هر بار که لول آپ کردی بهت 3 تا اسکیل و 1 آتریبوت می ده ( آتریبوت به زبان ساده دسته 5 تایی اسکیل هست که با 1 آتریبیوت می تونی 5 تا اسکیل را ببری بالا) اگه بخواهی در آینده مثل خودم کارای پر تجربه داشته باشی و زود زود لول آپ بشی باید آـریبیوت ها را بزاری dexterityنقل قول:
اسمه جالبیه...آقا رأی گیری میکنیم...کیا این اسم رو قبول دارن؟نقل قول:
چقدر سرعت پست در اینجا بالا رفته !!نقل قول:
فیلم سینمایی جدید بروسلی رو دیدی حاجی ؟ خیلی باحاله