امشب برای من سرعت دانلود از سایتهای خارجی
رفته روی 700 !!!! یعنی درست شده ؟!! یا شانسیه ؟:n04:
دوباره ترکید رفت روی 120
Printable View
امشب برای من سرعت دانلود از سایتهای خارجی
رفته روی 700 !!!! یعنی درست شده ؟!! یا شانسیه ؟:n04:
دوباره ترکید رفت روی 120
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا لینک idm + یک تورنت
دیگه اسیاتک مار خورده افعی شدهنقل قول:
این روش هم که 3-2 تا لینک همزمان میذاشتی سرعت بیشتر میداد مال قبلا بود الان هزار تا لینک هم بذاری فرقی نمیکنه :دی
نامحدود ها و محدود ها، کلا آسیاتک سرعت دانلودش با تک دانلود مشخص نمیشه و حتما باید دانلود همزمان گذاشت که نهایت سرعت موجود رو بده مخصوصا از ساعت 1 شب به بعد.
===================
پینگ من در حال حاضر با گوگل، در حدود 500 ئه !
تایید نمی کنم...نامحدود 256 برنزینقل قول:
برای من سرعت تقسیم میشه...
تو تنظیمات DU Meter سرعت را بکن بر حسب کیلو بایت که راحت باشینقل قول:
اخ چه کنم از دست اسیاتک....25 روز دیگه از سرویسم مونده
موندم بعد از اتمام سرویس جمش کنم یا نه!
بدبختی وضعیت سرور خارجی همه جا خرابه(معمولا بقیه شرکتا درست شده)....اسیاتک هم از همه جا خرابتر و به کم فروشی علاقه داره:n02:
بیام از مخابرات بگیرم اون نامردا شبانشون روی 30 بستن....ولی پینگش زیر 200 هست و اکثرا 120 هست.
بیام های وب که بی درو پیکره..... صبانت هم که تعطیل.
پارس انلاین هم که شبانش تضمین شده نیست و مثل شاتل سیاست مصرف منصفانه داره.
عصر تلکام که پشتیبانی نداره.
مبین نت هم فوق العاده گرونه.........:n30:
چکار کنم حالا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n08:نقل قول:
شما که هیچکدوم رو قبول نداری
پس همون آسیاتک بمون
سلام دوستان گذاشتن چنتا کانشکن دانلود همزمان میشه تقریبا سرعت واقعی.بنده 20 تا لینک تورنت گذاشتم با 2 تا idm به سرعت خودم نزدیک شدم
صبانت مشکلی نداره.... سرعت شبانه 128 محدودش الان از 2 مگ شما بیشتره
منم سرعتم چند روزه از 110 امده رو 50
یک مگ برنزی دارم
من نگفتم قبول ندارمنقل قول:
گفتم همشون یه مشکل دارن:n15:
اگه تا 12 روز اینده فهمیدی چکار کنی منو بی خبر نذار:n02:نقل قول:
الان یه تورنت گذاشتم 70 گیگ اگه سرعت مثل قبل بود 10 12 روزه تموم میشد الان باید 25 روز صبر کنم تازه اگه مشکلی پیش نیاد
جالبه هر وقت سرعتم کم میشه نیاز به دانلودم هم بیشتر میشه:n13:
شاید مجبور شدم تو همین اسیاتک خراب شده بمونم....اونوقت شما هم میخوای اسیاتک بمونی؟:n02:نقل قول:
تاپیک صبانت برو همه از دانلود شبانش ناراضین. حالا شاید برای شما خوب باشهنقل قول:
سلام به همگی.
آقا من میخوام 256 برنزی بگیرم البته یه مدت دانلود نمیکنم ولی اگه دانلود کنم خیلی میکنم!(دفه پیش حدود 3.6 گیگ)
میخواستم ببینم سرعت دانلود و آپلود چقدر هست و فایده داره یا 512 باید بگیرم؟
(من چهار محال زندگی میکنم ولی چون معمولا isp اینجا از اصفهان هست کسی هم استانی نیس از اصفهان بگه.:n02:)
ممنون.:n16:
ببینین چی حواب دادن به من
نقل قول:
من امروز زنگ زدم همینو گفتم گفت مشکل از ما نیست .:n13:......... گفت مشکل از سیستمته :n08:
ای اسیاتک خیانت کار:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیه روز هم همونطوری بزارید باشه دیگه کم فروشا:n28:
وضعیت سرور خارجی اکنون:
حدود 1ساعت دیگه دوباره روی 130 محدود میشه:n14:
سرعت سرویس چند؟:n13:
قیمت؟
2 مگ محدودنقل قول:
3ماه 30 گیگ 120
ولی این وضعیتی که دیدی موقتیه و تا قبل از ظهر خرابش میکنن!
اینترنت معظم 256 مخابرات:n02:
والا مشکلم اینه که خیلی سرعت دانلود نوسان داره( الان میبینید 30 ه یه دفه میشه 30 تو تست!)
و اینکه پینک بدتر شده از اینم بهتر بود!:n02:
بهرحال چون من مثل شما 40 تومن ندارم میخواستم ببینم کس 256 نداره ببنم سرعتش چقده؟(نامحدود میخوام)
ممنون
من دیشب رکورد دانلودم رو ارتقا دادم
3,473
از سرور خارجی؟نقل قول:
از دانلود ها و یه سرور خارجی...
خارجی و داخلیش زیاد مهم نیست
فرقشون بیشتر اینه که اگر داخلی باشه با یه لینک یا نهایتا دو لینک به ماکزیمم سرعت میرسه ولی خارجی هارو باید چنتا لینک همزمان بذاری تا به نهایتش برسی.
بچه ها من قویا توصیه می کنم اونایی که شاکی هستن شکایتشون رو تو سایت تنظیم مقررات رادیویی با تمام مدارک و مشخصات واقعی ثبت کنن...
بخشی از شکایتی که من هفته پیش تنظیم کرده بودم الان به نتیجه رسیده
امیدوارم بقیه اش هم نتیجه بده
من که سرور داخلی فول 1مگ رو پر میکنه اما سرور خارجی هم 1مگ رو میده ولی نوسانش یکم زیاده....نقل قول:
=====
مسئول رسیدگی به شکایتت کی هست؟
سلام.
دوستان صبحها به مدت چند ساعت سرعت من خیلی زیاده- تقریبا از ساعت 8:30 تا 11 صبح هم از سرور خارجی و هم از سرور داخلی.
حالا من برام سوال پیش اومده که آیا این مشکل فقط توی منطقه مخابراتی ما هست یا توی کل تهران اینطوریه؟
بقیه ISP ها هم این مشکل رو دارند؟ من فقط هفته ای 1 روی میتونم روزها از اینترنت استفاده کنم. عصر ها از ساعت 4 به بعد سرعت خیلی نسبت به صبح کم میشه.
:n16:
اسیاتک برای تمام مشترکاش نمیدونم چرا اینطوری کرده.... صفحه قبل رو ببنی وضعیت منم مثل شماست ولی الان سرعت سرور خارجی برای من دوباره خراب شده.نقل قول:
تاحالا نتونسته بودم یوتوب 720p بدون لگ ببینم که امروز صبح میسر شد :دی ولی به ظهر نرسیده میترکوننش. :n27:نقل قول:
که البته بنظرم خود شرکت آسیاتک کار خاصی نمیکنه، پهنای باند بین المللی کم داره و یوزرش خیلی زیاده نزدیک ظهر که میشه ملت از خواب بیدار میشن و اینترنت ما بین 56463 نفر دیگه شیر میشه :n29:
اگر توجه کرده باشی صبح حوالی ساعت 6 پینگ میاد روی 250 و تا ساعت 11 همینهنقل قول:
و وقتی ساعات رایگان که اوج مصرف ترافیکی هست بسیار عجیبه که پینگ بیاد روی 250!
به نظرم دست خودشونه همه چیز....
این میخان پول کمتری برای پهنای باند بین الملل بدن!
دوستان من اسیا تک نیستم ولی منم که یک مگم تقریبا یه هفته هست که شبا به جای 128 سرعتم اومده روی 61-62 .. هیچی نمیشه دانلود کرد...
سرعت دانلود : هفته ی قبل : 90 / الان : 50
پینگ : هفته ی قبل : 350 / الان : 448
اگر یکی شماره تلفن پشتیبانی مرکز یا مشهدو بهم بده خیلی ممنون میشم . توی سایتش که میری هزار تا شماره ردیف کرده .
الان چند روزه دارم به خودم میگم عیب نداره دوباره درست میشه ولی روز به روز داره بدتر میشه .
با این تماس بگیر:نقل قول:
021-82144000
ولی اگر بخوای در مورد کندی سرعت و پینگ ازشون گلایه کنی خدمتم بگم کار به جایی نمیبره!:n02:
تنها کار اینه با قائدی صحبت کنی:
پست اخر رو ببین.
به قول شاعر دل سوخته:n02::
محتوای مخفی: .....
مهدی الان آسیاتک هم جالب نیست!نقل قول:
به نظر هیچ isp بهتر نیست فعلا تو قم؟
احتمال داره پهنای باند تو اون ساعات کمتر باشهنقل قول:
حداقل شبانه اسیاتک 120 رو معمولا ثابت میده...نقل قول:
بقیه ریسکه برام
جمله رو خوب بخون متوجه نشدی!
ولی اگر آسیاتک پینگ کمتری می داد خیلی بهتر بود!نقل قول:
امیدوارم مشکلش حل بشه
isp خوبی بود تقریبا
پشتیبانی اسیاتک حتی خبرنگار ایسنا رو هم خر کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
محتوای مخفی: ....
فقط دارن پاس میدن....
شر و ور میگن!!! پس با این وضع آسیاتر داره حرف مفت میزنه که تا سه روز دیگه (10 روز پیش میگفت) درست میشه....
فعلا که خودم میخوام 512 برنزی بگیرم چون اصلا حسش نیست 1 ماه بدون اینترنت سر کنم:n03:نقل قول: