تو رشت که از این خبرا نیست , با خود شرکت تماس بگیر و موضوع رو بگو , طرف حتما بدون مجوز داره این پولها رو ازتون میگیره.نقل قول:
Printable View
تو رشت که از این خبرا نیست , با خود شرکت تماس بگیر و موضوع رو بگو , طرف حتما بدون مجوز داره این پولها رو ازتون میگیره.نقل قول:
مخابرات دوباره به فنا رفت. تایم اوت فجیع.
جریانه این مخابرات چیه ؟نقل قول:
تایم اوت منظورت چیه ؟ کلا قطع میشین ؟ کجای رشت هستین مگه ؟
تا اینجا که بنده از نت مخابرات راضی بودم ولی اشتراک عادیش هست نه 1 به 10نقل قول:
منم شدیدا نیاز دارم دوستان کسی هست ساکس رایگان داشته باشه؟!نقل قول:
مرسینقل قول:
امروز زنگ زدم اندیشه پرسیم میگه باید 60 باشه میگم اگر نبود چی گفت نبود هم نبود دیگه شما باید 256 سرعتش 32 باشه
دلم میخاد دو دستی بگیرم خفش کنم یارو رو
فری ها همش عوض میشن و از کار میوفتننقل قول:
هرکی میخاد به من PM بده یه راهی دارم یکم دردسر داره
من اندیشه 128 3 گیگ دارم تو روزز یر 100 نمیاد پینگ هم زیر 170 شبی هم حدود 1گیگ تا 1.2گیگ دانلود رایگان دارم پارس سرعت روزاش خوبه 128 تا 175 هم میرسه ولی شب داغونه یعنی روی دانلود رایگان حساب نکن البته پنگش هم بین 400 تا 1000 متغیره شاتل هم خیلی باید تو نوبت پرت خالی بمونینقل قول:
3گیگ برات کافیه؟ من قبلن 256محدود با حجم دانلود 6گیگ در ماه میگرفتم از شرکت sskبه یک ماه نرسیده تموم میشد:41:نقل قول:
دوستان مخابراتی اعلام وضعیت کنید
دوستان کسی اینجا ۱۲۸محدود اندیشه رشت نداره؟
مارو ۱ راهنمایی کنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این وضعیت رفته رو اعصاب
از هر سروری دانلود میکنم ۱تا۷ - ۳۰۰-۴۰۰ بیشتر نمیشه
امروز صبح نبودم.از کی اینجوری شده؟؟دو ساعت طول کشید تا اومدم تو فروم.تایم اوت داره فجیع.نقل قول:
از 12 صبح اینجوری شده پس سراسری شده
من چند ماه پیش داشتم همین وضع افتضاح شمارو داشتم.الان شاتل دارم هفته ای حدودا 10 گیگ دانلود میکنم.نقل قول:
وضعیت هنوزم خرابه.مگه فقط مخابرات نیست ؟ یعنی isp های دیگم مشکل دارن؟نقل قول:
شاتل مشکلی نداره . 128 محدود دارم.نقل قول:
من از دامون نت سرویس 128 دارم
اوایل خیلی خوب بود.سرعت دانلود تا 90-100 میرسید
2 هفته پیش 1 روز کامل قطع شد.زنگ زدم گفتن مشکل از مخابرات منطقه 4 هست. تا ظهر وصل میشه.
وقتی وصل شد.چشمتون روشن...سرعت نصف شد حدود 40-50 .الانم 2-3 روزه سرعت از 10 کیلوبایت بالاتر نمیره! ای خدا...
چیکارش کنم؟
فقط مخابرات مشکل داشت اندیشه مشکلی نداشت همزمان
نقل قول:
امروز زنگ زدم پشتیبانی جواب قانع کنندأی ندادننقل قول:
فقط زن گفت چون ساعت رایگان شما نباید گله کنی که من چرا کمو زیاد دانلود میکنم ساعت ,ساعت رایگانه!!! ما هم گفتیم فدای پسرم
من فک میکنم اینا یه چیزی مثل شیر آب دارن هی کمو زیادش میکنن:31:
به نظر منطقیه , ساعت رایگان تعداد زیادی استفاده کننده هجوم میارن برای دانلود , سرعت افت میکنه , من هم اندیشه دارم و هم شاتل هر دو وضعیت مشابه دارن از شروع ساعت رایگان سرعت تقریبا نصف میشه.نقل قول:
یه مدت نبودم این سایت چرا این جوری شده :41: حتی نمی دونم مشکلمو کجا مطرح کنم قبلا یه فلش این گوشه بود میزدم همه مباحث میومد /الان کجا رفته ؟ راستی من تازگیا adslam مدام قطع و وصل میشه شما هم این مشکلو دارین ؟ من اندیشم
سلام,اینجا کسی مشترک صبا نت هست؟من یکم پرسوجو کردم،یه نفر صبانت رو توصیه کرد.کفت چون جدیده تا یکی دو سال پهنای باندش عالیه.
برای مشکلت یه خورده بیشتر توضیح بده شاید همینجا تونستیم حلش کنیمنقل قول:
adsl مخابرات رشت خط 661
128 3گیگ
ساعت:9 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از روز شنبه که نت مخابرات یه مشکل چند ساعته داشت و بعد از 7 الی 8 ساعت درست شد ولی هنوز به حالت نرمال برنگشته و تایم اوت زیاد داره.دوستان که adsl مخابرات نامحدود دارن. شما هم همچین مشکلی دارین؟؟
سلام بچه ها من ADSL خریدم . اونم از اندیشه سبز خزر سرعتش موقع دانلود روی 30 هستش .آپلود رو نمی دونم ! ولی واسه همسایمون تا روی 140 هم میره !!!!!!!!!!!
البته بعضی وقتها نه همیشه........... نمی دونم چه جوریه ولی واسه اونم اندیشه هستش و اونم مثل من 128 داره!!!!!!!!!! کسی میدونه چرا اینجوری میشه !!!!!!!!!!!!!
کسی نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مبارک باشه عزیز:7:نقل قول:
شما ۱۲۸ نا محدود که اشتراک ۱ ب ۱۰ هست رو گرفتید،درسته؟
اگه همسایه شما هم همین سرویس رو داشته باشه عمراً سرعت رو ۱۴۰ بیاد,همسایه شما ۱۲۸ محدود دارن
اندیشه 128 3gig سرعت دانلود از 100 بالاتره نمیره خط 5
دوستانی که adsl مخابرات دارن ، نت شما هم از ساعت 12 به کل قطع شده؟؟؟؟
به شبکه وصلم ولی پینگش یه ضرب تایم اوت میده :2:و تریسم نمی تونم بگیرم.الان با gprs اومدم تو فروم. یه دفعه اینجوری شد و تا قبل اون همه چی عادی بود.
مخابرات-256 نامحدود:2:
اره دادا مشکل داشت الان درست شده .
نا محدود 90 تا 120؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این که خیلی توپه! چند گیگ میزنی ماهی؟نقل قول:
خب 512 هم گرفتیم تغییری ندیدیم.پینگ همونه.سرعت دانلود هم 80-90 برای 512...
کلی هم تایم اوت داره.خلاصه مارا نموده...!!!
1-کسی از گیلانت سرویس داره؟ ترجیحا 4تا 2 مگ؟ پینگ و سرعت دانلود روزانه اش چطوره؟
2-رشت صبانت داره؟
-3
اینکه میگن SNR رو فلان قدر بستن.اینو از کجا میشه فهمید؟ از تنظیمات مودم؟
مال من اینطوریه
Downstream Upstream
SNR Margin : 42.1 27.5 db
Line Attenuation : 21.0 13.6 db
Data Rate : 2048 509 kbps
Max Rate : 24632 556 kbps
POWER : 18.3 11.3 dbm
CRC : 0 1
سلام،آره،این شماره ش هست:01312260222نقل قول:
من ندارم.دوستم داره.میگه الان تقریبا رو 90 ثابته.گفت یه بار زیاد دانلود کردم سرعت خیلی پایین تر اومده بود.نقل قول:
پس چرا تو سایتش نزده؟نقل قول:
من اندیشه سبز خزر(لشت نشا) دارم محدود سرعت دانلود 14 تا 18.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نا محدود سرعتش آخر 8 9 بیاد و 1 به 10 هم 3 4 میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنید 512 محدود بگیرید سرعت نصفه 128 هم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اندیشه سبز تو سایتش زده که نماینده فروش لپ تاپ سونی و اچ پی شده - نقد و اقساط!!
همین یه مورد رو کم داشتیم که لپ تاپ فروش هم بشه!
با این اوصاف خدا پدر مادر مخابرات رو بیامرزه.:27:نقل قول:
Iloveu-ALL می گوید
من اندیشه سبز خزر(لشت نشا) دارم محدود سرعت دانلود 14 تا 18....
نا محدود سرعتش آخر 8 9 بیاد و 1 به 10 هم 3 4 میاد
فکر کنید 512 محدود بگیرید سرعت نصفه 128 هم نیست
سلام می خواستم بدونم اینترنت adsl 2048 اندیشه سرعت دانلودش چقدر هستش.باتشکر
اون اینترنت نیست! اینترانتهنقل قول:
اگه کاربری اشتباها اونو انتخاب کنه، امکان تغییر سرویس از داخل سایت واسش فعال نیست و باید از امور مشترکین اقدام بشه ...
ما 1 مگ هم داریم راضی نیستیم
سرعت اسمی خیلی مهم نیست .مهم اینه که چه پهنایی بدن و بین چند نفر تقسیم کنن