سلام بچها و کاربرهای فعال این تایپیک یه درخواستی داشتم اینکه دموی کانتر با پسوند dem هست نرم افزار خاصی هست که میشه این نوع پسوند رو به mpg تبدیل کرد و دید.کسی میدونه چطور میشه این کارو کرد.
Printable View
سلام بچها و کاربرهای فعال این تایپیک یه درخواستی داشتم اینکه دموی کانتر با پسوند dem هست نرم افزار خاصی هست که میشه این نوع پسوند رو به mpg تبدیل کرد و دید.کسی میدونه چطور میشه این کارو کرد.
مریم خانوم ،
قبلا یه نفر واسه من توضیح داد که دقیق یادم نیست .
مثل اینکه در کنسول باید این دستور رو بزنی veiw یا play بعد اسم دمو .
البته باید قبلش فایل دمو رو کپی کنی توی این مسیر :
Condition Zero \ Cstrike
نقل قول:
سلام O R A C L E جان منظورمو نگرفتی. این جدا از بحث کانتره. دمو رو گرفتیم تمام میریم به ادرسی که سیو کردیم یه کپی ازش میگیریم و یه جایی paste میکنیم .حالا من میخوام این فایل که پسوندش dem هست تبدیل کنم یه mpg که بتونم در مدیا پلیر کامپیوتر ببینم.
نقل قول:
سلام
شما می تونید با بر نامه fraps این کار رو انجام بدید
نقل قول:
سلام این برنامه رو از کجا میتونم گیر بیارم.
و همین طور اموزش این برنامه.
آقایون من توی کانتر تا وارد یه سرور میشم میوفتم بیرون مشکل کجاست؟
ممنون میشم اگه کمک کنید.
این برنامه احتیاج به اموزش نداره خیلی ساده هستش.خودتون متوجه میشیدنقل قول:
اما اینو بدونید که 2 دقیقه هم از 2 گیگ بیشتر میشه فکر کنم :18: (باF9 فیلم میگیره) البته تا حدودی میشه رفع کرد این مشکلو
بدرد Counter نمیخوره زیاد
اینم لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من اون سرور ها یا آنتی چیت میخوان ، یا Latency بالای 350 رو می اندازند بیرون .نقل قول:
آقایون من توی کانتر تا وارد یه سرور میشم میوفتم بیرون مشکل کجاست؟
ممنون میشم اگه کمک کنید.
به نظر من این سرور خوبه . زیاد هم شلوغ نیست . آنتی چیت هم نمیخواد :
85.968.10:27010
سلام دوستان مشکل من حل شد با برنامه ای که اقای H.Fisher معرفی کردن.که همینجا از ایشون تشکر میکنم که لطف کردن و مشکل من حل شد برنامه بسیار خوبیه برای کسایی که میخوان دمو بگیرن.
این سایت هم ببینید شاید به درد خورد :
کد:http://www.d3dgear.com/