از دوستان کسی از فراسو استفاده نکرده؟ جایی هست که بشرط تست 48 ساعته بفروشه و اگر راضی نبودیم، پس بگیره؟
Printable View
از دوستان کسی از فراسو استفاده نکرده؟ جایی هست که بشرط تست 48 ساعته بفروشه و اگر راضی نبودیم، پس بگیره؟
بستگي به فاصله شما تا فرستنده ميباشدنقل قول:
ولي در كل آنتن uhf (آنتنكار) بلند بهترين گزينه است حتي ميتوانيد با توجه به ديد مستقيم وفضاي باز در جهات آنتن شبكهاي استاني نور -آفتاب وقزوين را دريافت كنيد.(البته به مكان شمانيز بستگي دارد)
فکر کنم تمام محصولات فراسو یک هفته گارانتی رضایت دارن:46:نقل قول:
محصولات فراسو رو هم میتونی از سایت و فروشگاه های لاوان بخری. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این محصول جدید فراسو با این قیمتش، اگه کیفیت درست و حسابی داشته باشه فکر کنم واقعاً بازار رو بترکونه!
مطمئني ميشه گرفت؟نقل قول:
من سمت غرب كرج هستم و آنتن 16 شاخه بزرگ هم دارم.اگه وصل كنم ممكنه بتونم بگيرم؟
شما چه سوالایی میکنی من با یه میله 10 سانتی دارم شبکه ها رو میگیرم شما با آنتن 16 شاخه بزرگ نتونی؟
میشه برادر،میشه
100% مثل كره مربانقل قول:
البته بايد آنتن ديد مستقيم داشته باشه يعني خانه ها ي اطراف توديد ومقابل جهت آنتن نباشه كابل آنتنت هم قطي نداشته باشه.
مهمتر از آنتن سیم آنتن است اگه مکان خانه شما مشکلی نداشته باشه و جلوی منزل تون ساختمان بلند نباشه با یک آنتن لوله ای معمولی (از 1000 تا 2000 تومان!) به راحتی شبکه ها را میگیری و نیازی به هزینه برای آنتن ندارینقل قول:
تنها کاری که باید بکنی روی کانالی که مشکل داره دکمه info را دوبار بزنی و درصد سیگنال دریافتی را ببینی و با چرخاندن آنتن جهتی که بیشترین سیگنال را میگیری پیدا کنی
اگه هم اصلا شبکه ها را نمیگیری همین کار را توی جستجوی دستی با انتخاب کانالی که نمی توانی بگیری (بستگی به شهر محل سکونت متفاوته) همون درصد را میبینی و با چرخاندن آنتن زیادش میکنی.
آقا ما با آنتن معمولی کانالهای 1 و 2 رو خوب داریم و بقیه یه جورایی افتضاحه !!!!!!!!!!! میخوام بدونم اگه از این ----- ها بگیرم میتونم تمام کانالها رو مثل آینه داشته باشم یا نه ؟؟؟؟؟؟ البته اون کانالها رو برفکی و سیاه سفید داریم الان !!!!!
یه گیرنده خوب تا 40 تومن هم میشه معرفی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
برای دریافت از خود تلویزیون باید چی کار کرد
مدل c8000 سامسونگ خودش گیرنده دیجیتال داره
ولی تو تنظیمات موقع تنظین کانل های دیجیتال جای وارد کرد یک عدد 6 رقمی هست
کسی از نحوه ی تنظین خبرداره؟؟؟