دیشب دانلود شبانه فوق العاده افتضاح بود فقط 2 گیگ
Printable View
دیشب دانلود شبانه فوق العاده افتضاح بود فقط 2 گیگ
من که فقط 400مگ دانلود کردم:n13:نقل قول:
منم فقط 1300 مگ دان کردم ساعت سه بیدار شدم دیدم سرعت چهار تا لینک با هم به زور به 60 میرسید تازه سرور وارز هم بود
نامردها 2020 زنگ زدم گفتن از ساعت 1شب تمام مشترکین رو 1.8 میکنیمنقل قول:
آره باو دیشب منم بیدار شدم دیدم سرعت کل لینکها 90 کلیوهست بدبخت شدیم .... همیشه اینطوری میمونه؟؟؟؟
اینا سودی که از فروش حجم اضافه می گیرند از روی فروش مودم و سرویس نمی گیرندنقل قول:
در واقع سودی اصلا براشون نداره فروش مودم و سرویس ولی از روی حجم اضافه 2 برابر سود دارند
پس اگر کاری کنند که دارندگان سرویس آنها بیشتر باشند حجم اضافه خرید شده بیشتر می شه و بیشتر سود میکنند و چند برابر این تخفیفات سود میکنند
من الان یک هفته میشه فقط 2 تا 3 گیگ می تونم دانلود کنم
سلام. من تازه اینجا رو دیدم. یه ماهی میشه 512 کیلوبایت یه ساله مخابرات خریدم. اول سرعت دانلودش تا 256 هم بود، اما الان خیلی خیلی بد شده. حتی نمی تونم اتچ فایل های یاهو رو دانلود کنم، هی قطعی می ده. چی کار باید بکنم؟ دیگه خیلی کلافه شدم. شما چجوری می تونین تا 1 مگابایت در ثانیه دانلود کنین؟
نقل قول:من خودم 256 دارم سرعت دانلود معمولیم 470 تا 500 کیلو هستش بستگی به ترافیک سروری که دانلود می کنی فرق داره شده یه سرعت دانلود یه فایل 500 کیلو باشه برای یک فایل دیگه 140 کیلونقل قول:
البته مواقعی سرعت دانلودم به 770 هم رسیده بود اما کم اتفاق می افته
در مورد قطعی ،یه نگاه به سیم کشی تلفن ساختمان بنداز از ابتدای خط تا پریزی که ازش استفاده می کنی
اگه کسی که باهاش تو یه منطقه مخابراتی باشی ازش سوال کن همچین مشکلی داره یا نه
من خودم بهنمیر( شهرستان بابلسر) زندگی می کنم اوایل که خریدم خیلی قطعی داشت اما موقعی که گفتند قرار سرویس رو درست کنند و امکان اخلال به وجود بیاد از اون موقع تا حالا هیچ مشکلی نداشتم
خیلی سرعتت خوبه. نمی دونم. الانم که می خوام با این سایت اسپیید تست، سرعتم رو چک کنم، هی ارور می ده می گه نمی تونه. اینا که با سرعت 2مگابایت دانلود می کنن، چه اکانتی دارن؟