به امید برد قاطع بارسا در مستایا
ماشالله یکی دو تا که مصدوم نداریم باید فقط یه اتوبوس بفرستن مصدموامون رو ببرن ورزشگاه بازی رو ببینن!:دی
Printable View
به امید برد قاطع بارسا در مستایا
ماشالله یکی دو تا که مصدوم نداریم باید فقط یه اتوبوس بفرستن مصدموامون رو ببرن ورزشگاه بازی رو ببینن!:دی
مارینیو پرس: نیمار دیر یا زود به بارسلونا می رود
مربی 64 ساله دنیای فوتبال مطمئن است که نیمار در نهایت روانه نوکمپ خواهد شد
سایت گل- مارینیو پرس، بازیکن سابق تیم ملی فوتبال برزیل در صحبتهایی اعلام کرد که نیمار دیر یا زود به بارسلونا خواهد پیوست و مقدمات این انتقال تا کنون انجام شده
این درحالی است که در ماه های اخیر صحبتهای متعددی در مورد انتقال این ستاره 19 ساله به رئال مادرید و بارسلونا به گوش می رسید و دراین میان، نیمار اخیرا قراردادش را تا سال 2014 با سانتوس تمدید کرده است
پیش ازاین ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که در طول دو سال پیش رو تیم او برای جذب نیمار تلاش خواهد کرد و اکنون مارینیو پرس که در طول سالهای 1988 تا 2008 مربی سانتوس بود در صحبتهایی اعلام کرده که این باشگاه کاتالان درآستانه جذب نیمار است
مارینیو در صحبتهایی به رادیو کام گفت:« من دوستان زیادی درمیان مقامات سانتوس دارم و می توانم بگویم که روند انتقال نیمار به بارسلونا در مراحل پیشرفته ای است. دیر یا زود نیمار در بارسلونا بازی خواهد کرد. او بازیکن بامهارتی است و حضورش در نوکمپ به منزله هیجان بزرگی خواهد بود. به علاوه او دو، سه یا چهار ماه زمان نیاز دارد تا یاد بگیرد چطور دراروپا بازی کند.»
این مربی 64 ساله در طول سالهای 1974 تا 1976 در بارسلونا توپ می زد درعین حال از تصمیم نیماربرای ماندن در فوتبال برزیل دفاع کرد و گفت:« برزیل به ماندن نیمار نیاز دارد. این چیزی است که خود برزیلی ها خواستند، چون بازیکن برزیلی ای درتیم ملی نداریم که درخود برزیل توپ بزند.به همین خاطر است که سانتوس سعی می کند که تا سال 2014 و تا سال جام جهانی نیمار را حفظ کند.»
پینتو: «ما برای صعود در جدول تلاش می کنیم».
دروازبان بارسلونا می گوید: «تیم اعتماد به نفس خود را برای جنگ در لیگ و کاهش اختلاف با رئال مادرید نگه خواهد داشت، ما تلاش می کنیم».
وزه مانوئل پینتو با وجود اختلاف هفت امتیازی با رئال خوش بینانه به این موضوع نگاه میکند. این تیم هنوز در سه رقابت حضور دارد و امیدبه پیروزی هنوز وجود دارد: «روحیه بازیکنان تیم نشانه ی اعتماد به نفس و ایمان است. ما فضای بسیار کمی برای خطا داریم و هنوز چیزی را از دست نداده ایم. ما عالی هستیم و دست یابی به هر هدف ما را هیجان زده و خوشحال می کند».
دروازبان بارسلونا می داند که چگونه حرفه ای بازی کند و معتقد است که تساوی در ال مادریگال چندان تاثیری روی کار تیم نمی گزارد.
نگاه به جلو در جام
پینتو همچنین در مورد بدنسازی صحبت کرد و گفت: «ما خسته نیستیم، مربیان خوب و فیزیوتراپ های عالی داریم؛ اما هیچ چیزی نمی تواند همیشه فوق العاده کار کند، اما تیم کاملا متحد است».
تلاش برای اولین بودن
اگرچه او همیشه به طور کامل در جام پادشاهی بازی می کند، اما خود را برتر و اولین در رقابت ها نمی داند: «من هر روز طوری تمرین می کنم که انگار در ترکیب ثابت حضور خواهم داشت، من تمام صبر و جاه طلبی جهان را در خودم حس می کنم. والدس بهترین دروازبان جهان است و من بیشتر برای بهبود خود کار می کنم تا مسابقه حضور در ترکیب را از والدس ببرم».
منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: نوید گلشنی / FCBarcelona.ir
فقط امیدوارم بارسا بازیه همیشگی و خوبش رو به نمایش بذاره مثل بازی های با رئال البته به جز اخری که مثل قبلیا نبود
اگه بخواد میبره شکی نیست
کاش اینیستا هم بود:41:
تیترهای روزنامه های بارسلونا در 30 ژانویه ی 2012
الموندو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنها تا پایان میجنگند
در رختکن صحبت از بازگشت پر شور به مسابقات است_گواردیولا به عنوانِ بازیکن ، سه بار بر وضعیت های بدتر از این غلبه کرده است
چرا مسی از داوران عصبانی است
خداحافظ مورینیو
به گزارش مطبوعات انگلیسی این مربی د حال حاضر قصد رفتن به لیگ برتر را دارد حتی اگر برنده ی عنوانی بشود
او به پیشرفت توجهی نمیکند و نمیتواند محیط و باشگاه را کنترل کند
=============
اسپورت
بازگشت امکان پذیر است
10 دلیل برای باور کردن این بارسا
1-برنده ی 13 جام از 16 جام شده
2-ذهن گواردیولا
3-نبوغ مسی
4-برتری روحی بیشتر نسبت به مادرید
5-بهبود آسیب ها
6-اعتماد نوکمپ
7-چالشی جدید
8-انگیزه از مورینیو
9-سبک و کیفیت
10-روح تیم رویایی
ســلــام دوسـتان ! :20:
خــب فـردا شب(در واقـع امشب) یـه بـازی مـهم در چـارچوب رقـابت های Copa Del Rey پیش رو داریم ...
والــنســیا Vs بــارسلــونا
«ورزشــگاه مستایـا»
23:30
بعد از یـه بـازی سخت تو رقابت های لیگا با ویارئال، باید تو ورزشگـاه مستایا بازی رفت رو بـا یکی دیگه از مدعی
های اصلی جـام حذفی انجام بدیـم ... والنسیـا همیشـه تیم خوبـی بوده حتی در شـرایط بـدش! اون ها با
داشتن مـهره های خـوبی مثل سـولدادو و آلبا می تونن واسمون مشکل درست کنن (خصوصا با وجــود این
دفاع مسـتحکممون ! :) )
در کل این بــازی ای هستش کــه میتونه دشــواریش خـیـلی بیـشتر از 2 بازی قبلیـمون باشـه!
بـا تـوجه بـه این کـه دو تیم عـملکـرد نه چندان موفقی تو بـازی های آخرشون داشتن قاعدتـا واسـه ی جبران
بـه میـدون میـان(خصوصا والنسیا که بازی قبلیش رو باخته و این بازی هم تـو خــونه بازی می کنه و میخواد از
امتیـاز میزبانیش نهایـت استفاده رو بکنه ) و این میتونه نشــون از یه بـازی قشــنگ از هــر دو تیــم رو هم بده...
امــا فکر نـکنم جبــران نتـایج قبلی واسـه هیچــکدوم از دو تیــم بـه ایـن راحتـی باشه خـصوصـا برای بارسا اونم
هم بـا این همــه مصــدومی کـه داره ...
تو این بــازی اینیستا ، ویــا ،پدرو ،آفلای بـه دلیل مصــدومیــت نـــداریم !:13:
(فقط همــین نــبود اینیــستا به تنهایی کلی بــه تیم ضربــه میزنه ...) :19:
از طرفــی هم ایــن مصدومیت ها باعث شــده بـه یــه سـری از جوون های آیــنده دار لــاماسیا مث تــلو (کــه
قطعا در آینده بیــشتر اسمش رو خـواهیم شــنید ) بـازی بــرسه و بــاعث بشــه خودی نشــون بــدن ،البته همین
نکـته می تـونه بـاعث خــوشحــالی هم بــاشه ؛ خــوشحــالی بــابت داشــتن خیــالی راحــت از آینده ی
درخــشـان بــارســا ! :46:
+
بــه امیـــد مــوفــقیــت بــارســا :40:
پ.ن:
خـــب مــث ایــنکه شبــکه 3 (ایــضا به گفته ی دوستان:بــارســا تی وی!!!)هم قــصــد نشــون دادن بــازی بــه
این مهمی رو نداره ... خــوب حق هم داره ایــام مــبارکیــست بـالاخره... :|
دوســتان TRT3 تو یــوتلستW3A و تــرکست و TRT HD هم از همون جهــت ها برای کسانی که رسیــور HD
دارن بـازی رو رایـگـان نشــون میدن ...
:11:
پنج دلیل برای باور کردن اینکه این بارسا می تواند چهارمین چهارمین عنوان بارسای گواردیولا را در لیگ کسب کند:
با تساوی مقابل ویارئال، تیم در بهترین موقعیت در لیگ قرار نگرفت. آن ها هفت امتیاز از رئال مادریدی که اشتباهات بسیار اندکی دارد عقب هستند؛ اما اکنون برای قضاوت و اعلام پایان رقابت بسیار زود است. بارسا بهترین تیم جهان است و طرفداران آن دلایل زیادی دارند تا همچنان بر این اعتقاد باشند که جایزه ی لیگ به کاتالونیا خواهد رسید.
1- تیم قادر است تا هر مانعی را کنار بزند:
بارسای گواردیولا به عنوان تیمی که تسلیم می شود شناخته نشده است و با رجوع به گذشته این احتمالا جالب ترین رقابتی است که تیم تا به حال با آن روبرو شده است. باشگاه از میان 16 رقابت انجام شده در سه سال و نیم گذشته موفق به برد سیزده رقابت شده است و در هریک از این رقابت ها، تیم پیش از کسب عنوان می بایست به برنابئو سفری داشته باشد. تفاوت هیچ گاه به وسعت اکنون نبوده است اما این بار این مادرید است که باید به نیوکمپ بیاید.
2- سبک بازی در خانه:
بارسا در نیوکمپ فوق العاده بوده است. آن ها در نیوکمپ به 9 برد و یک تساوی دست یافتند و موفق شدند 43 گل به ثمر برسانند، درحالیکه تنها رئال بتیس موفق شده است 2 گل وارد دروازه بارسا کند. این اولین فصلی ست که آن ها برای داشتن آماری فوق العاده در 9 بازی اول لیگ در خانه برنامه ریزی کرده اند.
3- در مسیر پیشرفت:
اما تیم در بازی های خارج از خانه به 5 مساوی دست یافته و یک بازی را نیز از دست داده است (17 امتیاز از 30 امتیاز موجود). این می تواند دومین رکورد بازی های خارج از خانه در کورس قهرمانی باشد؛ اما از این جهت که از بارسا انتظار اشتباه نمی رود، این اجرایی بسیار ضعیف تر از فصول گذشته است. اگر بارسا هر 9 بازی پیش رو خارج از خانه را ببرد می تواند به رکورد 13 در سه فصل گذشته برسد.
4- بهبودی بازیکنان:
تیم در سفر های اخیرش چندین بازیکن کلیدی را از دست داده است؛ جراحی های کوتاه مدت اینیستا (3 هفته) و پدرو (بازگشت او به چگونگی پیشرفت فرآیند درمان بستگی دارد)، کیتا نیز به دلیل شرکت در جام ملت های آفریقا در تیم حضور ندارد، همه ی آن ها به زودی به تیم باز خواهند گشت، همچنین ویا و آفلای ممکن است پیش از پایان فصل به تیم بپیوندند.
5- تاریخ بسیار واضح است:
بارسا تحت هدایت گواردیولا به موقعیت های شگفت آوری رسیده است، اما پیش از ورود او نیز تیم گذشتن از موانع بسیار و بازگشت های دوباره شگفت آوری را تجربه کرده است. برای مثال می توان به بازگشت تیم برای برد عنوان های متوالی به کمک تنریف (1991/92 و 1992/93) و همچنین لیگ 1993/94 که به ثانیه های آخر کشیده شد، مانند 2003/04، که بسیار می گویند بازگشتی برای رسیدن به بارسای امروز بوده است اشاره کرد.
مترجم: الیکا چلانگری / FCBarcelona.ir
فانپرسي هم به بارسا ميرود
بنابه نوشته يک روزنامه اسپانيايي کاپيتان تيم آرسنال انگليس در پايان فصل جاري راه سسک فابرگاس را خواهد پيمود و به بارسلونا ملحق خواهد شد.
به نقل از روزنامه الموندو دیپورتیو، روبین فان پرسی در آرسنال از راحتی عمل برخوردار است و امسال بیشترین تعداد گل زده را برای ابن تیم به ثمر رسانده، اما در مورد آینده خویش در تعمق است. این گلزن ۲۸ ساله که با ۱۹ گل زده در فصل جاری اکنون بهترین گلزن لیگ برتر محسوب میشود، از طریق مدیر برنامههایش در مورد حضور احتمالی در بارسلونا تحقیقاتی را انجام داده است.
بر اساس شواهد موجود به نظر میرسد مهاجم هلندی توپچیها از سسک فابرگاس، بازیکن تیم ملی اسپانیا که تا تابستان گذشته همتیمیاش نزد لندنیها به شمار میرفت و اکنون عضو بارسا است شرایط حضور نزد کاتالانها را مورد بررسی قرارداده است.
از این رو احتمال دارد تابستان سال آینده یکی از نقل و انتقالات بزرگ در سطح تیمهای ممتاز اروپایی، حضور وی در تیم تحت رهبری گواردیولا باشد.
بر اساس این گزارش مقامات بارسا نیز از چندی قبل وضعیت فان پرسی را زیر نظر دارند و منتظرند تا عملکرد این بازیکن را در جام ملتهای اروپا مشاهده کنند تا تصمیم نهایی را برای شروع رایزنیهای جدی به منظور استخدام این مهاجم آغاز کنند.
کوئنکای 20 ساله قرار دادشو با باشگاه تا سال 2015 تمدید کرد و به تیم اصلی بارسا پیوست.
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
توافق با الکساندر هلب برای فسخ قرارداد
این بازیکن بلاروسی 30 ساله با باشگاه بارسلونا به توافق رسید که قرارداد خود را فسخ کند ، قراردادی که تا 30 ژوئن 2012 اعتبار داشت .
هلب در تابستان 2008 به باشگاه بارسلونا پیوست و 35 بازی برای بارسا انجام داد : 18 بازی در لالیگا ، 9 بازی در لیگ قهرمانان و 8 بازی در کوپا دل ری ، در فصلی که بارسا همه ی جام ها را بدست آورد .
بعد از آن هلب به صورت قرضی راهی باشگاه های اشتوتگارت ، بیرمنگام سیتی و ولفسبورگ شد
چند وقت پیش هم یه مصاحبه تو توتال بارسا گذاشته بود که هلب توش گفت : بهترین دوران ورزشیم رو تلف کردم و این تقصیر خودمه نه کسه دیگه ای .
منبع : توتال بارسا
fcbarca.ir
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
Qatar Foundation (Barça's sponsor) is the leading sponsorship brand of 2011 over Bwin (Real Madrid's sponsor)
اسپانسر قطری بارسلونا تو اسپانسرهای سال 2011 بالاتر از اسپانسر رئال ( بویین ) قرار گرفت
Messi needs only 19 more goals to equal Barcelona's all time club topscorer César (235 goals)
مسی 19 گل دیگه نیاز داره تا بالاتر از بهترین گلزن تاریخ بارسا ، سزار (235 گل زده ) ، قرار بگیره!
Guardiola: "Tevez? We thought about the option, but I value the academy a lot and we'll count on the youth players.
گواردیولا:"توز؟ روی این گزینه فکر میکنیم ، اما من ارزش بیشتری باری آکادمی قائلم و روی بازیکنان جوان حساب باز کرده ایم "
Malaga are interested in Thiago Alcantara (20) and are ready to offer up to 30M to sign him today!
مالاگا به تیاگو علاقه مند است و پیشنهاد 30 میلیونی برای امضای قرار داد با اون داده!
Guardiola: "I love everything about Thiago. He's a key player for us, extremely competitive. He'll be at Barça for many years."
گواردیولا هم در پاسخ گفته که من تیاگور رو دوست دارم و یه بازیکن کلیدی برای ماست و سالها تو بارسا میمونه
Guardiola: "Of course I'm angry when a referee makes a mistake but soon I think he's human and makes mistakes, like we all do."
گواردیولا:" البته من عصبانی میشوم وقتی داوری اشتباه میکند ولی او هم انسان است و اشتباه میکند ، مثل همه ی ما."
fcbarca.ir
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
بارسلونا تاکنون نتوانسته در 7 مسابقه از این فصل به پیروزی برسد.که در 6 تای این مسابقات ، بارسا بعد از رئال مادرید بازی داشته است ( اول رئال بازی کرده و وقتی تموم شده بارسا بازی کرده )
منبع:توتال بارسا
اومدن فن پرسی؟؟؟فکر میکنم این یکم بیشتر به شایعه شبیه باشه فن پرسی بازیکن خیلی خوبیه منم دوست دارم بیاد بارا و تیم هرروز قوی تر باشه وقتی این خبر رو خوندم یکم برام عجیب اومد.
البته من به شخصه خوشحالم که بازی با مادرید مساوی شدنقل قول:
چونکه بازیکنان دچار غرور بیش از حد شده بودند
مطمنا از اون بازی درسهای زیادی گرفتن
و خوشحالم که اون نتیجه در جام حذفی رخ داد
بی شک اینیستا یکی از بهترینهای بارسا است که امیدوارم هرچه سریعتر حالش بهبود یابد
به امید نتیجه عالی در برابر والنسیا در جام حذفی