نقل قول:
دوماً نظرات شخصی افراد محترمه و هیچکس از جمله شما حق نداره به نظرات دیگران بتازه.
سوماً در اینکه سراسر این بازی سیاسی و ضد ایرانی هست دیگه نه بچه ی 7 ساله نه پیرمرد 77 ساله شک ندارند حالا چطور شده شما مخالفید، ضمن احترام به نظر شخصیتون باید بگم خودتون باید بیایید بگید چرا.
فحشهای بسیار رکیک بزبان فارسی داخل این بازی دیگه جای خودش که تا به این تاریخ در یک گیم کاملاً بی سابقه هست و قطعاً میخواد بی فرهنگ بودن ایرانیها رو هم نشون بده!
ضمناً یادت نره خیلیها هستند که فارسی بلدند حرف بزنن یا فارسی تایپ کنند ولی حاضر نیستند سر به تن ایرانی ها نباشه. امیدوارم شما از اونا نباشید.. بهرحال. آرزوی فتح ایران رو مگه توی اینجور بازی ها بتونند برآورده کنند چون در عمل که خوابش رو باید ببینند.
چهارماً صرف اینکه از DX11 پشتیبانی میکنه از کی تا حالا شده دلیل گرافیک بهتر داشتنش؟ نظر جالبی بود.
چهارماً حتی اگه بهترین بازی قرن هم انتخاب شه و اسکار!!! رو هم ببره یا سازنده اش برنده ی جایزه ی صلح نوبل شه!!! هم بازم هیچ شخص ایرانی یک اپسیلون هم تعجب نمیکنه! پس دوست عزیز این چیزا رو بریز دور و به چشم خودت اعتماد کن نه این عناوین و القاب رو.
پنجماً اینکه من خاک پای هر ایرانی وطن پرستی هستم.
ششماً جواب سوالم رو هر کی بلده بده و حاشیه زدن به نظرات شخصی همدیگه رو هم تمام کنیم تا تاپیک الکی به حاشیه نره خیلی خیلی بهتره!
یادم نیس راسش وگرنه چ دلیلی داره ک نگم ؟!
اتفاقا فشایی ک داده میشد همشون ب طبیعی تر شدن بازی کمک کرد ، من خودم خیلی ازین فشارو شنیدم خیلی از ایرونیام میگن و خیلی طبیعیه همه جای دنیا میگن ! ینی میخواید بگید ما ایرانیا خیلی موئدبیمو اینا ؟ روراس باشیم با خودمونیم ! فش دادن یه امر طبیعی هسش و روانشناسام تایید میکنن دیگه آدم وقتی عصبانی میشه فش میده واینمیسه ک نگا کنه !
بازی کردم نقدشم کردم سرش هزار جور بحث کردم !
نقل قول:
دوماً نظرات شخصی افراد محترمه و هیچکس از جمله شما حق نداره به نظرات دیگران بتازه.
منم نظر شخصیمو گفتم ب شمام بی احترامی نکردم !
نقل قول:
چهارماً صرف اینکه از DX11 پشتیبانی میکنه از کی تا حالا شده دلیل گرافیک بهتر داشتنش؟ نظر جالبی بود.
بله در 98 درصد مواقع بله ! دوست عزیز جدیدترین تکنولوژی هسش ،خب معلومه اگه تو یه گیم باشه باعث پیشرفتش میشه ، نمیدونم این ک خیلی واضحه ! یه گیم مثال بزنید ک DX11 داشته باشه و گرافیکش بد باشه ...
نقل قول:
چهارماً حتی اگه بهترین بازی قرن هم انتخاب شه و اسکار!!! رو هم ببره یا سازنده اش برنده ی جایزه ی صلح نوبل شه!!! هم بازم هیچ شخص ایرانی یک اپسیلون هم تعجب نمیکنه! پس دوست عزیز این چیزا رو بریز دور و به چشم خودت اعتماد کن نه این عناوین و القاب رو.
بدون شرح :
آها شما حتمن ازون دس آدمایی هسید ک ب اسکار اضغر فرهادیو فیلم شاهکارشم گیر میدید ! ! !