بچه ها تروجان ها و ویروس های کامپیوتر روی اندروید هم تاثیر دارند مثلا اگه با گوشی بری سایت یا فایلی رو بگیری میتونند هکت کنند یا حتما تروجان باید برای اندروید نوشته شده باشه?
Printable View
بچه ها تروجان ها و ویروس های کامپیوتر روی اندروید هم تاثیر دارند مثلا اگه با گوشی بری سایت یا فایلی رو بگیری میتونند هکت کنند یا حتما تروجان باید برای اندروید نوشته شده باشه?
انروید بر پایه ی لینوکس هست . لینوکس که واسش ویروس نمی نویسن !!نقل قول:
این ویروس ها و تروجان ها ام واسه ویندوز هستن فقط !
پس چرا این همه انتی ویروس اندروید هست ?نقل قول:
برای آندروئید هم ویروس و تروجان وجود داره.ولی تعدادشون هنوز انقدرا زیاد نیست.ولی رو به افزایشه.برنامه avast به تازگی اومده.برنامه خیلی خوبی هست.هم از لحاظ امنیتی هم از لحاظ ویروس یابی کمک میکنه.نقل قول:
پس چرا این همه انتی ویروس اندروید هست ?
واسه مشاهده نمیخوام واسه ویرایش میخوام....نقل قول:
اون oi notepad که دوستمون گفت تقریباً خوبه...
================================================== ============
یه مشکل دیگه
الان چند وقتیه که آندروید خودم رو به 2.3.4 ارتقا دادم برنامه maverick از برنامه خارج میشه
نمیدونم مشکل از کجاست
تا وقتی که موقعیت رو پیدا نکرده از برنامه بیرون نمیاد به محض پیدا کردن میپره بیرون
مثلاً اگر gps خاموش باشه اصلاً از برنامه بیرون نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درضمن اسکرین شات هم نمیشه گرفت ازش
اینم عکس از فورس کلوز:
خب من دیشب هر جوری بود تونستم با connectify وای فای رو درست کنم. البته نمیدونم چه جوری درست شد.
ولی از امروز یه مشکل جدید پیدا کردم. اولین بار که وای فای رو روشن کردم ارور داد. گوشی رو ریبوت کردم از اون به بعد هربار وای فای رو روشن میکنم بعد 5-6 ثانیه خودش خاموش میشه و هیچ سرچی انجام نمیده.
البته اونم هم باز میکنه هم ادیت.به هر حال اوکی:)نقل قول:
واسه مشاهده نمیخوام واسه ویرایش میخوام....
اون oi notepad که دوستمون گفت تقریباً خوبه...
ممنون دوست عزیز ، درست شد ! یعنی مشکل از چی بود ؟نقل قول:
من واقعا یه مشکل اساسی با وای فای گوشی دارم. واسه اون خاموش شدن وای فای مجبور شدم گوشی رو فلش بزنم.
الان من با گوشی داداشم (اینکیردیبل) راحت وصل میشم بدون هیچ قطعی ولی وقتی با گوشی خودم وصل میشم هر چند ثانیه یه بار قطع و وصل میشه. دیگه واقعا نمیدونم اینو باید چی کار کنم. کسی راه حلی داره.
کسی در این مورد نظری ندراه؟؟؟؟!!!!نقل قول:
به جز ماوریک چه نرم افزاری بهترینه در زمینه جی پی اس