هروقت به مسافرت و یا تفریح دسته جمعی میرید سعی کنید که خودتون کاری کنید که بهتون خوش بگذره چون اگر بخواهید منتظر بمونید تا دیگران کاری کنند تا به شما خوش بگذره ممکنه ایناتفاق نیفته. خودتون سعی کنید خوش بگذرونید
Printable View
هروقت به مسافرت و یا تفریح دسته جمعی میرید سعی کنید که خودتون کاری کنید که بهتون خوش بگذره چون اگر بخواهید منتظر بمونید تا دیگران کاری کنند تا به شما خوش بگذره ممکنه ایناتفاق نیفته. خودتون سعی کنید خوش بگذرونید
دیروز با داداشم داشتیم تو خیابونا چرخی میزدیم که اتفاقی دست داداشم با دست مردی که داشت از روبرو می اومد برخورد کرد و گوشی طرف خورد زمین...برگشت چپ چپ نگاه کرد و گفت داداش آرومتر...دداش منم گفت "خوب مگه چی شده" تا اینو گفت طرف عصبانی شد و گفت چی شده...خلاصه من یه جوری قضیه رو جمعش کردم و به خیر گذشت
میخوام بگم تو این موراد نگید " خوب مگه چی یده" چون طرف مقابل سریع موضع میگیره و عصبانی میشه...بهترین راه یه عذرخواهی سادس
سلام
یک هفته قبل رفتم یه موس کامپیوتر بخرم . دیدم این مارهای معتبر خیلی گرون هستند مثلا یه موس از مارک 4tech حدود 30 تومن بود . همه مغازه ها پر بود از جنس به اصطلاح ایرانی نکو NECO که به اسرار فروشنده منم به قیمت 14 تومن که نصف قیمت موس های معتبر بود خریدم .
یک هفته نشد که ابتدا اول قلتک یا اون کلید دایره وسط موس که میچرخه خراب شد . سپس کلیک راستش و امروز هم که دیگه کار نمیکنه . این موس چینی هست مثل قضیه جی ل ایکس هست و فقط فروشندگان برای سود بیشتر اسم Made in iran رو روش نوشتن .
باید بگم اشغال ترین موسی بود که تا به حال خریدم . مجبور شدم الان رفتم یه موس از مارک های معتبر به قیمت 33 تومن خریدم . (کا باید اول این کار رو میکردم )
توصیه میکنم خواستین موس یا هر جنس دیگه بخرین یه جنس درست و حسابی بخرین و از ماک معتبر و نه از مارکی که تا به حال اسمشم نشنیدید .
وقتی بهتون هدیه میدن جعبه کادو یا ساک کادو رو دور نندازید! نگه دارید چون واقعا لازم میشه!
در حالت عادی یک ساک هدیه یا جعبه کادوی 7الی 10 تومنی چیزی حساب نمیشه ولی وقتی روز موعود رسید :دی و خواستید یک کادوی 20 تومنی بدید به طرف ،10 تومن پول جعبه دادن خیلـــــــــی زوره:n27::n02:
میتونستید 10 رو بگذارید رو پول هدیه یک کادوی بهتر بگیرید و خب جعبه ای که از قبل داشتید رو استفاده کنید:n09:
جون هر کی دوست دارین میرین مهمونی بیشتر از دو ساعت نمونین! حالا فرق نمیکنه چقد فامیل نزدیک باشین!
صاحب خونه هم کار زندگی داره! و رو حساب میزبانی نمیتونی چیزی بگه یا باهاتون گرم نگیره! زیاد هم صمیمی نشین!
یکی که فاصله خونشون با ما یه کیلومتر هم نمیشه دو روز موند خونمون مارو از کار و زندگی انداخته!! روزِ آخر هم میبینم رفته سر کمدم حولمو برداشته رفته زیر دوش!!! الان مریضم کرده (سرما خوردگی) .
---------
سعی کنین اصلا دعوا و مشاجره نکنین تا میشه بیخیال طرف بشین و صحنه رو ترک کنین!
ولی اگه طرف اومد دنبالتون و دنبال شر میگشت و کار از کار گذشته بود دیگه روشن فکری و با شخصیتی رو بزارین کنار نابود کنین طرف رو!!
با بعضی ها باید اینطور بود!
تجربه میگه از تجربیات دیگران استفاده کنید البته نه همیشه.
چون بعضی از تجربیات فقط مخصوص خود همان اشخاص هست و مربوط به سلایق شخصی و یا خصوصیات فردی هر کسی میشه و اگر کسی اون تجربیات رو برای خودش استفاده کنه ممکنه برایش خوب نباشه.
در واقع برای هر کی یک نسخه آماده وجود نداره.
مثلا گوشی تلفن همراه ممکنه هر کسی یه مدل رو به آدم معرفی کنه و بگه اون گوشی بهترینه و واقعا هم برای خودش مناسب باشه . اما برای ما نه.
سعی کنید همیشه و تا حدی که امکان داره خوش قول باشید . واقعا تاثیر زیادی داره و افرادی که با شما برخورد میکنن یا رابطه دارن حساب دیگه ای روی شما باز میکنن .
سلام :n12:
همیشه وسیله ای که خودت شخصأ دوس داری بخر قیمت برات مهم نباشه ، اینقد پول برا چیزای بیخودی دادی که این مهم نیس ! = برا خودت ارزش قائل باش.
ولو اینکه بخوای چیزای قبلی رو به فروشنده پس بدی یا گوشه ی خونه بندازی !!
تجربه به من نشون داد هربار که نشانه های سرماخوردگی رو داشتم و درابتدا جدی نگرفتم و در مراحل پیشرفته تر به دکتر مراجعه کردم سرماخوردگیم چون پیشرفته تر شد و مزمن! طول مدت درمان هم طولانی شد((این حرفا رو کنار بگذارید که واسه خودش خوب میشه :دی الان همگام با پیشرفت امکانات و تکنولوژی ویروس ها هم پیشرفت کردند:n09:))
بنابراین بهترین کار اینه همون اول به دکتر مراجعه کنیم و خوددرمانی رو بگذاریم کنار تا زمان درمان طولانی نشه:n06:
این تجربه من نیس
معلممون میگفت یه قرص سرما خوردگی خورده و پا برهنه توی برف راه میرفته و اصلا سرما هم نخورده
اینم یه جورشه دیگه
Sent from my C2105 using Tapatalk 4 Beta