من هم دقیقا وضعیت مشابه شما رو دارم،نقل قول:
Printable View
من هم دقیقا وضعیت مشابه شما رو دارم،نقل قول:
مبین نت یزد هم بعد از چند جمعه که بد نبود الان امروز رسما نابود هستش! سرعت خیلی پایین و قطعی مکرر... :(
بله..... بعد از حدود 3 هفته ما هم به مشکلات شما دچار شدیم
الان بدون چیز پی ان حتی نمیشه سایت های خیلی سبک مثل Google رو هم وا کرد.......
الانم با بدبختی چیز پی ان رو وصل کردم......
این وضع جمعه ها برای من به کل ضرر چون کار من جوری که در اصل فقط جمعه ها می تونم به راحتی کار کنم....
نمیشه به مبین نت گفت که این جمعه ها رایگانم بردارن؟
والا ما که نفهمیدیم
یک سری میان میگن جمعه 2 گیگ دانلود کردیم کلی تعریف میکنن
یک سری میان میگن افتضاحه این مبین نت:20:
یعنی واقعا حالا ما چکار کنیم؟؟
مثلا اومدیدم راهنمایی بشیم اینجا:19:
دوست عزیز من در یک جمله بهت بگم: فعلا هرگز به فکر مبین نت نباش.نقل قول:
توضیح: ببین دوست من سرویس مبین نت به روز و ساعت و دقیقه و حتی ثانیه ها بستگی داره. مثلا ممکنه شما امروز سرویس بگیری و تا جدود یک ماه (مثل خود من) سرویستون واقعا عالی باشه اما بعد از اون یک ماه مثل خیلی از بچه های این تاپیک دچار انواع و اقسام مشکلات بشی. متاسفانه سرویس مبین حتی در یک 24 ساعت هم ثبا نداره و ممکنه در هر ساعتی از شبانه روز تغییر کیفیت پیدا کنه. فعلا بزرگترین معضل جمعه ها هست که مثل همین الان با زور وصل میشه و تقریبا 90 درصد سایت ها رو باز نمیکنه. در روزهای عادی هم با اینکه وضعیت بهتره ولی خبری از پایداری کیفیت نیست. حالا یه عده که مثل من فقط وبگردی میکنن و تا حدودی دانلود شاید کارشون راه بیفته ( که البته خود من هم الان دیگه خیلی شاکی هستم) ولی دوستانی که برای مصارف خاص مثل ویدئو کنفرانس و بازی آنلاین و ... میخوان سرویس بگیرن حتما به مشکل میخورن. اون اوایل بحث این بود که کیفیت سرویس به منطقه شما ربط داره ولی با شکایاتی که تقریبا از همه مناطق شنیدم میتونم بگم مبین نت مشکل اساسی داره و نمیدونم کی قراره حل بشه. مثلا الان 4-5 روزه که یاهو مسنجر من از ساعت 2 تا 5 صبح وصل نمیشه و عملا تعطیل هست. گاهی اوقات حتی چی پی ان و شیلترشکن هم وصل نمیشه.
در کل در وضعیت کنونی واقعا وجدانم اجازه نمیده که مبین نت رو به کسی توصیه کنم.
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
دوست عزیز من در یک جمله بهت بگم: فعلا هرگز به فکر مبین نت نباش.نقل قول:
توضیح: بین دوست من سرویس مبین نت به روز و ساعت و دقیقه و حتی ثانیه ها بستگی داره. مثلا ممکنه شما امروز سرویس بگیری و تا جدود یک ماه (مثل خود من) سرویستون واقعا عالی باشه اما بعد از اون یک ماه مثل خیلی از بچه های این تاپیک دچار انواع و اقسام مشکلات بشی. متاسفانه سرویس مبین حتی در یک 24 ساعت هم ثبا نداره و ممکنه در هر ساعتی از شبانه روز تغییر کیفیت پیدا کنه. فعلا بزرگترین معضل جمعه ها هست که مثل همین الان با زور وصل میشه و تقریبا 90 درصد سایت ها رو باز نمیکنه. در روزهای عادی هم با اینکه وضعیت بهتره ولی خبری از پایداری کیفیت نیست. حالا یه عده که مثل من فقط وبگردی میکنن و تا حدودی دانلود شاید کارشون راه بیفته ( که البته خود من هم الان دیگه خیلی شاکی هستم) ولی دوستانی که برای مصارف خاص مثل ویدئو کنفرانس و بازی آنلاین و ... میخوان سرویس بگیرن حتما به مشکل میخورن. اون اوایل بحث این بود که کیفیت سرویس به منطقه شما ربط داره ولی با شکایاتی که تقریبا از همه مناطق شنیدم میتونم بگم مبین نت مشکل اساسی داره و نمیدونم کی قراره حل بشه. مثلا الان 4-5 روزه که یاهو مسنجر من از ساعت 2 تا 5 صبح وصل نمیشه و عملا تعطیل هست. گاهی اوقات حتی چی پی ان و شیلترشکن هم وصل نمیشه.
در کل در وضعیت کنونی واقعا وجدانم اجازه نمیده که مبین نت رو به کسی توصیه کنم.
امروز واقعا افتضاح بود!!!!
بستگی به 1001 چیز داره! زمان استفاده، شلوغی شبکه، شهری که استفاده می کنید...نقل قول:
من یزد هستم، 4-3 جمعه اخیر خوب بود، ولی این هفته از ساعت 10 صبح تا حالا بسیار بدتر از اینترنت Dial-Up بوده برام.
برای من شخصا حتی یک بار هم پیش نیومده که شب ها بد باشه، ولی جمعه ها خیلی پیش اومده.
کلا شما جمعه ها رو خراب حساب کنید...
سلامنقل قول:
جواب این سوالمو نمی دین؟؟؟!!! :41::41::41:
با سلام...منم دقیقا چند وقته که مشکل پیدا کردم. این جمعه و 2 تا جمعه ی پیش تقریبا به طور کامل قطعی سرویس داشتم. روزهای عادی هم ساعات 2-6 اتوماتیک تمام پورت ها بسته می شه و فقط می شه صفحات وب اونم به سختی باز کرد. جالب اینجاست که دانلود مستقیم رو با سرعت کامل می گیره اما تورنت سرعتش نزدیک صفره. جمعه ها هم که اصلا فجعست. از دیشب ساعت 12 تا امشب حتی 1 بایت هم دانلود نشد.صفحات وب که 10 دقیقه طول می کشید که لود شه اونم با 10 بار ریفرش. حتی یاهو مسنجر هم وصل نمی شه. جالبه به پشتیبانی زنگ زدم چند بار جواباشون خیلی خنده داره. یبار گفتن مودمتون داغ کرده 2-3 ساعت خاموش کنین. یبار دیگه گفتن آنتنتون ضعیفه شنبه زنگ بزنین براتون نصاب بفرستن یعنی فقط می خوان یجوری بپیچونن. دیگه واقعا گندشو در آوردن...
من تازه اینترنت مبین نت رو گرفتم (شاتل داشتم) و این جمعه اولین جمعه ای بود که استفاده کردم همان طوری که دوستان اشاره کردن اینترنت کلا قطع بود. پشتیبانی به من گفت که سیگنالم ضعیفه . من فقط خواستم بگم با مودم ور نرید و لازم نیست مرتب جابه جا کنید من مودم رو تقریبا از پنجره انداختم بیرون با طناب بستمش سیگنال عالی طوری که پشتیبانی خودش کم آورد که بگه ایراد از کجاست !!!! این ایراد ماله خود شرکت مبین نت است که روزه جمعه پهنای باند رو طوری کرده که کسی حجم بالا دانلود نکنه !!! من ۱۰۲۴ گرفتم سرعت دانلودم ۱۲۸ ک ب روز جمعه داشتم با سرعت عالی می گرفتم که درست راس ساعت ۱۰ یکدفه به کل قطع شد ... راهش هم این نیست که روز جمعه رایگان نباشه کافیه سرعت دانلود نصف کنند تا همه استفاده کنند